Byggefakta

Komproment A/S

Komproment leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl

VELUX Danmark har et langt og effektivt samarbejde med Byggefakta om levering af projektinformation. Projektdatabasen leverer op til 30% af al projektinformation til VELUX Danmark.

Frank Tyrsted Larsen, Salgschef - VELUX Danmark A/S

Kom i gang med Projektdatabasen

ZÜBLIN A/S

ZÜBLIN der står bag nogle af de største byggeprojekter i Danmark, bruger Grow Your Business til at videreudvikle deres forretning. Læs hvordan de bruger platformen til at få overblikket over relevante projekter.

 

ISC Rådgivende Ingeniører A/S

Med bæredygtighed som en integreret del af ISC Rådgivende Ingeniørers vision og med deres klienter i fokus, er virksomheden i dag blandt de største ingeniører i landet. Projektdatabasen er et af de arbejdsredskaber der hjælper ISC Rådgivende Ingeniører A/S med at styrke deres forretning.

 

Premium Syscon A/S

Siden 2019 har Premium Syscon A/S udvidet den danske byggebranches horisont med et byggesystem har været brugt på det europæiske marked de sidste 25 år. Med Grow Your Business får de deres produkt ud til den helt rigtige målgruppe.

 

PV-Udlejning A/S

PV-Udlejning A/S udlejer entreprenørmaterialer til aktører i den danske byggebranche. Det har de gjort siden 1996. Hos virksomheden bruges Projektdatabasen til at finde nye samarbejdspartnere inden for netop deres målgruppe.

 

JORTON A/S

Med mere end 85 års erfaring og 450 medarbejdere leverer JORTON A/S bygge- og anlægsløsninger til hele landet - Grow Your Business hjælper dem nu med at arbejde endnu mere målrettet.

BMI Danmark (Icopal & Monier)

Hvert 4. tag i den danske byggebranche leveres af BMI Danmark (Icopal & Monier), som anvendte Byggefaktas telemarketingløsning til et markedsoverblik under COVID-19.

Tømrermester Fasting ApS

Tømrermester Fasting ApS er en virksomhed, der består af seks medarbejdere. De leverer tømrer- og snedkerarbejde til små og mellemstore byggeprojekter.

VELUX
Danmark

Velux Danmark sælger og markedsfører ovenlys- og fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning og el-betjening på det danske marked.

Xella Danmark A/S

Med sine godt 30 medarbejdere leverer Xella Danmark A/S råhus-materialer til den danske byggebranche. Med et ønske om at udbrede kendskabet til deres bæredygtige alternativ til beton, Silka kalksandsten, var Byggefaktas telemarketingløsning et oplagt valg.

Keymate ApS

Keymate ApS er et mandskabsudlejningsfirma der leverer arbejdskraft til el-branchen, men også til tømrer- og malerarbejde. De bruger Byggefaktas Projektdatabase til at finde projekter, hvor de tilbyder deres arbejdskraft.

Hoffmann

Hoffmann er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder. De bruger bl.a. Byggefaktas Projektdatabase som CRM-system.

FM Mattsson

Damixa er i dag en af de førende leverandører i Danmark med et bredt produktudvalg inden for armaturer til køkkenet og badeværelset.

Kjaer & Richter A/S

Kjaer & Richter er kunde med et abonnement på Projektdatabasen og har været kunde siden juni 2014.

Scandi Supply A/S

Scandi Supply A/S er totalleverandør af produkter til passiv brandsikring. De bruger Byggefaktas Projekt-database som deres CRM-system.

Uniplan
Danmark

Uniplan Danmark har siden september 2016 været kunde med et abonnement på entreprenørservice.

Energi Fyn
Bredbånd

Energi Fyn ejer og driver elforsyningen og fibernettet på størstedelen af Fyn. De har været kunde i Byggefakta siden 2015.

Siedle
Nordic A/S

Siedle Nordic A/S har gennem flere år benyttet Byggefaktas projektdatabase som et værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter.

C.E
Nielsen

C.E. Nielsen er specialister inden for nedbrydning og miljøsanering af bygninger i alle størrelser. De har været kunder siden 2016. 

TMP
Tømrermester

TMP Tømrermester er en virksomhed bestående af omkring 20 medarbejdere, der leverer fag- og underentrepriser til især private erhvervsbyggerier.

Komproment A/S

Komproment leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl.

Gratis demo

Er du interesseret
i at høre mere?

Få en gratis gennemgang af vores system. Så kan du få et førstehåndsindtryk af mulighederne for din virksomhed.