Byggefakta

Komproment A/S

Komproment leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl

Byggefakta er en unik samarbejdspartner, som leverer løsninger, der styrker vores forretning. Vi kan på en let og overskuelig måde overvåge alle byggeprojekter og se hvilke rådgivere og entreprenører, vi skal målrette vores salgsindsats mod ...

Flemming Adolfsen, Adm. direktør – Icopal Danmark a/s

Hoffmann

Hoffmann er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder. De bruger bl.a. Byggefaktas Projektdatabase som CRM-system.

FM Mattsson

Damixa er i dag en af de førende leverandører i Danmark med et bredt produktudvalg inden for armaturer til køkkenet og badeværelset.

Kjaer & Richter A/S

Kjaer & Richter er kunde med et abonnement på Projektdatabasen og har været kunde siden juni 2014.

BMI Danmark (Icopal & Monier)

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, især til tagløsninger. De bruger dagligt Byggefaktas Projektdatabase.

VELUX
Danmark

Velux Danmark sælger og markedsfører ovenlys- og fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning og el-betjening på det danske marked.

Energi Fyn
Bredbånd

Energi Fyn ejer og driver elforsyningen og fibernettet på størstedelen af Fyn. De har været kunde i Byggefakta siden 2015.

Uniplan
Danmark

Uniplan Danmark har siden september 2016 været kunde med et abonnement på entreprenørservice.

Siedle
Nordic A/S

Siedle Nordic A/S har gennem flere år benyttet Byggefaktas projektdatabase som et værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter.

C.E
Nielsen

C.E. Nielsen er specialister inden for nedbrydning og miljøsanering af bygninger i alle størrelser. De har været kunder siden 2016. 

TMP
Tømrermester

TMP Tømrermester er en virksomhed bestående af omkring 20 medarbejdere, der leverer fag- og underentrepriser til især private erhvervsbyggerier.

Scandi Supply A/S

Scandi Supply A/S er totalleverandør af produkter til passiv brandsikring. De bruger Byggefaktas Projekt-database som deres CRM-system.

Komproment A/S

Komproment leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl.

Tømrermester Fasting ApS

Tømrermester Fasting ApS er en virksomhed, der består af seks medarbejdere. De leverer tømrer- og snedkerarbejde til små og mellemstore byggeprojekter.

Keymate ApS

Keymate ApS er et mandskabsudlejningsfirma der leverer arbejdskraft til el-branchen, men også til tømrer- og malerarbejde. De bruger Byggefaktas Projektdatabase til at finde projekter, hvor de tilbyder deres arbejdskraft.

Gratis demo

Er du interesseret
i at høre mere?

Få en gratis gennemgang af vores system. Så kan du få et førstehåndsindtryk af mulighederne for din virksomhed.