Byggefakta
Byggefakta referencer

JORTON A/S

JORTON A/S har mere end 85 års erfaring med at levere bygge- og anlægsløsninger til hele landet.

VELUX Danmark har et langt og effektivt samarbejde med Byggefakta om levering af projektinformation. Projektdatabasen leverer op til 30% af al projektinformation til VELUX Danmark.

Frank Tyrsted Larsen, Salgschef - VELUX Danmark A/S

Kom i gang med Projektdatabasen

Scantron A/S

Scantron A/S, der specialiserer sig i totalløsninger af adgangssystemer, har i mere end to årtier brugt informationerne fra Byggefakta til at finde relevante projekter og samarbejds-partnere.

Mattle ApS

Mattle ApS, der er blandt landets bedste jordproducenter, bruger Byggefaktas informationer til at fortælle branchen om deres miljøvenlige løsninger og designs. 

EL Solution ApS

EL Solution ApS har været kunde hos Byggefakta siden marts 2021 og har allerede tjent deres penge hjem. Se, hvordan de bruger projektdatabasen til at finde nye samarbejdspartnere.

Murerfirmaet
Jørgen Kirk ApS

Hos Murerfirmaet Jørgen Kirk ApS bliver Byggefaktas Projektdatabase til at finde kontaktpersoner på relevante projekter. Læs, hvordan Jørgen Kirk bruger informationerne til at regne tilbud og byde ind på projekter.

 

Premium Syscon A/S

Siden 2019 har Premium Syscon A/S udvidet den danske byggebranches horisont med et byggesystem har været brugt på det europæiske marked de sidste 25 år. Med Grow Your Business får de deres produkt ud til den helt rigtige målgruppe.

 

Cosentino
Danmark

Cosentino koncernen har i mere end 40 år udviklet innovative overfladeløsninger til deres kunder rundt omkring i verden. I 2019 blev Cosentino Danmark en del af familien hos Byggematerialer, hvor de køber ca. 10 nyhedspladser i Byggematerialer.dks nyhedsbrev om året – af den simple årsag, at de får leads, som de ellers ikke ville have fået.

Steni Danmark A/S

Hos facadeproducenten Steni Danmark A/S bruger de platformen på Byggematerialer.dk til at nå ud til endnu flere af deres målgrupper. Læs bl.a. om, hvordan de via Analytics PRO har fået endnu flere samarbejdspartnere. 

 

I-Wood ApS

I-Wood ApS blev kunde på Byggematerialer.dk sidste år, fordi de ønskede at nå ud til endnu flere relevante samarbejdspartnere. Efter de er begyndt at fortælle om deres løsninger gennem særnyhedsbrevet iFOKUS, har de fået flere henvendelser.

ACO Nordic A/S

Med ønsket om at nå ud til endnu flere af deres målgrupper blev ACO Nordic A/S i 2017 kunde hos Byggematerialer.dk. Via nyhedsbrevene fra Byggematerialer.dk oplever ACO Nordic A/S en positiv effekt i forhold til nye og eksisterende kunder.

 

Soudal Danmark

Soudal koncernen, der er international ekspert i kemiske konstruktionsspecialiteter, har siden 2007 bidraget med deres bæredygtige og innovative løsninger på det danske marked. Ønsket om mere eksponering gør at de i dag er kunde på Byggematerialer.dk. Læs mere om, hvad de får ud af platformen.

 

ZÜBLIN A/S

ZÜBLIN der står bag nogle af de største byggeprojekter i Danmark, bruger Grow Your Business til at videreudvikle deres forretning. Læs hvordan de bruger platformen til at få overblikket over relevante projekter.

 

Rheinzink Danmark A/S

Hos den globale virksomhed, Rheinzink, producerer man zinkplader til tag og facader. Siden 2014 har Rheinzink Danmark brugt informationerne i Byggefaktas Projektdatabase, når de har skulle finde projekter med zink som materiale. 

BMI Danmark (Icopal & Monier)

Hvert 4. tag i den danske byggebranche leveres af BMI Danmark (Icopal & Monier), som anvendte Byggefaktas telemarketingløsning til et markedsoverblik under COVID-19.

Tømrermester Fasting ApS

Tømrermester Fasting ApS er en virksomhed, der består af seks medarbejdere. De leverer tømrer- og snedkerarbejde til små og mellemstore byggeprojekter.

Vesti Olsen & Hansen A/S

Med 30 års erfaring inden for byggeri hos Vesti Olsen & Hansen A/S er anlægs- og betonarbejde nogle af deres helt store styrker. Vesti Olsen & Hansen bruger Projektdatabasen hos Byggefakta, når de skal holde sig opdaterede på, hvad der sker i branchen.

 

Uniplan
Danmark

Uniplan Danmark har siden september 2016 været kunde med et abonnement på entreprenørservice.

VELUX
Danmark

Velux Danmark sælger og markedsfører ovenlys- og fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning og el-betjening på det danske marked.

PV-Udlejning A/S

PV-Udlejning A/S udlejer entreprenørmaterialer til aktører i den danske byggebranche. Det har de gjort siden 1996. Hos virksomheden bruges Projektdatabasen til at finde nye samarbejdspartnere inden for netop deres målgruppe.

 

Xella Danmark A/S

Med sine godt 30 medarbejdere leverer Xella Danmark A/S råhus-materialer til den danske byggebranche. Med et ønske om at udbrede kendskabet til deres bæredygtige alternativ til beton, Silka kalksandsten, var Byggefaktas telemarketingløsning et oplagt valg.

Keymate ApS

Keymate ApS er et mandskabsudlejningsfirma der leverer arbejdskraft til el-branchen, men også til tømrer- og malerarbejde. De bruger Byggefaktas Projektdatabase til at finde projekter, hvor de tilbyder deres arbejdskraft.

LINK Arkitektur

I mere end 6 år har LINK Arkitektur brugt informationerne fra Byggefakta til at få overblik over relevante projekter. Læs, hvordan de bliver prækvalificeret her.

Hoffmann

Hoffmann er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder. De bruger bl.a. Byggefaktas Projektdatabase som CRM-system.

FM Mattsson

Damixa er i dag en af de førende leverandører i Danmark med et bredt produktudvalg inden for armaturer til køkkenet og badeværelset.

Energi Fyn
Bredbånd

Energi Fyn ejer og driver elforsyningen og fibernettet på størstedelen af Fyn. De har været kunde i Byggefakta siden 2015.

Siedle
Nordic A/S

Siedle Nordic A/S har gennem flere år benyttet Byggefaktas projektdatabase som et værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter.

C.E
Nielsen

C.E. Nielsen er specialister inden for nedbrydning og miljøsanering af bygninger i alle størrelser. De har været kunder siden 2016. 

Komproment A/S

Komproment leverer produkter inden for tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl.

Kjaer & Richter A/S

Kjaer & Richter er kunde med et abonnement på Projektdatabasen og har været kunde siden juni 2014.

Scandi Supply A/S

Scandi Supply A/S er totalleverandør af produkter til passiv brandsikring. De bruger Byggefaktas Projekt-database som deres CRM-system.

TMP
Tømrermester

TMP Tømrermester er en virksomhed bestående af omkring 20 medarbejdere, der leverer fag- og underentrepriser til især private erhvervsbyggerier.

Gratis demo

Er du interesseret
i at høre mere?

Få en gratis gennemgang af vores system. Så kan du få et førstehåndsindtryk af mulighederne for din virksomhed.