Byggefakta forside
hero-marketing-services

Marketing Services logo - white

Markedsføring til byggebranchen

Vi tilbyder målrettet markedsføring til byggebranchen. Med udgangspunkt i Nordens største projektdatabase sikrer vi dig effektiv markedsføring til din målgruppe i bygge- og anlægsbranchen på forskellige platforme og tidspunkter.

Målrettet relevante beslutningstagere

Målrettet markedsføring til relevante beslutningstagere

Vi har detaljeret kendskab til kontaktinformationer på professionelle byggeprojekter i Danmark. Derfor kan vi skræddersy en målgruppe inden for branchen til lige netop dine behov. Så dine marketingindsatser bliver konkrete, effektive og skaber værdi på bundlinjen. Vi identificerer målgruppen blandt +100.000 kontaktpersoner og 40.000 virksomheder i byggebranchen.

Vi tilbyder fem marketingløsninger, der kan ramme den målgruppe, du ønsker, på forskellige platforme og tidspunkter. Så undgår du at spilde marketingkroner.

gyb-lead-til-byggesag02

Research er nøglen til succesfuld markedsføring

Der er ingen, der dækker markedet for professionelt byggeri bedre end os. Vi ved, hvem der bygger, hvad der bygges, hvor der bygges, og hvornår der bygges – og vi kender alle kontaktpersoner på projekterne.

Samtidig er vi specialister i at indsamle information. Hver uge året rundt gennemfører vores specialiserede researchafdeling mere end 1.100 telefoninterviews med byggebranchens aktører og opdaterer de mere end 13.000 aktive byggeprojekter i vores projektdatabase.

Alt dette betyder, at vi kan udpege netop jeres målgruppe og hjælpe jer med at målrette jeres marketingindsatser.

Sådan indsamler vi vores data

Marketingløsninger

db-kommercielle-artikler

Dagens Byggeri

Bred markedsføring i hele bygge- og anlægsbranchen

Dagens Byggeri er et professionelt nyhedsmedie, som er specialister i at formidle nyheder og faglig inspiration til bygge- og anlægsbranchen. Dagens Byggeri rammer en bred målgruppe i branchen, som primært består af beslutningstagere og mellemledere. Derfor kan du ramme din målgruppe og samtidig skabe bredt kendskab til din forretning i branchen.

Læs mere om Dagens Byggeri
Danmarks største projektkatalog til professionelt byggeri

Byggematerialer.dk

Danmarks største projektkatalog til professionelt byggeri

Præsenter og markedsfør dine produkter/ byggematerialer. På Byggematerialer.dk øger du din virksomheds tilstedeværelse i branchen med en firmaprofil, som kan skræddersys til dig med dine produkter, referenceprojekter og nyhedsbreve.

Få flere til at vælge dine produkter med Byggematerialer.dk
Giv din målgruppe dit budskab i hånden

Direct Mail

Giv din målgruppe dit budskab i hånden

Med vores Direct Mail service kan du ramme relevante beslutningstagere i det professionelle projektmarked på det helt rigtige tidspunkt med fysiske breve. Vi hjælper dig med at identificere din målgruppe helt ned til den enkelte kontaktperson og time udsendelsen af dine breve, så de lander på beslutningstagernes skrivebord, lige når de skal bruge det.

Ram skrivebordet hos beslutningstagerne - når det er relevant
Vi tilbyder skræddersyede markedsanalyser

Telemarketing

Få dybere indsigt i dit marked og din målgruppe

Vi tilbyder skræddersyede markedsanalyser, der giver dig værdifulde informationer om dit marked, så du kan styrke din forretning og opdage nye muligheder. Vi har over 35 års erfaring med at indsamle informationer fra byggebranchens aktører og kender kontaktpersonerne på over 13.000 aktive byggeprojekter, og den erfaring og kendskab trækker vi på, når vi skal lave din markedsanalyse.

Sådan kan vi lave din markedsanalyse
Omsæt dine besøgende til konkrete leads

Analytics PRO

Omsæt dine website besøgende til leads

Med Analytics PRO får du afgørende viden om, hvilke virksomheder der besøger dit website, hvad de er interesserede i, og hvilke byggeprojekter de arbejder med netop nu. Du kan derfor bruge Analytics PRO til at omsætte dine besøgende til konkrete leads i din salgsafdeling.

Se mulighederne med Analytics PRO i dag
Prøv vores prisberegner

Prøv vores prisberegner

Få en uforpligtende pris på din næste kampagne

Vi kender byggebranchen bedre end nogen andre og kan sikre, at du når alle beslutningstagere i byggebranchen, der er relevante for din forretning - i de helt tidlige faser. Og det gør vi mere effektivt end nogen andre!

Beskriv din målsætning og fortæl os, hvem du ønsker at ramme i Byggebranchen og beregn din pris her. 

Tjek din pris med det samme

Se hvordan vi har hjulpet andre i branchen

Se alle referencer

På udkig efter effektiv markedsføring til byggebranchen?

Udfyld formularen og hør hvordan vi kan hjælpe dit salg på vej mod nye højder.

Du er også velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 7025 3031