Byggefakta forside
hero-marketing-services

Direct Mail

Giv din målgruppe dit budskab i hånden med fysiske breve og ram relevante beslutningstagere.

directmail-intro

Håndgribelig og personlig markedsføring

Direct Mail hjælper dig med at identificere din målgruppe helt ned til den enkelte kontaktperson og time udsendelsen af dine breve, så de lander på din målgruppes skrivebord, lige når de skal bruge det. Som de eneste i Danmark kan vi målrette dine breve efter: bygherrer, arkitekter, ingeniører, hoved/totalentreprenører, vvs-installatører m.fl., så du altid taler lige ind i din målgruppes udfordringer og behov.

Vi kan udsende dit materiale som en kampagne, der sendes ud på én gang, det kan f.eks. være ved lancering af nye produkter eller services. Vi kan også sørge for, at dit materiale sendes ud løbende til de personer, som netop er i gang med at træffe de afgørende beslutninger.

Ram rigtigt med din markedsføring
directmail-budskab-rammer-behov

Ram dine kunder
før konkurrenterne

Med Direct mail kan du skabe en forudsigelig tilgang af varme leads og komme før konkurrenterne. Vi har kendskab til mere end 13.000 aktive byggeprojekter i Danmark og kender kontaktpersoner på projekterne.

Denne viden kombinerer vi med din målgruppes adfærdsmønster for at sikre, at dine budskaber lander i hænderne på din målgruppe på det helt rigtige tidspunkt. Derfor kan du målrette dit budskab, ramme den rigtige timing og bygge bro mellem dit budskab og din målgruppes behov.

logo-dm-white

Brug Direct Mail når du skal udsende:

  • Kampagner ved produktlanceringer og produktnyheder
  • Prislister, brochurer og kataloger
  • Løbende udsendelser målrettet ift. projekttype og målgrupper
  • Informationsbreve til bestemte aktører i byggebranchen

Direct Mail hjælper hele vejen

1. Ram specifikke målgrupper

God markedsføring handler om at ramme den rette person, med et relevant budskab, på det rette tidspunkt. Vi har data på mere end 15.000 kontaktpersoner på diverse byggeprojekter.

2. Find den rette timing

At have den rigtige timing i forhold til din målgruppe er nøglen til en succesfuld kampagne – og det kan vi hjælpe dig med.

3. Få mere ud af dit indhold

Direct Mail matcher dit produkt eller service med din målgruppes behov – lige når behovet er størst, så du kan målrette dit budskab efter din målgruppes behov.

4. Opnå værdifulde kunderelationer

Med Direct Mail kan du personalisere og håndgribeliggøre dit kampagnemateriale lige i hænderne på den rigtige kontaktperson med et relevant og værdiskabende budskab, som skiller sig ud og ikke forsvinder i mængden.

5. Vi trykker, pakker og sender

Vi tager os af alt det praktiske og kan hjælpe med at trykke, pakke og udsende brevet og/eller brochuren. Derefter modtager I en opfølgningsliste, som viser hvilke virksomheder og kontaktpersoner, der har modtaget jeres materiale.

Se også vores andre Marketingløsninger

Spar tid og omkostninger!

Vil du se, hvordan I kan bruge Direct Mail til at målrette jeres udsendelser?

Udfyld formularen og hør om mulighederne med Direct Mail.