Byggefakta forside

Licitationer – Få adgang til de nyeste licitationer i Danmark

Få adgang til alle offentlige og private udbud og licitationer i Danmarks største og mest detaljerede projektdatabase. Vi overvåger byggeriet hver dag og holder dig opdateret.

Få adgang til alle licitationer i dag

Spar tid og få mere ud af dit arbejde

Vi overvåger alle licitationer for dig

Vi overvåger alt byggeri i Danmark. Vores team af erfarne researchere sørger for at indhente og verificere informationer om alle byggeprojekter i Danmark. Vi samler og sortere alle informationerne, og giver dig automatisk besked, hver gang der er en licitation eller et udbud, der matcher din virksomhed.

Hver morgen får du en e-mail med nye og opdaterede licitationer i din database. Derved kan du hurtigt reagere, hvis der er nyt omkring et af de projekter, som du arbejder på. Desuden er du på forkant, hvis der kommer nye licitationer ind, der er interessante for din forretning. På den måde sparer du tid, og kan nøjes med at bruge din tid der, hvor det giver allermest værdi.

 

Licitationer for arkitekter

Licitationer for arkitekter

Hvis du er en arkitekt, der ønsker at øge sin succesrate og vinde flere opgaver, så er det helt afgørende, at du holder dig godt opdateret på licitationer for arkitekter. Kendskabet til en licitation kan ofte være forskellen mellem succes og fiasko. Men hvor kan du finde alle de relevante og nyeste licitationer? Svaret er SMART, Danmarks største projektdatabase.

Med SMART i hånden kan du være sikker på, at du aldrig går glip af potentielle nye muligheder, fordi projektdatabasen kan sættes op efter dine behov og ønsker, hvilket bl.a. betyder, at du kan få tilsendt alle relevante licitationer direkte til din indbakke.

Så hvis du vil have succes som arkitekt og vinde de licitationer, du byder på, så er SMART den ideelle platform for dig. Vi har den erfaring og markedsekspertise, der skal til for at hjælpe dig med at vinde flere opgaver. Få adgang til alle de nyeste licitationer på markedet allerede i dag

Prøv SMART i dag

”Foruden de mange timers research og spildte opkald sparer vi nu også uanet tid ved på forhånd at vide, hvilke projekter og samarbejdspartnere vi skal gå efter ...”.

Kåre Kjartan Søstrøm, Arkitekt og direktør - Dreyer Arkitekter

Licitationer for ingeniører

Licitationer for ingeniører

Som ingeniør har du ikke råd til at undervurdere vigtigheden af at følge med i de nyeste licitationer i byggeriet. Licitationer er nøglen til at vinde nye projekter, og dit kendskab til hvilke licitationer for ingeniører, der bliver udbudt, og hvem der udbyder dem, gør det nemmere for dig at vinde nye projekter.

Hos Byggefakta har vi Nordens største projektdatabase med over 30.000 aktive og afsluttede byggeprojekter. Det betyder, at vi kan give dig den tidlige adgang til vigtige informationer om licitationer, som er relevante for dig og din forretning. Licitationer er vejen frem til flere opgaver, og i SMART finder du alle de nyeste licitationer for ingeniører i Danmark, som også kan sættes op til at sende dig nyheder om dine valgte projekter direkte til din indbakke – så du ikke misser en gylden mulighed.

Vores viden om det professionelle projektmarked gør os til det perfekte sted at finde licitationer. Vi kan hjælpe dig med at øge dit kendskab til en given licitation og klæde dig på til at vinde den og dermed styrke din markedsposition.

Få adgang til nye licitationer med en demo her


nordstern
komproment-white
cf-moeller-1
jfp-logo
sweco_white
vinci_energies
Licitationer for entreprenører

Licitationer for entreprenører

Som entreprenør er licitationer kamppladsen, hvor den bedste forberedelse typisk løber med sejren. Jo mere information du har om licitationer, jo bedre er dine chancer for at vinde opgaver. 

Vores kendskab til, hvad der rører sig på det professionelle projektmarked kombineret med din håndværksmæssige tæft er vejen frem for entreprenører, der vil vinde nye projekter og holde sig opdateret på de nyeste licitationer for entreprenører. Vi er specialiseret i at overvåge det professionelle projektmarked. Ved at koble dig op på vores projektdatabase, kan du danne dig et overblik over alle de licitationer, der er relevante for din virksomhed.

Du kan skræddersy projektdatabasen efter dine egne behov og præferencer – så du kun får de licitationer, som passer til din forretning. Styrk din forretning og øg dine chancer for at vinde de bedste licitationer med vores projektdatabase.

Få en demo og se alle licitationer her

 

Licitationer for leverandører

Licitationer for leverandører

Find frem til de licitationer som er relevante for din virksomhed og undgå at spilde tid og ressourcer på at få adgang til de nyeste licitationer for leverandører.

Som leverandør kan det være en god ide at holde sig opdateret på byggebranchens nyeste licitationer, så du kan byde ind på de licitationer, der kommer i udbud. I vores projektdatabase finder du alle de nødvendige oplysninger om de seneste licitationer og projekter, der er tilgængelige og relevante for leverandører. 

Så hvis du vil øge din omsætning og udvide din kundebase, er licitationer vejen frem. Og hvis licitationer er vejen frem, så er SMART vejen frem for dig. Lad os hjælpe dig med at finde de rette projekter og de helt rigtige licitationer, så du kan vækste din forretning og nå nye højder.

Prøv SMART gratis ved at klikke her

Licitationer for øvrige brancher

Find relevante byggeprojekter og tag veloplyste beslutninger med vores projektdatabase.

Licitationer kan have interesse for en bred vifte af aktører i og omkring det professionelle projektmarked. Hvis du vil holde dig opdateret på de nyeste licitationer, der kan være relevante for dig i dit erhverv som ejendomsmægler, advokat, privat bygherre, offentlig institution, kan du med fordel benytte vores projektdatabase, SMART. 

SMART er et værdifuldt værktøj til dig, der ønsker at være på forkant med det professionelle projektmarked, herunder de nyeste licitationer for øvrige brancher. 

SMART er det bedste sted at starte, hvis du vil følge med i de vigtigste licitationer på det professionelle projektmarked, men tag ikke vores ord for det – book en demo og se for dig selv.

Få adgang til alle licitationer her

Vil du have adgang til alle relevante licitationer? Udfyld formularen og prøv en gratis demo!

  • Over 13.000 aktive byggeprojekter
  • Alle offentlige udbud og licitationer
  • Projekter med private bygherrer
  • 1.000 projektopdateringer pr. uge
  • 1.100 telefoninterviews pr. uge

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Vi indsamler informationer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udfyld formularen og få en gratis demo.