Byggefakta forside
hero-nbs4

NBS Nordic - Nordens førende specifikationsplatform

Et gratis onlineværktøj, som skaber struktur, overblik og sammenhæng i projekt- og udbudsmateriale.

-

Gør som nedenstående firmaer og få bedre projekter
- det er gratis at komme i gang ...

logo_henning-larsen
logo_mangor-nagel
logo_schou-birkendorf
logo_vilh-lau
logo_holscher
nbsnordic-bygningsdele

Arbejd smartere, bedre og overalt

Med NBS Nordic er det muligt at have et samlet overblik for alle de involverede i et projekt. Al information er samlet ét sted. Med NBS Nordic er det muligt at arbejde overalt uden installation af plug-in eller lign. Platformen skaber sammenspil mellem alle projektmaterialets komponenter. 

Opret dig som bruger NBS Nordic gratis

13000

AKTIVE PROJEKTER

1012

MIA. KR. I SAMLET ANLÆGSSUM

15187

KONTAKTPERSONER

1000

SAGER PR. UGE

Hvem er NBS?

NBS (National Building Specifications) udkom for første gang på papir, for 50 år siden. Sidenhen har NBS udarbejdet paradigmer og tilbudt specifikationsværktøjer på flere platforme til nogle af verdens mest etablerede rådgivende virksomheder i byggebranchen.

I august 2022 opkøbte Byggefakta A/S tech-virksomheden BIM Shark ApS, og det er nu videre udviklet til NBS Nordic platformen.

Hør mere om The NBS her

chorus-devices-cropped

5 gode grunde til at vælge NBS Nordic

cloud

Super brugervenligt design

Hos NBS Nordic ved vi, hvor stor betydning det har for det daglige arbejde, at det er nemt og overskueligt at finde de rigtige informationer og knapper. Derfor er vi i tæt dialog med vores brugere og optimerer løbende platformen, så den fungerer bedst for dig.

collaborate

LCA-beregninger med få klik

På NBS Nordic kan du løbende udregne og holde øje med CO2 udledningen for dit projekt. Du vælger selv, om det skal være manuelle mængder fra Revit eller begge ting.

Eksporter til LCAbyg med ét klik.

guidance

Centralt sted for dine bygningsdele gennem alle faser af dit projekt

Bygningsdelsdatabasen giver alle projektdeltagere et overblik over alle bygningsdele i projektet. Desuden er det nemt at oprette nye bygningsdele, hvor data som klassifikationer og mængder bliver synkroniseret med din BIM-model og resten af projektmaterialet.

 

smart

Udarbejdelse af beskrivelser, som du kender det - bare smartere

Teksteditoren er fyldt med alle nødvendige funktioner, så du én gang for alle kan sige farvel til dit virvar af Word-filer, copy-paste tricks og ikke opdateret information. Gem og genbrug dine egne beskrivelser til fremtidige projekter, eller benyt dig direkte af Molios paradigmer*.

*Kræver Molio abb.

model

Tilbudslister uden komplicerede regneark

Med NBS Nordic har det aldrig været nemmere at lave tilbudslister. Vælg blot hvilke bygningsdele eller tilføj dine egne manuelle poster, som du vil have med på tilbudslisterne. Med få klik kan tilbudslisten eksporteres til dit eget Excel, eller du kan benytte standardopsætningen.

Gør det enkelt for rådgiveren at finde og foreskrive dine produkter

Som leverandør kan du få vist dine produkter direkte på NBS Nordic - Nordens førende specifikationsplatform. Dermed gør du det enkelt for rådgiveren at foreskrive dine produkter.

Kontakt os og hør mere om NBS Nordic for leverandører

Hør mere om NBS Nordic platformen her:

Udfyld formularen og prøv NBS Nordic i dag