Byggefakta

Prøv Danmarks største Projektdatabase

  • Over 13.000 aktive byggeprojekter
  • Alle offentlige udbud og licitationer
  • Projekter med private bygherrer
  • 900 nye og opdaterede projekter hver uge
  • 1000 telefoninterviews pr. uge
Søg efter udbud og licitationer i projektdatabasen fra Byggefakta

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Vi indsamler informationer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udfyld formularen og få en gratis demo.

Du kan læse mere om Projektdatabasen her 

Find de udbud og licitationer der er relevante for dig

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se vores Projektdatabase og projektinformationerne, for at opleve alle de fordele, der følger med. Derfor kan du allerede i dag bestille en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan netop din virksomhed kan udnytte de mange funktioner, som findes i vores projektdatabase.

Vi giver dig en guidet rundtur, hvor vi tager udgangspunkt i lige præcis dine behov - hvad enten du er entreprenør, leverandør, rådgiver, håndværker eller noget helt andet. 

Vores projektdatabase indeholder informationer om alle offentlige udbud og licitationer samt projekter med Private bygherrer. Vi viser dig eksempelvis, hvordan du får adgang til udbud og licitationer - lang tid før de offentliggøres. Og vi viser dig, hvordan du nemt og enkelt identificerer og overvåger de byggeprojekter og de aktører, der er vigtige for netop din virksomhed.

"Byggefaktas Projektdatabase gør, at vi kan planlægge vores ordrebeholdning bedre og længere fremme i tiden, da vi hele tiden kan se, hvilke projekter der vil blive udbudt de næste år. Dette da vi kan se projekterne allerede i planlægningsfasen."

 

Christian Cortsen, IT- & Marketingansvarlig
Vesti Olsen & Hansen A/S

Bestil din gratis demo - og se alle relevante byggeprojekter i dag!