Byggefakta forside
hero-dagensbyggeri01

DagensByggeri_neg

Bred markedsføring til hele bygge- og anlægsbranchen 

Med Dagens Byggeri kan du fortælle dine nyheder og budskaber til aktører i byggebranchen med advertorials og bannerannoncering.

Vi rammer en bred målgruppe i branchen, som primært består af beslutningstagere og mellemledere

Dækning i hele bygge- og anlægsbranchen

Dagens Byggeri er et professionelt nyhedsmedie, som er specialister i at formidle nyheder og faglig inspiration til bygge- og anlægsbranchen. Vi rammer en bred målgruppe i branchen, som primært består af beslutningstagere og mellemledere. Derfor kan du ramme din målgruppe og samtidig skabe bredt kendskab til din forretning i branchen.

Vores indhold rammer bl.a. bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører, leverandører og håndværkere

Bred målgruppe med beslutningstagere

Vores indhold rammer en bred målgruppe i bygge- og anlægsbranchen, som primært består af beslutningstagere og mellemledere – f.eks. bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører, leverandører og håndværkere. Derfor kan du ramme din målgruppe og samtidig skabe bredt kendskab til din forretning. Vi lægger stor vægt på at have et brugervenligt, roligt og overskueligt site, så du som annoncør får en uforstyrret synlighed over for din målgruppe.

Sådan rammer du beslutningstagere med dit budskab
Med en advertorial på Dagens Byggeri kan du både være topnyhed i vores nyhedsbrev

Bring dine nyheder og budskaber som kommercielle artikler

Med en advertorial på Dagens Byggeri kan du både være topnyhed i vores nyhedsbrev, der udsendes til 10.000 beslutningstagere, blive vist på forsiden af DagensByggeri.dk, som har +100.000 besøgende om måneden og få eksponering på vores LinkedIn, som har +26.000 relevante følgere. Vi sammensætter i samarbejde med dig en advertorial-kampagne, som passer lige netop dine behov. Derudover medfølger der til alle advertorials en konkret leadliste på relevante virksomheder, der har vist interesse i jeres nyhed.

Få dine nyheder ud til hele branchen >>

Bannerannoncering er en effektiv måde at øge kendskabet til dit brand

Øg kendskabet med bannerannoncering

Bannerannoncering er en effektiv måde at øge kendskabet til dit brand og produkter eller tjenester, når du ønsker at nå ud til et bredt publikum.

En anden mulighed for markedsføring gennem Dagens Byggeri er med bannerannoncering. Med bannere på vores website og i vores nyhedsbrev får du blikfang og kan skabe opmærksomhed til din forretning, nyhed eller budskab. Vores website har +100.000 besøgende om måneden, og vores branchespecifikke nyhedsbrev udsendes til 10.000 beslutningstagere i bygge- og anlægsbranchen. Derfor kan du på en simpel måde skabe fokus til din virksomhed med bannerannoncering hos os.

Efter I har kørt en advertorial kampagne hos os, sørger vi for indsamling og personlig overdragelse til jer af alle relevante leads

konkrete leads på dine advertorials

Efter I har kørt en advertorial kampagne hos os, sørger vi for indsamling og personlig overdragelse til jer af alle relevante leads. Så I har de bedste vilkår for at arbejde videre med kampagnens leads.

Vi tracker og indsamler de relevante leads gennem analyseværktøjet Analytics PRO. Vi matcher trafikken på jeres kampagner med Byggefaktas informationer om virksomheder og projekter i den professionelle byggebranchen – derfor får I konkrete leads på aktører i branchen, der har vist interesse i jeres kampagne.

Skaf flere leads til din salgsafdeling >>

Rram bredt med din markedsføring
Dagens Byggeri sikrer den bredeste dækning af den samlede bygge- og anlægssektor og skaber direkte forbindelse mellem jeres markedsføring og salg

Se også vores andre Marketingløsninger

Markedsfør dig på
Dagens Byggeri

Hør mere om dine muligheder for markedsføring på Dagens Byggeri - så rammer du hele bygge- og anlægsbranchen med dine budskaber.