Byggefakta forside
hero-grow-your-business-v5

Grow Your Business

Markedsoverblikket til dig som arkitekt, ingeniør,
entreprenør eller bygherre

-

Hundredevis af virksomheder bruger allerede Grow Your Business ...

logo_casa
logo_ramboell
aart
ncc
ai
logo_sweco
dreyer-arkitekter
logo_cfmoeller
logo_aarsleff

Byg en stærk pipeline og øg din hitrate

Med Grow Your Business kan du til- og fravælge projekter og samarbejdspartnere på baggrund af unik indsigt i markedet, så din virksomhed kan stå endnu stærkere gennem alle faserne fra marked til kontrakt.

Arbejd strategisk med dit marked og…

  • Udvælg og byd på de rigtige projekter
  • Sæt det stærkeste hold tidligt
  • Optimér dine ressourcer ifm. PQ- og tilbudsprocessen
  • Øg din hitrate på PQ og tilbud

Hør mere om Grow Your Business

 

Træf de rigtige beslutninger med
Grow Your Business

Grow Your Business er et strategisk værktøj til arkitekter, ingeniører, entreprenører og bygherrer i byggebranchen. Værktøjet er en dynamisk rapport, som hjælper dig med at optimere dine forretningsgange indenfor Strategi, Marketing, Salg, Prækvalifikation, Tilbud og Indkøb.

Med få klik kan du skabe grafer, tabeller og dashboards, der visualiserer dit marked. Grow Your Business indeholder en lang række af muligheder for at filtrere data. Du kan eksempelvis filtrere på typer af projekter, kombineret med bygherrer, og dermed få toplister med de bygherrer, der har flest projekter, som du vil arbejde med.

Med Grow Your Business bliver vejen banet for at se anderledes på dine arbejds- og samarbejdsmønstre. Det betyder, at du kan træffe de rigtige beslutninger baseret på markedsindsigt fremfor gæt eller mavefornemmelser.

Du kan bl.a. se:

  • Hvilke bygherrer der har flest af de projekter, du arbejder med
  • Samhandelsmønstre mellem bygherrer, hoved-/totalentreprenører, arkitekter, ingeniører og fagentreprenører.
  • Hvilke projekter du har størst (og mindst) vinderchance på
  • Referencer på potentielle samarbejdspartnere
  • Hvilke samarbejdspartnere du har størst (og mindst) succes med
  • Oversigt over interne ressourcer ifm. PQ- og tilbudsprocessen

Få en gennemgang af Grow Your Business

Få et 360 graders billede af markedet

Få dit 360 graders markedsoverblik

Grow Your Business er bygget op omkring 6 moduler: Strategi, Marketing, Salg, Prækvalifikation, Tilbud, og Indkøb, der til sammen giver dig et 360 graders billede af dit marked.

Hvert modul kan til- eller fravælges, så du kun får den data og det overblik, som du har brug for. 

Læs mere om de 6 moduler

6 moduler bygget på markedsdata

Grow Your Business Strategimodul

Strategimodulet
- opnå indsigt i dine segmenter

Med Strategimodulet får du et strategisk overblik over de respektive segmenter holdt op mod hinanden. Du opnår indsigt i den historiske og fremadrettede udvikling for segmenterne, lige som du kan identificere topaktører inden for de respektive segmenter.

Modulet giver indblik i, hvordan lige præcis dit marked fordeler sig geografisk - visualiseret på et kort.

Arbejd strategisk med data om dit marked

Grow Your Business Marketingmodul

Marketingmodulet
– nå din rigtige målgruppe

Med Marketingmodulet kan du identificere din rigtige målgruppe nu og i fremtiden. Ligeledes kan du se, hvilke opgaver de forskellige aktører skal have løst. Det betyder, at du kan tilpasse og målrette dine marketingaktiviteter mod den specifikke målgruppe - og samtidig øge din marketing performance for færre omkostninger.

Se, hvordan du øger din marketing performance

grow-your-business-salgsmodul2

Salgsmodulet
– byg din salgspipeline

Med Salgsmodulet får du overblik over det totale og segmenterede marked. Du kan nemt og hurtigt selektere og udvælge de rigtige projekter i forhold til din hitrate og indtjening. På baggrund af din selektering kan du bygge din salgspipeline og styre aktiviteter i din salgsgruppe.

Det betyder, at du får overblik over markedet og samtidigt får et præcist indblik i, hvem du bør rette dit fokus mod rent salgsmæssigt – og samtidig reducerer du dine spildte tilbudskroner.

Effektivisér din Bid/No-bid proces og øg din hitrate

grow-your-business-pqmodul

Prækvalifikationsmodulet
- hold styr på PQ-processen

Med Prækvalifikationsmodulet får du overblik over hele PQ-processen med modulets Gant diagram. Du kan holde styr på alle dine forhåndsaftaler samt dine kommende, igangværende og afleverede PQ'ere. Modulet giver dig en unik mulighed for, at se realiserede hitrates i relation til både segmenter, kunder og foretrukne samarbejdspartnere.

Optimér din PQ-proces

grow-your-business-tilbudsmodul2

Tilbudsmodulet
– få overblik over indkomne tilbud

Tilbudsmodulet giver et overblik over din projektpipeline nu og fremadrettet, så du kan planlægge dine tilbudsaktiviteter baseret på, hvornår den egentlige aktivitet ligger hos dig.

Med modulet kan du se om din projektpipeline kan indfri de målsætninger, din virksomhed har for ordreindgang. På dette grundlag kan du prioritere, hvilke sager der bør regnes på og hvornår.

Prioritér dine interne ressourcer med Grow Your Business

Grow Your Business Indkøbsmodul

Indkøbsmodulet
– vælg de bedste leverandører

Indkøbsmodulet gør dig i stand til at vælge de bedste leverandører og derved sikre succesen for dine projekter. Du får bl.a. detaljeret indblik i, hvilke leverandører der skal levere hvad i markedet, og hvem der har erfaring med byggeprojekter, der ligner dit.

Vælg de bedste leverandører til dine projekter

Det kræver enorme ressourcer selv at til- og fravælge data uden at overse relevant information. Vi har allerede sparet mange timer på ikke at skulle dykke ned i alle ikke-relevante leads, så selvom platformen er dyrere end diverse lead-systemer, er pengene givet godt ud i forhold til sparet arbejdstid ...

Kathrine Hegner Stærmose, Kunderelationschef
AART architects

bf-plus-tailor-box

Strategisk
samarbejde

Grow Your Business er resultatet af et strategisk partnerskab mellem Byggefakta A/S og Tailor Business Consulting, som har Martin Lund Knudsen i spidsen.

Visionen for partnerskabet er at hjælpe byggebranchens aktører med at skabe mere solide forretninger og øge bundlinjen ved strategisk brug af data om projektmarkedet.

grow-your-business-meeting

Vi har gjort det nemt for dig at arbejde med data

Grow Your Business er bygget på data om mere end 30.000 historiske byggeprojekter - og godt 13.000 fremadrettede projekter.

Vores projektinformationer indhentes dagligt af vores erfarne researchafdeling, og er baseret på interviews med beslutningstagere og projektledere i hele Danmark. Vi overvåger alt professionelt byggeri (offentligt og privat) og følger alle projekter tæt, så vi kan give dig detaljerede informationer af høj kvalitet.

Vi har, med andre ord, gjort det nemt for dig at bygge din forretning på data om dit marked.

Book en gratis præsentation 

Vi overvåger byggeriet - hver dag

gyb-lead-til-byggesag01

 

Udfyld formularen og få en præsentation af
Grow Your Business