Byggefakta
Grow Your Business - skab vækst med en datadrevet strategi

Grow Your Business

Skab vækst med en datadrevet strategi

Der er et enormt potentiale for vækst i byggebranchen. Næsten alle virksomheder kan øge både top- og bundlinje ved at implementere en datadrevet forretningsmodel. Med Grow Your Business kan du arbejde struktureret og strategisk med data om dit marked, hvilket gør det muligt for dig at træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed.

Bestil en gratis præsentation  Læs mere

I dag arbejder alle med data og digitalisering i større eller mindre omfang, og data kommer til at fylde endnu mere i fremtiden. Grow Your Business er et strategisk værktøj til ledelsen i virksomheder indenfor den danske byggebranche. Det er et værktøj, der gør det muligt for dig at designe din virksomheds strategi, så den passer til fremtidens kunder. Og du kan optimere dine forretningsgange i Marketing, Salg, Tilbud samt Indkøb.

Grow Your Business_ Øg din top- og bundlinje med udgangspunkt i en datadrevet strategi

Øg top- og bundlinje
med en datadrevet strategi

Uanset om du arbejder som rådgiver, entreprenør eller bygherre i byggebranchen er målsætningen altid at øge omsætningen og effektivisere tilbudsprocesserne, så det ses positivt på bundlinjen. Med Grow Your Business kan du øge din virksomheds top- og bundlinje og samtidig reducere omkostningerne ved at arbejde strategisk med data om markedet i alle dele af salgsprocesserne og ved at implementere en datadrevet vækststrategi.

Grow Your Business som værktøj

Når du bruger Grow Your Business i dit arbejde, får du et værktøj, hvor du kan sætte dine egne præferencer op, så du kun får visninger på det, der er relevant for dig. På vores videoside får du en præsentation af, hvordan du helt konkret bruger Grow Your Business.

Se videoerne her

Grow Your Business har 4 moduler

Solid data og
unik brugervenlighed

Grow Your Business er bygget op omkring 4 moduler: Marketing, Salg, Tilbud og Indkøb, der til sammen giver dig et 360 graders billede af dit marked. Værktøjet er en dynamisk rapport, der er bygget på viden om mere end 30.000 historiske byggeprojekter - og godt 13.000 fremadrettede projekter.

Vores researchafdeling har mere end 20 års erfaring med at indsamle informationer om det professionelle projektbyggeri, og vi opdaterer løbende data på både de historiske såvel som aktive byggeprojekter.

Grow Your Business Marketingmodul

Marketingmodulet
– nå din rigtige målgruppe

Med Marketingmodulet kan du identificere din rigtige målgruppe nu og i fremtiden. Ligeledes kan du se, hvilke opgaver de forskellige aktører skal have løst. Det betyder, at du kan tilpasse og målrette dine marketingaktiviteter mod den specifikke målgruppe - og samtidig øge din marketing performance for færre omkostninger.

Grow Your Business Salgsmodul

Salgsmodulet
– hav styr på prioriteterne

Igennem Salgsmodulet får du overblik over det totale og segmenterede marked. Du kan nemt og hurtigt selektere og udvælge de rigtige projekter i forhold til din hitrate og indtjening. På baggrund af din selektering kan du bygge din salgspipeline og styre aktiviteter i din salgsgruppe.

Det betyder, at du får overblik over markedet og samtidigt får et præcist indblik i, hvem du bør rette dit fokus mod rent salgsmæssigt – og samtidig reducerer du dine spildte tilbudskroner.

Grow Your Business Tilbudsmodul

Tilbudsmodulet
– få overblik over indkomne tilbud

Tilbudsmodulet giver et overblik over din projektpipeline nu og fremadrettet, så du kan planlægge dine tilbudsaktiviteter baseret på, hvornår den egentlige aktivitet ligger hos dig.

Med modulet kan du se om din projektpipeline kan indfri de målsætninger, din virksomhed har for ordreindgang. På dette grundlag kan du prioritere, hvilke sager der bør regnes på og hvornår.

Grow Your Business Indkøbsmodul

Indkøbsmodulet
– vælg de bedste leverandører

Indkøbsmodulet gør dig i stand til at vælge de bedste leverandører og derved sikre succesen for dine projekter. Du får bl.a. detaljeret indblik i, hvilke leverandører der skal levere hvad i markedet, og hvem der har erfaring med byggeprojekter, der ligner dit.

Se, hvordan du får mest muligt ud af Grow Your Business.

Strategisk samarbejde

Grow Your Business er resultatet af et strategisk partnerskab mellem Byggefakta A/S og Tailor Business Consulting, som har Martin Lund Knudsen i spidsen.

Visionen for partnerskabet er at hjælpe byggebranchens aktører med at skabe mere solide forretninger og øge bundlinjen ved strategisk brug af data om projektmarkedet.

Grow Your Business er skabt til at understøtte din virksomheds vækstpotentiale endnu bedre – dette gælder, uanset om du er en lille, mellemstor eller stor virksomhed.

grow-your-business-samarbejde

Vil du vide mere?

I byggebranchen omsættes der for mere end 200 milliarder kr. om året, og næsten alle virksomheder har et betydeligt vækstpotentiale ved at øge digitaliseringen og forbedre konkurrenceevnen. Vil du vide, hvordan du kan optimere din virksomhed gennem en datadrevet strategi?

Få en gratis præsentation af Grow Your Business med udgangspunkt i din virksomhed. Alt det kræver af dig, er 1 time af din tid – og vi lover dig, at du uanset hvad, vil få brugbar indsigt i din egen virksomhed og forretningsgange.

Udfyld formularen eller kontakt os direkte på telefon 7025 3031.