Byggefakta forside
Brancher - entreprenører

Entreprenør i byggebranchen

Som entreprenør i byggebranchen kan du få adgang til informationer om både offentlige og indbudte licitationer i god tid. Vi dækker hele markedet for offentlige og private byggeprojekter samt offentlige såvel som indbudte licitationer.

Hør om dine muligheder

Når det drejer sig om totalentrepriser, gælder det om at teame op med den rigtige arkitekt og den rigtige ingeniør fra starten af. Forhåndsaftalen skal i hus før udbuddet kommer. Vi kender 2 ud af 3 offentlige totalentrepriser i god tid før opgaverne udbydes. Med vores løsninger kan du derfor komme konkurrenterne i byggebranchen i forkøbet - og være godt rustet som entreprenør.

Hør om dine muligheder med projektdatabasen

 

Det indbudte licitationsmarked er vanskeligt

Øg chancen for at blive indbudt

Det indbudte licitationsmarked udgøres af ca. 25% af alle offentlige byggeprojekter, og derudover udgøres det af stort set samtlige private byggeprojekter. Det indbudte licitationsmarked kan dog være vanskeligere at komme ind på end det resterende marked, da de indbudte entreprenører ofte findes blandt bygherrens tidligere samarbejdspartnere.

Det gælder derfor om at rette sin henvendelse i tide for at være med i konkurrencen – og det skal være inden indbydelserne er afsendt.

Vidste du, at 8 ud af 10 af de største entreprenører allerede bruger vores informationer i dag

Det indbudte licitationsmarked er vanskeligt

Gør opmærksom på din virksomhed 

Med brug af vores løsninger får du mulighed for at identificere opgaver, der udbydes i indbudt licitation. Samtidig øger du chancen for at gøre opmærksom på din virksomhed før løbet er kørt. Vi dækker hele markedet for offentlige og private byggeprojekter samt offentlige såvel som indbudte licitationer, og kan derfor give dig informationer om byggeprojekter, der er relevante for netop dig.

Hør mere om Projektdatabasen 

Byggefakta kender alle projektdetaljerne

Vi kender alle projektdetaljerne

Takket være vores dygtige researchafdeling, som dagligt indsamler og registrerer informationer om byggebranchen, kender vi projekter ned til mindste detaljegrad. Vi kan derfor opdatere dig om samtlige projekter, der passer til dine specialer. Med dette kan du tage kontakt til de relevante aktører på relevante byggeprojekter i god tid.

Vi er specialister i at levere individualiseret information, hvilket gør at du kan bruge din tid, der hvor du tjener flest penge. Dette lægger også til grund for, at 8 ud af 10 af de største entreprenører allerede bruger vores informationer i dag. Er du blandt de 20%, der ikke allerede er kunde hos os, er der derfor stor sandsynlighed for at du går glip af vigtige informationer, som kan være med til at sikre dig din næste opgave.

Hvad får du ud af vores løsninger?

  • Informationer på offentlige byggeprojekter og projekter med private bygherrer
  • Informationer om offentlige og indbudte licitationer
  • Det bedste udgangspunkt for at forberede dig på en licitation
  • Detaljer om samtlige byggeprojekter, der passer til dig og din virksomhedInformation om Offentlige udbud op til 24 måneder før det officielle udbud
8 ud af 10 af de største entreprenører bruger allerede Byggefaktas informationer i dag

Book 30 minutter med vores rådgiver

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se vores projektdatabase og de detaljerede informationer, der ligger i den. Du får 30 minutters gennemgang med vores rådgiver, som er specialist i rådgivning af entreprenører. På den måde kan du med egne øjne opleve alle de fordele, der følger med.

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Udfyld formularen og få en gratis demo.

Læs mere om Projektdatabasen her

Byggefaktas Projektdatabase gør at vi kan planlægge vores ordrebeholdning bedre længere fremme i tiden, da vi hele tiden kan se, hvilke projekter der vil blive udbudt de næste år. Dette da vi kan se projekterne allerede i planlægningsfasen.

Christian Cortsen, IT- & Marketingansvarlig – Vesti Olsen & Hansen A/S

 

Læs referencen her