Byggefakta forside

Vesti Olsen A/S

Vesti Olsen A/S bruger Projektdatabasen til at søge på opgaver, som har relevans for vores virksomhed. Vesti Olsen A/S er et byggefirma, der primært bygger i total- og hovedentrepriser til erhverv, landbrug og det offentlige, overalt på Sjælland og øerne.

Virksomheden, Vesti Olsen A/S, der er beliggende i Tølløse, er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring inden for byggeri. Og tæller i dag ca. 70 ansatte og en større maskinpark, som sikrer en solid egenproduktion. Virksomheden bygger i alle størrelser og former, og særligt anlægsarbejde og betonarbejde er nogle af de helt store styrker.

"Vi er meget glade for at bruge Byggefaktas projektdatabase, og vi føler, at vi får meget ud af vores abonnement – særligt for de muligheder det giver os i udvælgelses- og tilbudsfasen. Vi bruger Byggefakta til at søge på opgaver, som har relevans for vores virksomhed. Her bruges søgemaskinen flittigt, hvor muligheden for valg af kriterier gør, at søgningen og dermed resultaterne bliver meget specifikke og præcise".

Vi slipper for at holde os opdaterede hele tiden, da automatiske påmindelser via mail gør, at vi altid ved, hvornår der sker nyt i et givent projekt. Det er et godt redskab, og det er bestemt også med til at minimere fejl og spildtid.

"Overvågningsfunktionen af projekter bruges også meget, da man derved opdateres på de forskellige faser i en tilbudsproces. Vi slipper på den måde for at holde os opdaterede hele tiden, da automatiske påmindelser via mail gør, at vi altid ved, hvornår der sker nyt i et givent projekt. Det er et godt redskab, og det er bestemt også med til at minimere fejl og spildtid."

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

Byggefaktas Projektdatabase gør, at vi kan planlægge vores ordrebeholdning bedre og længere fremme i tiden, da vi hele tiden kan se, hvilke projekter der vil blive udbudt de næste år. Dette da vi kan se projekterne allerede i planlægningsfasen.

Byggefaktas Projektdatabase gør, at vi kan planlægge vores ordrebeholdning bedre og længere fremme i tiden, da vi hele tiden kan se, hvilke projekter der vil blive udbudt de næste år. Dette da vi kan se projekterne allerede i planlægningsfasen.

"En anden smart feature er, at man kan søge på firmaer – såvel private som offentlige, så vi kan se hvad vores samarbejdspartnere/offentlige virksomheder har af aktuelle opgaver. Sidst men ikke mindst, så får vi også synliggjort forventede budgetsummer for de enkelte projekter".

Christian Cortsen, IT- & Marketingansvarlig – Vesti Olsen & Hansen A/S

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende.