Byggefakta forside

J. Jensen A/S

Læs hvordan J. Jensen A/S anvender Byggefaktas projektdatabase til at skærpe deres konkurrenceevne i nedrivningsbranchen. Hvordan projektinformationerne forbedrer deres projektstyring og understøtter deres engagement i miljøansvarlighed og økonomisk vækst.

Siden 1986 har J. Jensen A/S styrket sin position som en førende aktør i den danske nedrivnings- og genbrugsindustri. Med omkring 200 ansatte og som en del af den større Jensen Gruppen, står virksomheden stærkt med robuste og pålidelige processer, der understøtter bæredygtige byggepraksisser. Virksomhedens specialisering i genbrug af materialer bidrager ikke kun til miljøet, men tilbyder også attraktive løsninger.

 

 

J. Jensen anvender Byggefaktas projektdatabase, til at effektivisere deres projekt- og pipelinestyring, og til hurtigt at identificere og engagere sig i relevante projekter.

Thomas Søgård Sinding, udviklingschef hos J. Jensen, forklarer, at adgangen til projektinformationer spiller en central rolle i deres evne til effektivt at administrere og prioritere projekter. Ved hjælp af detaljerede sorteringer og filtre kan de hurtigt identificere de mest relevante projekter og allokere ressourcer på en optimal måde.

Ved at anvende SMART får J. Jensen værdifulde indsigter, der muliggør en bedre kundepleje og optimering af interne processer. Det tillader dem at identificere og reagere på muligheder hurtigere, sikre strategisk allokering af ressourcer, og forbedre deres evne til at træffe datadrevne beslutninger tidligt i projektforløbet.

Projektdatabasen giver os den mulighed, at vi kan være meget konkrete med vores salg, kundepleje og engagement med vores kunder.

Med SMART kan J. Jensen engagere sig i de tidlige faser på projekterne, en tilgang som er vigtig for deres fokus på genbrug. Det tidlige engagement sikrer nemlig, at J. Jensen kan påvirke projektets materialevalg til at omfatte genbrugte ressourcer. 

Det giver os en tydelig fordel, at vi kan ramme de rigtige på det rigtige tidspunkt og måske også komme med i den tidlige inddragelse, som er supervigtig for os.

Med projektinformationerne til rådighed kan J. Jensen håndtere deres projekter mere dynamisk og reagere proaktivt på ændringer og muligheder i markedet. Den strukturerede proces giver dem mulighed for at omsætte projektinformationer til klare og konkrete handlingsplaner, som effektivt tildeles til teamet baseret på deres kompetencer eller forbindelser til specifikke firmaer eller projekter.

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

J. Jensen har oplevet en glat overgang og effektiv integrering af Byggefaktas SMART projektdatabase, takket være en velstruktureret onboarding-proces og kontinuerlig support.

Supporten har lettet virksomhedens overgang fra brede datalister til mere fokuserede og detaljerede informationer, som er centrale for deres pipelinestyring. Adgang til nøjagtige data har forbedret deres operationelle processer og projektplanlægning.

Samarbejdet med Byggefakta har været smidigt, nemt og meget effektivt

J. Jensen er opsat på at udvide deres forretningsområder og integrere yderligere service for at styrke deres nuværende forretning. Det afspejler deres ambition om at forblive i spidsen for industrien, ikke bare ved at reagere på trends, men ved aktivt at forme fremtiden inden for bæredygtig nedrivning og byggeindustri.

 

Besøg J. Jensen A/S LinkedIn eller hjemmeside.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.