Byggefakta

Prøv Danmarks største projektdatabase

  • Over 13.000 byggeprojekter
  • Alle offentlige udbud og licitationer
  • Projekter med private bygherrer
  • 1.000 projektopdateringer pr. uge
  • 1.100 telefoninterviews pr. uge

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Vi indsamler informationer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udfyld formularen og få en gratis demo.

"Der er ingen tvivl om, at vi har fået en større hitrate ved at bruge Projektdatabasen. Vi ved, hvem vi skal sende vores tilbud til, og vi taler os direkte ind i de behov som udbyderen har – det gør bare, at vi taler samme sprog med potentielle samarbejdspartnere allerede ved første kontakt."

Danni Hoffmeister
EL Solution ApS

el-solution-backdrop2
meeting01

Få en gennemgang
og vurdér selv

I Byggefakta mener vi, at du bedst kan se de mange fordele, der er ved at benytte sig af vores projektinformationer, ved at opleve dem selv. Derfor kan du allerede i dag bestille en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan netop din virksomhed kan udnytte de mange funktioner, som findes i vores Projektdatabase.

I den guidede rundtur tager vi udgangspunkt i lige præcis dine behov - hvad enten du er entreprenør, leverandør, rådgiver eller håndværker.

byggefakta-research02

Identificér de byggeprojekter der er vigtige for dig

Projektdatabasen indeholder informationer om alle offentlige udbud og licitationer, samt projekter med private bygherrer. Vi viser dig eksempelvis, hvordan du får adgang til udbud og licitationer - lang tid før de offentliggøres. Og vi viser dig, hvordan du nemt og enkelt identificerer og overvåger de byggeprojekter og de aktører, der er vigtige for netop din virksomhed.

Få en gratis rundtur i vores projektdatabase allerede i dag – og vurdér selv!

Mere end 3.000 virksomheder i byggebranchen tager ikke fejl...

sweco_white
cf-moeller
ce-nielsen-logo
DKCI logo
sweco_white
casa-logo
toemrermester-fasting
ramboell-logo
tyrens-logo
cowi-logo
aarsleff-logo
uneo-logo

I Danmarks største
projektdatabase får du

Adgang til nye og opdaterede projekter HVER UGE
Vi overvåger byggeriet hver eneste dag, og er i tæt dialog med nøglepersoner i både den offentlige og private sektor. Så du altid ved hvilke byggeprojekter der er på vej hos kommuner, regioner, boligselskaber og private developere.

Viden om indbudte licitationer INDEN rådgiveren inviterer entreprenører til budrunde
Så kan du kontakte rådgiveren og og få mulighed for at blive indbudt til licitationen.

Viden om hvem der vinder opgaverne i DIT OMRÅDE
Allerede inden projektet går i gang. Vi opdaterer alle projekter løbende og du kan få notifikationer hver gang, der eksempelvis tilføjes en arkitekt eller entreprenør på en relevant opgave.

Mulighed for at overvåge de firmaer, der er VIGTIGST FOR DIG
Få notifikationer hver gang dine vigtigste samarbejdspartnere bliver involveret i et projekt, som er relevant for din forretning.

Find relevante byggeopgaver i vores Projektdatabase

Prøv Danmarks største projektdatabase med udbud og licitationer

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se vores projektdatabase og de detaljerede informationer, der ligger i den. På den måde kan du med egne øjne opleve alle de fordele, der følger med.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan netop din virksomhed kan udnytte de mange funktioner, som findes i vores projektdatabase.