Byggefakta forside

Energi Fyn

Energi Fyn ejer og driver elforsyningen og fibernettet på størstedelen af Fyn.

Energi Fyn er kunde med et abonnement på FaktaNet Live og har været kunde siden oktober 2015. Energi Fyn er en energikoncern, der er ejet af 200.000 fynske andelshavere. Virksomheden ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn, sælger el og gas til private og erhverv, udruller fibernet og tilbyder forskellige bredbåndsløsninger til både private og erhverv. Energi Fyn håndterer desuden afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn. Det er Energi Fyn Bredbånd, der benytter informationerne fra FaktaNet Live.

Siden vi blev kunde tilbage i 2015, har vi vundet rigtig mange sager på baggrund af de informationer, som vi får via FaktaNet Live, hvilket er helt fantastisk. Så for os er FaktaNet Live helt uundværlig.
 

"Siden vi blev kunde tilbage i 2015, har vi vundet rigtig mange sager på baggrund af de informationer, som vi får via FaktaNet Live, hvilket er helt fantastisk. Så for os er FaktaNet Live helt uundværlig. Informationerne i systemet giver os et unikt overblik over, hvad der bygges på Fyn. Det overblik og den viden vi får via FaktaNet Live, vil vi ikke kunne få nogen andre steder."

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

Systemet er sat op, så jeg følger alle projekter på Fyn. Det er især boligbyggerierne, der er rigtig interessante for mig, da jeg sidder med kontakten til boligforeningerne. Hver gang der sker opdateringer på de projekter, som jeg følger, får jeg en mail i min indbakke. Jeg er dermed hele tiden opdateret omkring, hvad der bliver bygget på Fyn, og hvad der er af interessante projekter for os."

Jeg kan se, hvornår byggeriet er planlagt til at starte, samt alle relevante kontaktoplysninger, som jeg ikke selv ville kunne komme i nærheden af. Jeg kan dermed allerede tidligt i processen tage kontakt til bygherren eller entreprenøren på det pågældende projekt og afgive et tilbud.

"Disse mails vil jeg slet ikke kunne undvære i mit daglige arbejde. Det er også ud fra mailene, at jeg kan se, hvornår byggeriet er planlagt til at starte, samt jeg har alle relevante kontaktoplysninger, som jeg ikke selv ville kunne komme i nærheden af. Jeg kan dermed allerede tidligt i processen tage kontakt til bygherren eller entreprenøren på det pågældende projekt og afgive et tilbud om, at der skal installeres fibernet i bygningerne". "Systemet er meget brugervenligt, og det er nemt for mig at klikke mig videre fra mailen ind i FaktaNet Live og læse mere om det opdateret projekt. Derudover har jeg oplevet rigtig god service fra Byggefaktas kundeservicemedarbejdere."

Jacob Møller Pedersen, Salgskonsulent – Energi Fyn Bredbånd

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er entreprenør i byggebranchen