Byggefakta forside

Uniplan Danmark A/S

Uniplan Danmark benytter Projektdatabasen til at få overblik over opgaver, som de kan byde på langt ude i fremtiden. Uniplan Danmark er specialiseret i undergulve på større byggerier, hvor de blandt andet laver slidlagsgulve klar til trægulve, linoleum, epoxy og tæpper.

Uniplan Danmark er specialiseret i undergulve på større byggerier, hvor de blandt andet laver slidlagsgulve klar til trægulve, linoleum, epoxy og tæpper. Uniplan Danmark har, udover de to ejere, 57 medarbejdere, som er fordelt på administration, byggeledere og gulvspecialister.

"Da vi blev kunde, var vi en forholdsvis nystartet virksomhed, hvilket betød, at vi skulle sprede budskabet i byggebranchen om vores løsninger inden for undergulve. Med et abonnement på entreprenørservice havde vi de rette kontaktpersoner og projektinformationer, som gjorde dette muligt."

Inden for halvanden måned havde vi opgaver for 15 millioner. Vi valgte derfor at åbne en ny afdeling i Jylland.

"I starten dækkede vores abonnement kun Sjælland, men vi besluttede og se, om der ikke også var et marked for os i Jylland. Derfor opgraderede vi abonnementet til også at dække Jylland, og inden for halvanden måned havde vi opgaver for 15 millioner. Vi valgte derfor at åbne en ny afdeling i Jylland. Vi har fået utrolig meget værdi ud af vores abonnement. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at vi har fået opgaver for 30 millioner, så det er svært at være andet end meget glad."

Vi har fået utrolig meget værdi ud af vores abonnement. Jeg lyver ikke, når jeg siger, at vi har fået opgaver for 30 millioner, så det er svært at være andet end meget glad.

"Databasen er meget nem at navigere rundt i. I starten brugte jeg den dagligt, men nu har vi så mange opgaver, så i dag bruger jeg den mest til at danne mig et overblik over opgaver, som vi kan byde på langt ude i fremtiden. Jeg vil helt sikkert gentegne mit abonnement igen til næste år, så jeg kan blive ved at have overblik over, hvad der rører sig i branchen."

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

"Jeg kan ikke sætte en finger på kundeservicen. Jeres rådgivere er søde til at ringe og følge op og hjælper altid, hvis vi har spørgsmål til systemet."

Hamed Jandaghi Alaei, Driftsansvarlig og ejer – Uniplan Danmark

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen