Byggefakta-logo-1200px
Byggefaktas rapporter og analyser

Rapporter og analyser

Vores rapporter indeholder de seneste markedsanalyser og giver overblik over udviklingen i byggebranchen, som har betydning for dit arbejde nu og i fremtiden. 

Se alle rapporterne

Danmarks førende leverandør af information om bygge- og anlægsprojekter

Byggefakta er Danmarks førende leverandør af information om bygge- og anlægsprojekter. Vi har en omfattende viden om bygge- og anlægsbranchen både historisk, men også i forhold til igangværende og fremtidige byggeprojekter.

I mere end 30 år har vi indsamlet og videreformidlet detaljerede informationer om bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Vores skarpe researchteam overvåger markedet hver dag og indsamler informationer om nye og igangværende byggeprojekter. Informationerne registreres og opsamles i markedets mest avancerede projektdatabase.

Resultatet er, at vi i Byggefakta har opbygget en omfattende historisk viden om aktiviteten i den danske bygge- og anlægsbranche.

Vores omfattende historiske viden sammenholdt med vores viden om igangværende og kommende byggerier de næste år, giver os et solidt fundament for at lave kvalificerede og detaljerede analyser og rapporter om udviklingen i bygge- og anlægsbranchen.

Vi udarbejder mange forskellige rapporter og analyser, nogle er gratis, mens andre er betalingsrapporter. Læs mere om de forskellige rapporter nedenfor.

Vil du modtage vores rapporter i takt med, at de udkommer? 
Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

prognose2023-forside-mockup

Prognose 2023

Rapporten giver et komplet overblik over bygge- og anlægsprojekter i 2023

"Prognose 2023" er en særrapport, der udgives en gang om året omkring den 1. oktober. Rapporten giver et skarpt og detaljeret indblik i den danske byggeaktivitet i 2023 - et unikt værktøj, når du skal planlægge og lave budgetter for det kommende år. Læs mere om rapporten og bestil den via linket nedenfor. OBS: "Prognose 2023" udkommer den 23. september 2022.

Bestil rapporten her

rapportforside_baeredygtighed2023

Bæredygtigheds-
rapport 2023

Få et dokumenteret overblik over udviklingen af bæredygtighed i byggeriet fra 2021 til 2023

"Bæredygtighedsrapport 2023" er en betalingsrapport, der udkom for første gang i januar 2019. Rapporten giver et unikt overblik over, hvordan det står til med et af de mest debatterede emner i byggebranchen, nemlig bæredygtighed. Rapporten er en uundværlig hjælp, når du skal vurdere, hvor meget du skal fokusere på bæredygtighed nu og i fremtiden.

Bestil rapporten her

2021-Q4-forside-perspektiv-lille

Trends for byggebranchen

Følg udviklingen for byggeriet i Danmark kvartal for kvartal

"Trends for byggebranchen" er en serie af rapporter, som udarbejdes af Byggefakta hver kvartal. Rapporten "Trends for byggebranchen 2017-2021" indeholder de endelige opgørelser for det professionelle projektmarked i 2021 sammenholdt med statistik for årene 2017-2020. Rapporten indeholder desuden toplister samt kommentarer til udviklingen.

Download rapporten her

Byggefakta - Kommunale Byggeprojekter 2020-2023-forside2-1

Kommunale Byggeprojekter

Følg udviklingen for de kommunale byggeprojekter i perioden 2020-2023.

Rapporten "Kommunale Byggeprojekter " er en udgået rapport, som udkom for sidste gang i 2020. Rapporten giver et relevant indblik i det kommunale byggeri frem til udgangen af 2023. 

Download rapporten her

bygherrebarometer2022-forside

Bygherrebarometer

Se bygherrernes prioriteringer og byggeriets udvikling de kommende 12 måneder.

"Bygherrebarometeret" fokuserer på planlagte projekter med budget over 40 mio. kr. i 2022 og 2023.
Analysen udkom for for første gang i november 2021, og er udarbejdet i samarbejde med Bygherreforeningen.

Download analysen her

covid19-forside

Covid-19 markedsanalyse

"Covid-19 markedsanalyse" viser, hvilken betydning Covid-19 har for det professionelle projektmarked i Danmark.

Analysen fokuserer på de store projekter med budget over 30 mio. kr. i 2020 og over 50 mio. kr. i 2021. Vi har udarbejdet analysen i samarbejde med Dansk Byggeri og Dansk Industri.

Download analysen her

"I mere end 15 år har vi anvendt den data, som Byggefakta leverer. Det har altid givet god mening for os, for ikke nok med at vi har adgang til et massivt datagrundlag, så kan vi også altid regne med, at det er valide informationer, vi står med".

Torkild Hansen, Sales Manager, Direct & Project Sales
- BMI Danmark (Icopal & Monier).

Mangler du statistik eller analyser af byggeriet i Danmark?

Alle vores rapporter er baseret på data fra vores projektdatabase, som er den største og mest detaljerede database med informationer om byggeprojekter i Danmark. Vi har Danmarks mest erfarne researchteam, som hver uge gennemfører mere end 1.100 research-interviews.

Har du brug for yderligere statistik eller andre analyser af byggeriet i Danmark, så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.