Byggefakta
Byggefaktas rapporter og analyser

Rapporter og analyser

Vores rapporter indeholder de seneste markedsanalyser og giver overblik over udviklingen i byggebranchen, som har betydning for dit arbejde nu og i fremtiden. 

Se alle rapporterne

Danmarks førende leverandør af information om bygge- og anlægsprojekter

Byggefakta er Danmarks førende leverandør af information om bygge- og anlægsprojekter. Vi har en omfattende viden om bygge- og anlægsbranchen både historisk, men også i forhold til igangværende og fremtidige byggeprojekter.

I mere end 30 år har vi indsamlet og videreformidlet detaljerede informationer om bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Vores skarpe researchteam overvåger markedet hver dag og indsamler informationer om nye og igangværende byggeprojekter. Informationerne registreres og opsamles i markedets mest avancerede projektdatabase.

Resultatet er, at vi i Byggefakta har opbygget en omfattende historisk viden om aktiviteten i den danske bygge- og anlægsbranche.

Vores omfattende historiske viden sammenholdt med vores viden om igangværende og kommende byggerier de næste år, giver os et solidt fundament for at lave kvalificerede og detaljerede analyser og rapporter om udviklingen i bygge- og anlægsbranchen.

Vi udarbejder mange forskellige rapporter og analyser, nogle er gratis, mens andre er betalingsrapporter. Læs mere om de forskellige rapporter nedenfor.

Vil du modtage vores rapporter i takt med, at de udkommer? 
Skriv dig op til vores nyhedsbrev her.

Byggefakta - Kommunale Byggeprojekter 2020-2023-forside2

Kommunale Byggeprojekter

Rapporten giver et detaljeret indblik i samtlige 98 kommuners investeringer

Kommunale Byggeprojekter er en rapport, der blev lavet og udkom første gang i juni 2014. Rapporten udkommer en gang om året, efter Byggefaktas researchteam har gennemgået og verificeret samtlige 98 kommuners investeringsplaner. Rapporten giver et unikt og detaljeret indblik i de 98 kommuners bygge- og anlægsinvesteringer frem til 2023.

Download rapporten gratis her

rapportforside_prognose2022

Prognose 2022

Rapporten giver et komplet overblik over bygge- og anlægsprojekter i 2022

"Prognose 2022" er en særrapport, der udgives en gang om året omkring den 1. oktober. Rapporten giver et skarpt og detaljeret indblik i den danske byggeaktivitet i 2022 - et unikt værktøj, når du skal planlægge og lave budgetter for det kommende år. Læs mere om rapporten og bestil den via linket nedenfor.

Bestil rapporten her

rapportforside_baeredygtighed2021

Bæredygtigheds-
rapport 2021

Få et dokumenteret overblik over udviklingen af bæredygtighed i byggeriet fra 2019 til 2021

"Bæredygtighedsrapport 2021" er en betalingsrapport, der udkom for første gang i januar 2019. Rapporten giver et unikt overblik over, hvordan det står til med et af de mest debatterede emner i byggebranchen, nemlig bæredygtighed. Rapporten er en uundværlig hjælp, når du skal vurdere, hvor meget du skal fokusere på bæredygtighed nu og i fremtiden.

Bestil rapporten her

2021_Q2-forside-perspektiv-285

Trends for byggebranchen

Følg udviklingen for byggeriet i Danmark kvartal for kvartal og få de opdaterede prognoser for resten af året

"Trends for byggebranchen" er en serie af rapporter, som udarbejdes af Byggefakta hver kvartal. Rapporten indeholder en opgørelse af igangsatte byggeprojekter for indeværende år, samt prognoser for resten af året. Rapporten indeholder desuden toplister samt kommentarer til udviklingen.

Download rapporten gratis her

Rapport - Materialerapporter

Materialerapport

Få overblik over anvendelsen af byggematerialer på projekter med budget over 10 mio. kr., som blev afsluttet i 2018 og igangsat i 2019. 

"Materialerapport" udkom for første gang i september 2019. Rapporten, som udkommer i flere varianter, giver indblik i anvendelsen af byggematerialer på projekter i Danmark. Hver rapport tager udgangspunkt i én materialegruppe: altan, facade, gulv, indervæg, loft, råhus, tag, varme og vindue.  

Bestil rapporterne her

Rapport - Living rapport 2017-2020

Living rapport 2017-2020

Nu kan du få et unikt og dokumenteret overblik over byggeprojekter med bo-enheder i perioden 2017-2020

Rapporten giver et indblik i udviklingen indenfor Living-projekter i perioden 2017 til 2020. Living-projekter omfatter alle projekter, hvor man kan bo og overnatte som bl.a. boliger, bofællesskaber, plejehjem og hoteller. Få overblikket over, hvilke Living-projekter der bygges, hvor de bygges og af hvem.

Bestil rapporten her

"I mere end 15 år har vi anvendt den data, som Byggefakta leverer. Det har altid givet god mening for os, for ikke nok med at vi har adgang til et massivt datagrundlag, så kan vi også altid regne med, at det er valide informationer, vi står med".

Torkild Hansen, Sales Manager, Direct & Project Sales
- BMI Danmark (Icopal & Monier).

Mangler du statistik eller analyser af byggeriet i Danmark?

Alle vores rapporter er baseret på data fra vores projektdatabase, som er den største og mest detaljerede database med informationer om byggeprojekter i Danmark. Vi har Danmarks mest erfarne researchteam, som hver uge gennemfører mere end 1000 research-interviews.

Har du brug for yderligere statistik eller andre analyser af byggeriet i Danmark, så kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.