Du er her

Danmarks største projektdatabase

Få alle offentlige udbud og licitationer direkte i din mail. Vi registrerer 85 % af private og offentlige byggeprojekter og giver dig den nyeste viden om alle projekterne

Vi registrerer 85 % af projektmarkedet

Vores projektdatabase er Danmarks største og mest detaljerede database over byggeprojekter. Hos os får du adgang til alle offentlige udbud og licitationer samt private byggeprojekter i Danmark. Det private projektmarked udgør over halvdelen af det samlede byggeri i Danmark. Det svarer til byggeprojekter for mere end 30 mia. kr., som vores projektinformationer giver dig en mulighed for at få del i.

Vi overvåger byggeprojekterne for dig

Vores team af erfarne researchere sørger for at indhente og verificere informationer om alle byggeprojekter. Vi følger alle projekter tæt, så du altid får så præcise oplysninger som muligt om de byggeprojekter, der er relevante for dig og din virksomhed.

Hver morgen får du en e-mail med nye og opdaterede byggeprojekter i din database. Derved kan du hurtigt reagere, hvis der er nyt omkring et af de projekter, du følger. Desuden er du på forkant, hvis der kommer nye byggeprojekter ind, der er interessante for din forretning.

Der er ingen, der dækker marked for professionelt byggeri bedre end os. DU får alle offentlige udbud og licitationer og private projekter... Vi registrerer 85% af det professionelle projektmarked.

Sådan indsamler vi projektinformationerne

  • 1000 telefoninterviews

  • 900 nye byggesager

  • 20000 virksomheder

  • 15000 kontaktpersoner

Vores researchafdeling består af 12 erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye og igangværende byggeprojekter.

Hver dag undersøger vores researchere leads fra f.eks. dagblade, online medier, offentlige budgetter, referater, dagsordner og meget andet. Desuden gennemfører vi over 1000 telefoninterviews med bygherrer og beslutningstagere om ugen. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer alle nye udbud i systemet.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mere end 900 nye eller opdaterede byggesager, og du holdes opdateret om deadlines, licitationsdatoer og andre vigtige frister. Desuden får du information om hvilke materialer, der er valgt til projektet. Vi fortæller dig, hvem du skal henvende dig til hvornår - uanset om projektet er udbudt i EU eller Danmark.

Vores researchafdeling gør det tunge arbejde - alt hvad du behøver er at stå klar til at sælge.

Sådan indsamler vi projektinformationerne

Detaljerede projektinformationer giver kvalitet


Undgå at løbe forgæves efter inaktive projekter

Vi vurderer desuden de enkelte projekter og lægger en usikkerhedsvurdering på projektet, så du kan se om der arbejdes aktivt med det, eller om det er sat i bero. Du undgår at løbe forgæves efter de inaktive projekter og kan koncentrere dig om de aktive. Vi har en unik detaljegrad i vores projektinformationer. Før et projekt registreres i databasen, har vores researchteam været i dialog med en eller flere af projektets beslutningstagere og spurgt grundigt ind til projektets detaljer.

På den måde kan vi udgive information om projektets budget, omfang, tidsplan, kontaktperson, bygherrens foretrukne materialevalg og meget andet, der vil give din virksomhed værdi og ruste jer optimalt til jeres opsøgende salgsindsats.

Stadier på projekter giver timing

Vi placerer herefter den enkelte byggesag i et stadie, der viser, hvor langt projektet er. På den måde behøver du ikke at bruge tid på sagen, før den er relevant for dig. Du undgår med andre ord "støj", og får en mere effektiv dag - nemt og overskueligt.

Projektinformationerne kommer til dig med oversigt over involverede interessenter og kontaktpersoner, så du kan tage hurtig kontakt uden krumspring. Du får det forspring, du skal bruge for at komme først til ordren.

Du holdes orienteret hver dag

Du bliver sat op i en søgeprofil, så du kun får de projektinformationer, der passer til din virksomheds kompetencer og specialer, samt det geografiske område I fokuserer på. Desuden kan du også vælge de stadier, du vil følge byggeprojektet i.

På den måde får du kun information om de typer byggeprojekter, du ønsker at arbejde med og kun på det tidspunkt, hvor det er relevant for din virksomhed. Du får en adviseringsmail hver morgen med opdateringer om de projekter du følger. Derudover får du besked om nye projekter, der er relevante for din virksomhed.

Du får al den information du skal bruge, helt automatisk. Så du kan reagere hurtigt på interessante byggeprojekter.

Går du glip af vigtige byggeprojekter?
Du kan gratis og uforpligtende få et kig i vores projektdatabase og se om du går glip af vigtige byggeprojekter. Vores konsulenter sidder klar til at vise dig alle de byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed nu og i fremtiden.