Byggefakta forside

Danmarks største
Projektdatabase

Få adgang til alle offentlige og private udbud og licitationer i Danmark. Vi overvåger det professionelle projektbyggeri hver dag. Vi giver dig den nyeste viden om projekterne og samarbejdspartnere, så du aldrig går glip af vigtige forretningsmuligheder.

Den mest detaljerede database over byggeprojekter

I Projektdatabasen får du adgang til alle offentlige udbud og licitationer samt private byggeprojekter i Danmark. Det private projektmarked udgør over halvdelen af det samlede byggeri i Danmark.

Det svarer til byggeprojekter for mere end 50 mia. kr. om året, som vores projektinformationer giver dig en mulighed for at få del i.

Prøv gratis i dag

Danmarks største Projektdatabase
Sådan fungerer det

Vi overvåger
byggeprojekterne
for dig

Vores team af erfarne researchere sørger for at indhente og verificere informationer om alle byggeprojekter. Vi følger alle projekter tæt, så du altid får så præcise oplysninger som muligt om de byggeprojekter, der er relevante for dig og din virksomhed.

Hver morgen får du en e-mail med nye og opdaterede byggeprojekter i din database. Derved kan du hurtigt reagere, hvis der er nyt omkring et af de projekter, du følger. Desuden er du på forkant, hvis der kommer nye byggeprojekter ind, der er interessante for din forretning.

Der er ingen, der dækker markedet for professionelt byggeri bedre end os. Du får alle offentlige udbud og licitationer og private projekter. Vi registrerer 85% af det professionelle projektmarked.

Læs om vores projektplatform SMART

Her er alt, du skal vide om licitationer

"I Projektdatabasen får vi kendskab til byggesagerne tidligt i processen og kan derfor tage kontakt til bygherren og blive prækvalificeret. Ud fra informationerne i databasen kan vi også sikre, at vores pipeline er fyldt ud for det næste halve år".

Mikael Pontoppidan, Head of Business Development - LINK arkitektur

projektdatabase

Sådan indsamler vi projektinformationerne

Vores researchafdeling består af 18 erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye og igangværende byggeprojekter.

Desuden gennemfører vi mere end 1.100 telefoninterviews med bygherrer og beslutningstagere om ugen.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mere end 1.000 nye eller opdaterede byggesager, og du holdes opdateret om deadlines, licitationsdatoer og andre vigtige frister. Derudover får du information om, hvilke materialer der er valgt til projektet. Vi fortæller dig, hvem du skal henvende dig til hvornår - uanset om projektet er udbudt i EU eller Danmark.

Vores researchafdeling gør det tunge arbejde - alt du behøver, er at stå klar til at sælge.

Læs mere om den data vi indsamler

Unik detaljegrad

Detaljerede projektinformationer giver kvalitet

Vi vurderer de enkelte projekter og lægger en usikkerhedsvurdering på projektet, så du kan se om der arbejdes aktivt med projektet, eller om det er sat i bero. Således undgår du at løbe forgæves efter de inaktive projekter og kan koncentrere dig om de aktive.

Vi har en unik detaljegrad i vores projektinformationer. Før et projekt registreres i databasen, har vores researchteam været i dialog med en eller flere af projektets beslutningstagere og spurgt grundigt ind til projektets detaljer.

På den måde kan vi udgive information om projektets budget, omfang, tidsplan, kontaktperson, bygherrens foretrukne materialevalg og meget andet, der vil give din virksomhed værdi og ruste jer optimalt til jeres opsøgende salgsindsats.

Læs, hvad en af vores kunder har brugt Projektdatabasen til her.

Detaljerede projektinformationer giver kvalitet

Stadier på projekter
giver timing

Vi placerer de enkelte byggesager i et stadie, der viser, hvor langt projektet er. På den måde behøver du ikke at bruge tid på sagen, før den er relevant for dig. Du undgår med andre ord "støj", og får en mere effektiv dag - nemt og overskueligt.

Læs mere

Du holdes orienteret hver dag

Vi opsætter en søgeprofil til dig, som tager udgangspunkt i dine behov og ønsker for information. På den måde får du kun de projektinformationer, der passer til din virksomheds kompetencer og specialer, samt det geografiske område I fokuserer på. Desuden kan du også vælge de stadier, du vil følge byggeprojektet i.

Det betyder, at du kun får information om de typer byggeprojekter, du ønsker at arbejde med og kun på det tidspunkt, hvor det er relevant for din virksomhed. Hvis du ønsker det, kan du hver morgen få en adviseringsmail med opdateringer om de projekter, du følger. Derudover får du besked om nye projekter, der er relevante for din virksomhed.

Du får al den information du skal bruge, helt automatisk.
Så du kan reagere hurtigt på interessante byggeprojekter.

En skræddersyet løsning

Vælg din branche, og se hvordan du kan bruge Projektdatabasen i dit arbejde. Vi skræddersyer din søgeprofil til lige netop dine behov for informationer om byggebranchen.

Klik her og læs, hvad et udpluk af vores kunder har fået ud af Projektdatasen.

Få et gratis og uforpligtende kig i projektdatabasen
Projektdatabasen

Går du glip af vigtige byggeprojekter?

Du kan få et gratis og uforpligtende kig i vores projektdatabase, og se om du går glip af vigtige byggeprojekter. Vores konsulenter sidder klar til at vise dig alle de byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed - nu og i fremtiden.

Start allerede i dag