Byggefakta forside
Brancher - leverandører

Leverandør i byggebranchen

Som leverandør i byggebranchen kan du få adgang til al relevant information om byggeprojekterne i hele Danmark. Du får bl.a. information om, hvilke rådgivere og arkitekter der er på et byggeprojekt samt informationer om, hvilke byggematerialer der skal bruges på det enkelte projekt.

Hør hvad vi kan gøre for dig

Med vores løsninger kan du nemt og enkelt se, hvilke projekter der er særligt relevante for dig og din virksomhed, hvilket betyder at du kan målrette din salgsindsats og samtidig spare tid. Vi kender de præcise detaljer i de enkelte projekters udvikling, og derfor kan du få øjeblikkelig besked, når netop dit produkt er relevant i et bestemt projekt. Uanset hvad dit produkt er, handler det om at komme først til de gode opgaver. Dét hjælper vi dig med. 

Hør mere om projektdatabasen

Styrk din forretning

Få informationer om beslutningstagere

Hos Byggefakta har vi et dygtigt researchteam, som dagligt overvåger byggebranchen og indsamler informationer om byggeprojekter. Al relevant information registreres i vores Projektdatabase, som også indeholder information om en lang række forskellige byggematerialer. 

Af erfaring ved vi, at 20% af rådgiverne er involveret i 80% af alle byggeprojekter i landet. Det handler derfor ikke kun om at finde, hvilken som helst information, men om at kende til disse rådgivere og dermed finde de rigtige informationer. Vi kan hjælpe dig med at identificere disse rådgiver, så du kan gøre dem opmærksomme på dit produkt på det rigtige tidspunkt i byggeprocessen.

Vidste du, at 20% af rådgiverne i byggebranchen er involveret i 80% af alle byggeprojekter

Få relevante projektoplysninger med vores Projektdatabase

Med vores Projektdatabase får du relevante projektoplysninger

Med adgang til vores Projektdatabase, kan du få det store overblik og de relevante oplysninger på byggeprojekter, når du har brug for dem. Du kan se, hvilke rådgivere der er med i hvilke projekter og ikke mindst, hvilke rådgivere der har relevans for netop dig.

Vi kan desuden identificere de beslutningstagere og nøglepersoner, som du skal henvende dig til i de ønskede og relevante projekter. Vi sørger for at du har kontaktoplysninger på disse personer, så du kan gøre dem opmærksomme på din virksomhed og dit produkt.

Hør mere om dine muligheder 

Brug din tid målrettet med hjælp fra Byggefaktas Projektdatabase

Det handler om timing

Det er altid vigtigt for et salg, at timingen er på plads. Det nytter ikke noget hverken at være for sent ude eller at være for tidligt på den. Er du for sent ude, så får en af dine konkurrenter aftalen. Er du for tidligt på den, er rådgiverne slet ikke begyndt at beskæftige sig med materialevalget, og det du kan tilbyde. Det handler derfor om timing, så du ikke går glip af opgaver eller spilder din tid.

Vores informationer fra Projektdatabasen kan hjælpe til, at du kan bruge din tid målrettet på det rigtige projekt, på det rigtige tidspunkt.

Vores løsninger er
tilpasset leverandører

  • Få information om relevante rådgivere og deres projekter
  • Få information om projekter, der skal bruge dit produkt / byggemateriale
  • Få informationer om projekter i dit ønskede geografiske område
  • Få direkte besked i din indbakke, når der er projekter, som er relevante for dig
Byggefaktas løsninger er tilpasset leverandører

Få en løsning, der passer til dig

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se vores projektdatabase og de detaljerede informationer, der ligger i den. På den måde kan du med egne øjne opleve alle de fordele, der følger med.

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Udfyld formularen og få en gratis demo.

Læs mere om Projektdatabasen her 

I starten dækkede vores abonnement på Projektdatabasen kun Sjælland, men vi besluttede at se, om der ikke også var et marked for os i Jylland. Derfor opgraderede vi abonnementet til også at dække Jylland, og inden for halvanden måned havde vi opgaver for 15 millioner. Vi valgte derfor at åbne en ny afdeling i Jylland.

Hamed Jandaghi Alaei, Driftsansvarlig og ejer – Uniplan Danmark

 

Læs referencen her