Byggefakta forside
Brancher - øvrige

Øvrige roller i byggebranchen

Hvad end du arbejder i en kommune, er ejendomsmægler, advokat, privat bygherre eller noget helt andet, er det værdifuldt at kunne bygge sin forretning eller foretage sine investeringer på et veloplyst grundlag. Med Byggefaktas projektdatabase kan du få adgang til detaljerede oplysninger om både offentlige og private byggeprojekter.

Hør om dine muligheder

Hold dig opdateret om relevante byggeprojekter

Med vores løsninger får du detaljerede informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter. Du får blandt andet adgang til alle offentlige udbud og licitationer samt byggeprojekter med private bygherrer.

Du kan hele tiden holde dig opdateret om:

  • Hvad der bliver bygget
  • Hvem der bygger
  • Hvor der bliver bygget
  • Og hvornår der bygges

Derudover får du detaljer om alt fra projektstadie til geografisk placering, involverede aktører og budget. Du får således overblikket, der gør det muligt for dig at kontakte de rigtige personer på et relevant projekt, på det rigtige tidspunkt.

Læs mere om din branche her

Hold dig opdateret om relevante byggeprojekter med Byggefaktas Projektdatabase
Selekter projekter ud fra Byggefaktas løsninger

Brug dine ressourcer på de rigtige projekter

Ved at bruge vores løsninger, kan du selektere projekterne ud fra flere kriterier såsom geografisk placering, antal m2, budget, byggetype mm. Det betyder, at du kun bliver præsenteret for projekter, der er relevante for dig og din virksomhed. Dette gør det nemmere for dig at udvælge de projekter, du skal arbejde videre med. På den måde sparer du tid og ressourcer i udvælgelses- og tilbudsfasen.

Hør mere om projektdatabasen

Informationer om offentlige projekter og projekter med private bygherrer

Informationer om offentlige projekter og projekter med private bygherrer

Mere end 67% af det professionelle projektmarked er projekter med private bygherrer. Det er derfor vigtigt at have adgang til viden om denne del af markedet. Med vores løsninger får du, foruden informationer om offentlige projekter, også værdifuld viden om projekter med private bygherrer. Du er derfor dækket helt ind, hvad end du ønsker at arbejde med offentlige eller private projekter eller måske endda begge dele.

Prøv projektdatabasen gratis

Find din branche
– og se, hvordan du kan bruge vores løsninger

Herunder giver vi eksempler på, hvordan forskellige brancher opnår værdi ved at bruge vores løsninger.

Kommune:

Som kommune kan I bruge vores løsninger til flere formål. Det kan bl.a. være jobcentre, der skal finde arbejdspladser til ledige borgere. Det kan foregå på to måder; ved at finde byggeprojekter / virksomheder, der kan skabe arbejdspladser for ledige håndværkere, eller ved at bruge vores informationer i forbindelse med virksomhedsservice.

Kommunerne kan ligeledes bruge vores løsninger som et planlægningsværktøj på projekter, hvor kommunen er bygherre.

Ejendomsmægler:

Som ejendomsmægler får du via vores løsninger overblik over private byggeprojekter. Du kan se, hvilke byggeprojekter der er på vej i dit ønskede område. Det kan du gøre tidsnok til at skabe kontakt til bygherrer med henblik på at varetage salg eller udlejning af kontor, erhverv, lager eller boligprojekter.

Vores løsninger der dermed relevante for dig, uanset om du er boligmægler eller erhvervsmægler.

Advokat:

Hvis du arbejder som advokat, kan du bruge vores løsninger til at finde byggeprojekter, der er under planlægning eller ved at blive opført. Ligeledes kan du få overblik over, hvilke bygherrer der har flest projekter nu og i fremtiden.

Som advokat kan du dermed nå at skabe kontakt til bygherren med henblik på at stå for den juridiske bygherrerådgivning. Vores informationer er relevante for dig, uanset om du har fokus på ejendomme eller entrepriseret.

Gratis demo

Hør mere om, hvordan du kan bruge vores løsninger – prøv en gratis demo i dag

Prøv en gratis demo i dag

Prøv en gratis demo i dag

Offentlige styrelser, pengeinstitutter, analysefirmaer mv.:

Arbejder du indenfor offentlige styrelser, organisationer, pengeinstitutter, revisionsfirmaer, analysefirmaer eller andet, kan du bruge vores løsninger til at få et statistisk og detaljeret overblik over projektmarkedet nu og i fremtiden. 

Du kan bruge vores løsninger til lave markedsanalyser, hvor du kan danne dig et overblik over udviklingen indenfor de forskellige markeder og geografiske placeringer. Det betyder, at du kan rådgive dine kunder på et veloplyst grundlag.

Fagforeninger og
arbejdsgiver-
organisationer:

Hvis du er ansat i en fagforening eller arbejdsgiverorganisation får du via vores løsninger et markedsoverblik fuldt over byggebranchen.

Dette er værdifuldt, når du skal rådgive medlemmer eller virksomheder i forhold til, hvordan det ser ud med opgaver nu og fremadrettet.

Privat bygherre eller developer:

Som privat bygherre eller developer kan du bruge vores løsninger til at få overblik over udbuddet på markedet: Hvor bliver der bygget, hvad bliver der bygget og hvornår. Dette er værdifuld information, når du skal investere i byggeprojekter eller grundsalg.

Derudover kan du bruge vores løsninger til at finde rådgivere og entreprenører, der skal varetage dit projekt.

Ejendomsadministrator:

Hvis du arbejder med ejendomsadministration, kan du bruge vores løsninger til at finde byggeprojekter, som er ved at blive opført. Det gør det muligt for dig at skabe kontakt til bygherrer med det formål at varetage administrationen af lejemålene.

Du får adgang til informationer om, hvad der bliver bygget, hvor der bygges og hvornår, samt informationer om aktører og kontaktpersoner på de enkelte projekter.

Kan du ikke finde din branche?

Vi sidder klar til at rådgive dig med udgangspunkt i din branche og dine behov.

Udfyld formularen nedenfor, så kontakter vi dig.

 

Byggefakta er klar til rådgive dig ud fra din branche

Prøv en gratis demo af projektdatabasen

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se vores projektdatabase og de detaljerede informationer, der ligger i den. På den måde kan du med egne øjne opleve alle de fordele, der følger med.

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Udfyld formularen og få en gratis demo.