Byggefakta forside
Markedsovervågning af byggebranchen

Strategi og indsigt i byggebranchen

Byg din strategi på viden og data, og øg din bundlinje. Så enkelt er det. Uanset om du er bygherrer, arkitekt, ingeniør, entreprenør eller leverandør er der mange penge at hente. Vi hjælper dig med at skabe det bedste beslutningsgrundlag, baseret på valide data, som opdateres dagligt af vores erfarne researchteam.


 

Vær klar når markedet ændrer sig

Markedsovervågning er et vigtigt redskab at have ved hånden, hvis du vil være på forkant med, hvad der sker i branchen, og hvordan markedet udvikler sig – både nu og i fremtiden. Vores løsninger er dynamiske, og det gør det muligt for dig at prioritere dine ressourcer, planlægge din aktiviteter og tilpasse dine budgetter ud fra det marked, der er og det marked, der kommer. Med et markedsoverblik står du strategisk stærkt og er klar, når markedet ændrer sig.

Grow Your Business - brug en datadrevet strategi

Grow Your Business – skab vækst med en datadrevet strategi

Grow Your Business er et strategisk værktøj, som henvender sig til bygherrer, rådgivere og entreprenører i den danske byggebranche. Værktøjet er en dynamisk rapport, der er baseret på data om det professionelle projektmarked.

Med Grow Your Business kan du arbejde struktureret og strategisk med data om dit marked – og optimere dine forretningsgange indenfor Marketing, Salg, Tilbud samt Indkøb. Det betyder, at du kan træffe de rigtige beslutninger for din virksomhed baseret på markedsindsigt – og dermed øge din bundlinje og omsætning, samtidig med at du reducerer dine omkostninger.

Læs mere om Grow Your Business

Market Insight – markedsoverblik med et enkelt klik

Market Insight – markedsoverblik med et enkelt klik

Med Market Insight kan du skabe overblik over alle de byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed. Via overskuelige dashboards og grafer kan du skabe lige præcis det overblik, du har brug for. Du kan filtrere data ud fra mange forskellige parametre, som du kan kombinere på kryds og tværs. Det kan fx være pris, stadie, udbudsform og meget mere.

Ved at bruge af Market Insight får du relevante, detaljerede og nøjagtige oplysninger om markedet, da alle grafer i værktøjet er dynamiske og kombinationerne er nærmest uendelige.

Se dine muligheder med Market Insight

macbook-analytics-pro

Analytics PRO – Se, hvem der besøger dit website

Med Analytics PRO får du på få minutter afgørende viden om de websitebesøgende, som du ikke kender i dag. Du kan nemlig se, hvilke virksomheder der besøger dit website, hvordan de fandt dig, hvad de viser interesse i, samt hvilke byggeprojekter de arbejder med netop nu. Med denne viden kan du nemt og hurtigt omsætte dine besøgende til kvalitets leads i din salgsafdeling.

Med Analytics PRO får du et værktøj, der øger performance i både salg og marketing, og samtidig får du endnu mere ud af det website, du har i dag.

Læs om dine muligheder med Analytics PRO

Telemarketing - målrettet markedsanalyse

Telemarketing – skræddersyede løsninger

Telemarketing er en skræddersyet løsning til dig, som ønsker en unik markedsanalyse eller målrettet mødebookning i byggebranchen. Med en målrettet markedsanalyse kan din eksisterende viden om markedet suppleres, så du bedre kan træffe de rette beslutninger og prioritere din virksomheds ressourcer rigtigt. Løsningen er skræddersyet, da vi sammen udarbejder de spørgsmål, som I ønsker at få svar på for at segmentere og få dybere viden om målgruppen. Med vores Telemarketingløsning får du således en analyse af dit marked eller din målgruppe, en essentiel indsigt i din målgruppens holdninger og behov, samt unik viden om udviklingspotentialet for din virksomhed på det professionelle projektmarked.

Vi rådgiver dig igennem hele processen, og vores dygtige researchmedarbejdere ringer til den nøje udvalgte målgruppe, som vi kan trække fra vores database. Vi samler resultaterne til dig i en overskuelig rapport, som du kan bruge i dit arbejde eller i forbindelse med en præsentation.

Læs mere om Telemarketing

Rapporter og markedsanalyser

Se de seneste tendenser på det professionelle projektmarked i vores rapporter

Se rapporterne her

Se mere i vores rapporter

Vi opdaterer projektinformationerne hver dag

Vores løsninger indenfor markedsovervågning er baseret på projektinformation, som stammer fra vores Projektdatabase. Databasen indeholder informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter samt 30.000 historiske projekter.

Informationer opdateres løbende af vores dygtige researchafdeling, som består af 18 erfarne medarbejdere. Researchafdelingen følger alle byggeprojekter tæt og gennemfører hver uge mere end 1.100 telefoninterviews med byggebranchens aktører. Dette betyder, at researchafdelingen indsamler og udgiver mere end 1.000 nye eller opdaterede byggesager hver uge.

Læs mere om Projektdatabasen

Projektdatabasen indeholder informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter

Hør mere om dine muligheder med markedsovervågning

Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken type markedsovervågning der vil gavne dig og din virksomhed mest. Vi tager altså udgangspunkt i din virksomhed, din målsætning og dit budget.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.