Byggefakta forside
Få indblik i hvilke virksomheder der besøger dit website med Analytics PRO

Analytics PRO

Få indblik i hvilke virksomheder der besøger dit website, hvordan de fandt dig, hvad de er interesserede i, samt hvilke byggeprojekter de arbejder med netop nu. 

Hør hvordan   Se alle Marketingløsninger

analytics-pro-infographics

Få flere leads til din salgsafdeling - uden ekstra arbejde

Vidste du, at kun 2% af besøgende på et website efterlader deres kontaktinformationer? Med Analytics PRO får du på få minutter afgørende viden om de 98% af dine besøgende, som du ikke kender i dag. Viden som gør dig i stand til at omsætte disse besøgende til leads i din salgsafdeling - uden ekstra arbejde. 

Analytics PRO viser dig, hvilke virksomheder der besøger dit website, hvordan de fandt dig, hvad de er interesserede i, samt hvilke byggeprojekter de arbejder med netop nu. 

Ja tak, vis mig hvem der besøger mit website >>>

Bliv klogere på hvordan
Analytics PRO virker

analytics-pro-infographics-white

Professionelle leads til virksomheder i byggebranchen

Analytics PRO er baseret på avancerede tracking metoder, hvor vi både tracker på IP-adresser og cookies. Derudover har vi hver måned mere end 400.000 unikke besøgende på vores forskellige websites, og vi sender mere end 2 millioner e-mails. Alle disse oplysninger bliver matchet med vores nordiske projektdatabase og samlet i Analytics PRO. Derfor bliver dine websitebesøgende matchet direkte med vores data.

Det betyder, at du nemt og enkelt kan se, hvem i byggebranchen der besøger dit website og samtidig se, hvilke byggeprojekter de arbejder med. På den måde omsættes dine besøgende til konkrete leads for din salgsafdeling.

Sådan indsamler vi vores data   Hør mere

Analytics PRO giver fordele for både salg og marketing

analytics-pro-salgsleads

Find varme salgsleads

De personer, der besøger dit website, er meget mere tilbøjelige til at købe end dem, der aldrig har hørt om dig og din virksomhed. Brug projektinformationen til at identificere de mest værdifulde leads for din forretning.

analytics-pro-foer-konkurrenterne

Kom før konkurrenterne

Salg handler om timing. Alle studier viser, at jo hurtigere du kontakter et lead, jo større chance er der for, at du kan lukke et salg. Få adgang til dine leads før konkurrenterne overhovedet aner de eksisterer, og øg dine chancer for at lukke et salg.

analytics-pro-leads

Lav en bedre salgspitch

Det handler om behov. Kombinér viden om dine besøgende med information om de byggeprojekter virksomheden arbejder med.

Hør mere om fordelene for din salgsafdeling
analytics-pro-marketing

Skab endnu mere værdi med dine kampagner

Med Analytics PRO får dit salgsteam direkte adgang til leads af høj kvalitet, som nemt kan prioriteres i forhold til jeres målgrupper og produkter. På den måde får I endnu mere ud af jeres marketingindsatser.

analytics-pro-referrer

Få indsigt i kvaliteten
af dine leads

Se, hvilke kilder der generer trafik til dit website, og du kan vurdere kvaliteten af dine besøg. Få fuld indsigt i hvordan marketing understøtter dit salg, ved at identificere relationen mellem dine besøgende og de byggeprojekter de arbejder med netop nu.

analytics-pro-companies

Optimér dit indhold
til din målgruppe

Se, hvilke virksomheder der kigger på dit indhold. Prioritér din tid der hvor det virkelig skaber værdi og øg ROI på dine marketingindsatser.

Hør mere om fordelene for din marketingafdeling

Se også vores andre Marketingløsninger

Prøv Analytics PRO
allerede i dag

Med Analytics PRO kan du forvandle dine ukendte websitebesøgende til leads, hvilket med fordel kan kombineres med flere af vores andre løsninger.

Bestil en demo i dag og oplev muligheden for at kunne se alle dine leads.