Byggefakta forside
hero-prognose2021

Integrationer & API

Her har vi samlet information om vores Integrationer og API til SMART. Vi tilbyder både et åbent API hvor du selv står for integrationen. Derudover tilbyder vi en standard plug-n-play integration til Microsoft Dynamics, Salesforce og SuperOffice CRM.

Kontakt os nu

Mechanics API

 

Hvordan fungerer vores  API?

SMART kommer med en API løsning, der gør det muligt at importere data fra SMART direkte over i jeres CRM-system. Via vores API kan du anvend automatiske og manuelle kuratorværktøjer i SMART til at importere relevant data. Du kan importere projekter, firmaer, status, dato osv. Og du kan modtage automatiske meddelelser (ved hjælp af API-webhooks) for at få de seneste dataopdateringer direkte til dit CRM. 

For at anvende vores API løsning kræver det en API-licens til SMART. Herefter bestemmer du, hvordan det indsamlede data fra SMART skal overføres til dit CRM-system. Brug dine udviklere til at skabe API-integration til SMART API. 

SMART standard API-integration til Microsoft Dynamics, Salesforce og SuperOffice CRM

Bruger du enten Microsoft Dynamics, Salesforce eller SuperOffice CRM, er der allerede udviklet en standard API integration der gør det muligt at:
  • Overfører udvalgte byggeprojekter fra SMART problemfrit til jeres CRM.

  • Oprette projekter, salg, virksomheder, kontakter og projektmedlemmer i automatisk.

  • Berige dit CRM med relevante projektdetaljer fra SMART (startdato for byggeri, geografi, værdi, kategori, status osv.).

  • Dublettjekke før enhver import af virksomheder og kontakter til CRM.

  • Få automatisk opdatering af projekter og salg i jeres CRM.


Læs mere om vores standard CRM-integrationer til SMART

supoeroffice logo

FAQ

1. Hvilke oplysninger får jeg adgang til ved hjælp af API?

Du får adgang til al information, der er tilgængelig i SMART omkring projekter, udbud, kontaktpersoner og virksomheder, med undtagelse af kontaktpersoners e-mailadresse og firmaadresser. Disse oplysninger kan kun findes i SMART-grænsefladen.

2. Kan vi importere alle data til vores CRM?

Vi anbefaler ikke at importere ufiltrerede leads, da du så skal udføre manuel filtrering. I SMART finder du automatisk leadfiltrering, som kan sættes op af vores supportteam, så du kun kan få relevant information i dit CRM.

3. Er der nogen begrænsninger?

Vi har ingen begrænsninger på antallet af downloads, du kan foretage, eller hvor ofte du kan importere nye oplysninger. Vi begrænser antallet af projekter, der returneres i en import til 20.000 og antallet af virksomheder til 10.000. Ingen af vores kunder når disse grænser takket være implementeringsanbefalingerne ovenfor.
support03

 

Kontakt os for mere information

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om tekniske dele, er du velkommen til at kontakte os for mere information.

Kontakt os