Byggefakta forside
Standard integrationer til Bygge fakta SMART

Standard CRM-integrationer til SMART

Her kan du læse mere om SMART standard API integration til Microsoft Dynamics, Salesforce og SuperOffice CRM. Kontakt os, hvis du vil høre mere om mulighederne. 

Kontakt os

Superoffice bild

 

Hvordan fungerer det?

Projektdatabasen SMART giver dig adgang til alle offentlige udbud og projekter med private bygherrer i alle nordiske lande. Via SMART får du indblik i dit marked samt adgang til de virksomheder og projekter, du ønsker at målrette dit salg mod. 

SMART standard API integration er bygget til Microsoft Dynamics, Salesforce og SuperOffice CRM. Integrationen automatiserer tidskrævende manuelle processer og tilføjer værdifulde data direkte til dit CRM-system for hvert projekt. Med informationer som start- og slutdatoer for et projekt og byggepladsens geografi, anslået værdi, arealer, projekttype, fase osv., er det muligt hurtigt at tildele projekterne til den rette sælger.

På den måde kan du lave en tydelig segmentering for kampagner og koordinere din salgsindsats for at opnå de bedste resultater effektivt.

Nøglefunktioner

 • Overfør udvalgte byggeprojekter fra Byggefakta SMART.
 • Opret automatisk virksomheder, kontakter og projektmedlemmer
 • Berig dit CRM-system med relevante projektdetaljer fra
  Byggefakta SMART (startdato for byggeri, geografi, værdi, kategori, status osv.).
 • Dobbelttjek før enhver import af virksomheder og kontakter
 • Automatisk opdatering af projekter fra SMART

   

Nyeste opdateringer:

Det seneste opdatering har givet endnu flere muligheder og bedre kontrol over den data du vil integrere:

 • Understøttelse af både manuelle og automatiske datastrømme
 • Ny forbedret AutoUpdate-motor holder dit CRM opdateret
 • Nyt SMART-panel giver dig et fremragende overblik over det aktuelle projekt og giver dig mulighed for at vælge de virksomheder og kontakter, du vil importere
 • Forbedrede matchningsmuligheder til at forbinde nye virksomheder og kontakter med eksisterende data fra dit CRM
 • En række nye standardværdier er blevet tilføjet til indstillingerne


supoeroffice logo

FAQ

1. Hvilken projektinformation får  jeg adgang til ved hjælp af API-løsningen?

Al information, der er tilgængelig i SMART for projekter, udbud, kontakter, virksomheder er også tilgængelige i API'et undtagen kontaktpersonernes mailadresser og virksomhedernes vejadresser. Disse oplysninger kan kun findes i SMART-grænsefladen.

2. Kan vi importere alle data til vores CRM?

Vi anbefaler ikke at importere ufiltrerede leads, da du skal foretage manuel filtrering i dit CRM. SMART leverer indbyggede værktøjer til automatisk leadfiltrering, som kan sættes op af vores supportteam, så du kun får relevant information til dit CRM.

3. Findes der nogen begrænsninger?

Vi har ingen begrænsninger på antallet af downloads, du kan foretage, eller hvor ofte du kan importere nye oplysninger. Vi begrænser antallet af projekter, der returneres i en import til 20.000 og antallet af virksomheder til 10.000. Ingen af ​​vores kunder når disse grænser takket være implementeringsanbefalingerne ovenfor.
support03

 

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores API-løsninger

Har du spørgsmål til vores SMART standard integrationer eller vores generelle API løsning, så kontakt os for mere information.

Kontakt os