Byggefakta forside
hero-meeting02

Vi kortlægger det professionelle projektmarked bedre og grundigere end nogen anden

Vi dækker alle planlagte og igangværende bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Vi sidder dagligt og kortlægger og overvåger hele det danske projektmarked. Denne detaljerede og nøje dækning af projektmarkedet gør det muligt at tilbyde nye forretningsmuligheder for vores kunder, som modtager relevante projektinformationer om alle de byggeprojekter, som giver mening for deres forretning på det helt rigtige tidspunkt i byggeprocessen. 

Vil du gøre dine projekter synlige overfor relevante aktører i byggebranchen? 

Synliggør dine projekter i byggebranchen - helt omkostningsfrit

Vi er i alt 18 researchere med over 35 års erfaring imellem os

Hvordan indsamler vi projektinformationer?

Vores researchafdeling er omdrejningspunktet for Byggefakta, og forudsætningen for, at vi kan levere de nyeste, mest opdaterede og relevante projektinformationer om bygge- og anlægsprojekter i landet.

Vi er i alt 18 researchers med over 35 års erfaring imellem sig, som er med til at sikre, at du hos Byggefakta får adgang til de bedste projektinformationer om alle planlagte og igangværende byggeprojekter. Indsamlingen af projektinformationer er flittigt og manuelt arbejde. Telefonen er vores researchers vigtigste værktøj og hver uge gennemfører de tusindvis af interviews med beslutningstagere, projektledere og andre relevante informanter i byggebranchen.

Hver uge:

  • ... foretager vores researchers 1.100 telefoninterviews
  • ... bliver omkring 130 nye byggeprojekter registreret i databasen
  • ... opdaterer vi 500 byggeprojekter med nye projektinformationer
Vi følger alle bygge-og anlægsprojekter

Byggefaktas researchafdeling

  • Følger alle bygge-og anlægsprojekter, dvs. alt nyt, om-og tilbygninger fra et så tidligt stadie som muligt
  • Registrerer alle byggeprojekter med en byggepris på over DKK 100.000 i projektdatabase
  • Følger op og overvåger alle byggeprojekter fra 5 mio. kr. i alle byggeriets faser
  • Overvåger alle offentlige udbud og licitationer
  • Indsamler en stor mængde offentligt materiale såsom budgetter, byggetilladelser, projektplaner og offentlige udbud
Informanter er kernen i vores virke

Informanter er kernen i vores virke

Vores uvurderlige er alle vores kontakter derude "i den virkelige verden", som oplyser os om nye private og offentlige byggeprojekter.

Gennem vores unikke netværk af informanter, som vi har opbygget gennem mere end 35 år, har vi kontakt til bygherrer, rådgivere, entreprenører, offentlige institutioner, leverandører og en række andre virksomheder og bureauer rundt om i landet.

Den løbende dataindsamling, som vi får gennem personlige netværk af informanter betyder, at vi løbende modtager nye informationer om alle vores byggeprojekter i alle stadier af byggeprocessen.

Du kan se de kilder og kanaler, vi bruger til at indsamle data og informationer, i diagrammet:

1. Informanter - vi taler løbende med de mennesker, der ved mest om et projekt lige nu
2. Eksempler på de kilder vi anvender
3. De kontaktveje vi bruger

Vi følger alle stadier af byggeprojektet

Vi følger alle stadier af byggeprojektet

Vores ambition er at følge alle bygge- og anlægsprojekter, ny-, om- og tilbygninger, fra et så tidligt stadie som muligt. Alle byggeprojekter med en byggesum på minimum DKK 100.000 er registreret i databasen. Vi registrerer sager fra DKK 100.000 til 4,99 mio. kr. som engangsprojekter, der ikke følges op på.

Projekter med med en samlet udgift på over 5 mio. kr. følges gennem alle faser, fra idé/planlægning, rapportering af udbudstider og indtil rådgivere samt hoved- og totalentreprenører er udpeget.

Vi samler al information som data i vores projektdatabase, hvor den bliver tilgængelig for vores kunder, som kan skræddersy deres overvågning til kun at følge med i den del af projektmarkedet, som er relevant for deres forretning.

Vigtigt at bidrage med information

Som aktør i byggebranchen er der flere fordele ved at indgå et samarbejde med vores researchafdeling. Først og fremmest er du med til at effektivisere byggebranchen ved at dele dine informationer med os samtidig med, at du bidrager til øget transparens i byggebranchen, hvilket er med til at skabe en dynamisk og effektiv byggebranche, fordi det bliver nemmere for alle involverede parter at finde hinanden.

Transparens er en af de største udfordringer, vi står overfor - både i individuelle byggeprojekter og inden for branchen som helhed. Men det er også en mulighed, da der er mange af os, der ønsker og har mulighed for at påvirke situationen positivt.

Læs mere om, hvordan du kan bidrage til en transparent byggebranche

Vil du gøre dit projekt synligt via vores projektdatabase?

Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan ringe til os på: +45 7025 3130 alle hverdage mellem 8-16 eller skrive en mail til cd@byggefakta.dk for at sprede budskabet om dit projekt i vores projektdatabase.

Du kan udfylde formularen, så tager vi kontakt til dig.