Byggefakta-logo-1200px

Kursusoversigt

Hos Byggefakta ønsker vi, at vores kunder får det mest optimale ud af vores ydelser, derfor tilbyder vi flere forskellige kurser.

Tilmeld dig et af vores kurser og udforsk mulighederne for netop din virksomhed.

Tilmeld kursusLæs mere om vores kurser 

SMART kurser

Vi tilbyder udvidede gratis kurser til alle brugere på SMART, hvor du får et grundigt indblik i systemets mange muligheder, så du kan få mest muligt ud af dit abonnement. På kurset bliver du klogere på, hvordan du bruger SMART optimalt til at finde de projekter, der er særligt relevante for din virksomhed. Kurserne afholdes på vores kontorer i Glostrup og Fredericia. 

Kurset henvender sig til dig, der er bruger på SMART og har fået den første introduktion til SMART, som ønsker at få endnu mere ud af platformen.

 

Når du har deltaget på kurset, kan du:

  • Forstå SMARTs opbygning og systemets mange muligheder
  • Lave specifikke søgninger, så du kun får relevante projekter frem
  • Opsætte notifikationer om nye projekter og firmaer (intelligente filtre)
  • Opsætte notifikationer om nye udbud (intelligente filtre)
  • Vurdere og bearbejde relevante projekter, firmaer og kontaktpersoner
  • Bruge CRM-funktionerne: noter, aktiviteter og ansvarlig

SMART kursusdatoer 2023

Alle nedenstående kurser afholdes i Glostrup. Kurserne er fra 08.30 - 11.30, hvor vi starter med kaffe/te og morgenbrød. 


  1. Datoer for 2023 er på vej

 

Meld dig til vores SMART kursus

 

Adresse

Glostrup (se kort)
Byggefakta
Stationsparken 25, 2. sal
2600 Glostrup

Online SMART kursus

NYT! Du har mulighed for at se vores online kurser, hvor vi gennemgår SMARTs mange muligheder i en kortfattet form. De online kurser varer 1 time og er en 'light' version af de fysiske kurser.

Det er vigtigt at understrege, at vores online kurser ikke giver samme mulighed for en-til-en vejledning eller opgaveløsning i SMART, som de fysiske kurser.

Se online-kurset for leverandørerSe online-kurset for rådgivere

hero-kurser-bg
Tilmeld dig kursus i dag

Vi afholder vores kurser med henblik på at gøre dig til ekspert

På vores kurser bliver du klogere på, hvordan du bruger vores produkter optimalt og øger din virksomheds omsætning.

Har du spørgsmål til vores kurser, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7025 3031.

Tilmeld kursus i dag

  

Kurser til øvrige systemer

Vi tilbyder to former for kurser til dig, som er kunde på FaktaNet Live, Parabyg, Market Insight eller Grow Your Business.

Er du kunde på FaktaNet Live, anbefaler vi dig at starte med at se vores online videoseminar, hvor vi gennemgår systemets muligheder. Du finder videoerne her.


Online en-til-en undervisning

Dette kursus har en varighed på 1 time og er til dig, der ønsker et online kursus, hvor der kun er fokus på netop din virksomhed og jeres produkt hos os. På kurset er der mulighed for at gå i dybden med din virksomhed og dine spørgsmål. Vi gennemgår hermed produktet, som du har hos os, med udgangspunkt i dine behov.

Pris: DKK 2.500,- ekskl. moms

Book online en-til-en undervisning


Virksomhedskursus

Vi tilbyder også halvdagskurser, hvor vores konsulent kommer forbi din virksomhed og afholder et kursus, der er målrettet til netop jeres behov. Kurset er målrettet til virksomheder med flere brugere på et af vores produkter. Vi anbefaler dog max. 10 deltagere per kursus. Inden afholdelsen af et virksomhedskursus vil der være en halv times formøde, hvor vi tager en snak om jeres ønsker for kurset.

Pris. DKK 5.000,- ekskl. moms

Book et virksomhedskursus

Tilmeld dig et af vores kurser

Tilmeld dig et SMART kursus eller book online en-til-en undervisning eller et virksomhedskursus til et af vores øvrige systemer ved at udfylde formularen.

Når du har indsendt formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt med nærmere informationer om kurset.

Vil du vide mere om vores kurser eller vores systemer, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 7025 3031. Vores dygtige og erfarne konsulenter sidder klar til at hjælpe dig videre.