Byggefakta forside

Udbud - Få adgang til Danmarks største projektdatabase med byggeudbud

Få adgang til alle offentlige og private udbud og licitationer i Danmarks største og mest detaljerede projektdatabase. Vi overvåger byggeriet hver dag og holder dig opdateret.

Start din Gratis Demo her

Effektivisér dit arbejde

Vi overvåger alle udbud af byggeriet for dig

Vi overvåger alle udbud af byggeriet for dig i Danmark. Vores team af erfarne researchere sørger for at indhente og verificere informationer om alle byggeprojekter i Danmark. Vi samler og sorterer alle informationerne, og giver dig automatisk besked, hver gang der er et byggeprojekt eller et udbud, der matcher din virksomhed.

Hver morgen får du en e-mail med nye og opdaterede udbud i din database. Derved kan du hurtigt reagere, hvis der er nyt omkring et af de projekter, som du arbejder på. Desuden er du på forkant, hvis der kommer nye byggeprojekter ind, der er interessante for din forretning. På den måde sparer du tid, og kan nøjes med at bruge din tid der, hvor det giver allermest værdi.

Udbud for arkitekter

Udbud for arkitekter

Vi ved, at tiden er afgørende, når det kommer til at vinde udbud i byggeriet, derfor har vi i mere end 35 år specialiseret os i at gøre livet nemmere for arkitekter gennem Nordens største projektdatabase, som giver dig adgang til valide og omfattende data, som du ikke finder andre steder.

Faktisk kender vi 2 ud af 3 offentlige projekter længe før de udbydes, hvilket øger dine chancer for at stå stærkt i fremtidige udbud for arkitekter, fordi du hurtigere kan danne dig et overblik over udbuddets relevans samt sætte det rigtige team tidligt i processen.

Det betyder, at du kan bruge din tid på det, du er bedst til, og samtidig få flere udbud i hus. Vores informationer holder dig opdateret på de nyeste udbud for arkitekter, så du kan fokusere på at vinde dem.

Løft din ordreindgang til næste niveau.

Prøv vores demo nu

”Foruden de mange timers research og spildte opkald sparer vi nu også uanet tid ved på forhånd at vide, hvilke projekter og samarbejdspartnere vi skal gå efter ...”.

Kåre Kjartan Søstrøm, Arkitekt og direktør - Dreyer Arkitekter

Udbud for ingeniører

Udbud for ingeniører

Som ingeniør i byggebranchen er det afgørende at være opdateret og have adgang til de nyeste udbud så tidligt i processen som overhovedet mulig og få et forspring til at forberede dit udbudsmateriale og vinde de udbud i byggebranchen, du drømmer om.

Det kan lade sig gøre med vores store udbudsportal, hvor du finder nordens mest detaljeret projektinformationer baseret på 13.000 aktive byggeprojekter, som kan sende nye udbud direkte til din indbakke hver morgen og effektivisere dit arbejde med udbudsmateriale og positionere dig til at vinde de udbud for ingeniører, du sigter efter.

Vores udbudsportal giver dig adgang til både offentlige og private udbud som er med til at sikre, at du kan skabe en løbende tilgang af ordrer til din forretning ved at bruge vores værdifulde viden og kendskab til markedet. Prøv vores demo og begynd at optimere dit arbejde med relevante udbud allerede i dag.

Få styr på din ordreindgang i dag


nordstern
komproment-white
cf-moeller-1
jfp-logo
sweco_white
vinci_energies
Udbud for entreprenører

Udbud for entreprenører

Uanset om du arbejder som total-, hoved- eller fagentreprenør kan vi sende de mest relevante udbud for entreprenører i din retning via Nordens største projektdatabase, som med få klik også fungerer fremragende som en udbudsportal til entreprenøren, der ønsker at optimere sin ordreindgang og vinde flere udbud på det professionelle projektmarked.

Vores projektdatabase er gaven, der bliver ved med at give takket være vores dygtige og erfarne researchteam, der hver dag holder skarpt øje med byggebranchen og skaffer nyttige oplysninger eller ny viden om byggeprojekter i Danmark. Disse værdifulde informationer kan hurtigt og effektivt spore dig ind på dit næste udbud og optimere dit udbudsmateriale, så du vinder de udbud i byggeriet, du finder relevante.

Få adgang til Nordens største projektdatabase og find udbud, der passer lige til dine behov.

Bliv klogere og se alle udbud her

 

Udbud for leverandører

Udbud for leverandører

Som leverandør på det professionelle projektmarked er det vigtigt at dine produkter bliver synliggjort overfor branchens aktører, og du kan nemt finde frem til de relevante aktører, der mangler lige netop dine produkter ved at bruge vores projektdatabase og finde de udbud, der giver mening for din forretning.

Vores dygtige researchteam overvåger dagligt byggebranchen og indsamler informationer om byggeprojekter, som gør at dit næste udbud for leverandører kan lande lige i dit skød.

Dit produkt kan være dét som arkitekten eller ingeniøren mangler i sit udbudsmateriale for at komme videre, og med vores løsninger kan du eksponere dit produkt til de rigtige beslutningstagere på det helt rigtige tidspunkt i byggeprocessen.

Med andre ord kan du få adgang til din helt egen udbudsportal – styrk din forretning allerede i dag med de rigtige udbud.

Prøv SMART gratis ved at klikke her

Udbud for øvrige brancher

Find relevante byggeprojekter og tag veloplyste beslutninger med vores projektdatabase.

Uanset din rolle i byggebranchen kan vores projektdatabase være din løsning til at finde relevante udbud i byggeriet, planlægge dit udbudsmateriale eller finde værdifuld information til at understøtte dine beslutninger.

Hvad end du arbejder i en offentlig institution, er ejendomsmægler, advokat, privat bygherre eller noget helt andet, kan vores projektdatabase imødekomme dine behov med udbud for øvrige brancher. Vi dækker byggebranchen bredt med hele 13.000 aktive byggeprojekter i Danmark, som opdateres ugentligt af vores researchteam. Det gælder både offentlige og private byggeprojekter, så du får ikke en bredere eller bedre dækning af det professionelle projektmarked end hos os.

Byg din forretning på et solidt fundament og prøv en gratis demo af projektdatabasen.

Find alle relevante udbud nu

Udfyld formularen og få adgang til alle udbud i dag

  • Over 13.000 aktive byggeprojekter
  • Alle offentlige udbud og licitationer
  • Projekter med private bygherrer
  • 1.000 projektopdateringer pr. uge
  • 1.100 telefoninterviews pr. uge

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Vi indsamler informationer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udfyld formularen og få en gratis demo. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et udbud af byggeprojekter?

Et udbud af byggeprojekter er en proces, hvor en offentlig eller privat bygherre beder om tilbud fra arkitekter, entreprenører eller andre udbydere af byggetjenester til at udføre et bestemt byggeprojekt. Udbudsprocessen har til formål at sikre konkurrence, gennemsigtighed og fairness i tildelingen af offentlige byggekontrakten. Læs mere om de vigtigste begreber indenfor udbud og licitation her.

Hvem kan byde på et udbud af byggeprojekter?

Enhver virksomhed eller organisation, der opfylder de krav, der er fastsat i udbudsmaterialet, kan byde på et udbud af byggeprojekter. Kravene kan omfatte økonomisk stabilitet, kvalifikationer og erfaring.

Hvad er forskellen mellem tilbudsloven og udbudsloven?

Udbudsreglerne er sat i verden for at sikre, at det offentlige får løst sine opgaver til den bedste pris og kvalitet, og at de virksomheder, der byder på opgaverne, får en lige og fair behandling. Derudover bidrager udbudsreglerne til at skabe EU’s indre marked, fordi lovgivningen principielt sikrer en lige og fair konkurrence mellem potentielle leverandører på tværs af EU-lande. 

Reglerne på udbudsområdet omfatter overordnet tre lovgivninger og ét sæt grundlæggende principper. Mens Udbudsdirektivet og Forsyningsvirksomhedsdirektivet er EU-lovgivning, så er Tilbudsloven national og derfor kun gældende i Danmark. Læs mere her.