Byggefakta forside
Få styr på alle kommunale udbud i Danmark

Kommunale udbud - Find dit næste kommunale udbud lige her

Skab synlige og mærkbare resultater på bundlinjen med vores Projektdatabase og få styr på alle kommunale udbud i Danmark, som kan styrke din virksomhed.

Kom i gang i dag

Find alle kommunale udbud af byggeriet

Gå ikke glip af chancen for at finde alle kommunale udbud i Danmarks mest omfattende projektdatabase. Vi overvåger alle kommunale udbud i landets 98 kommuner, så du aldrig går glip af relevante kommunale udbud.

Kommunale udbud spiller en afgørende rolle i byggebranchen ved at åbne døren for spændende muligheder inden for offentlige byggeprojekter. Ved at dykke ned i kommunale udbud kan du optimere din ordreindgang i en konkurrencepræget branche og maksimere dine muligheder og finde de rette kommunale udbud til din virksomhed.

Vi kender vi 2 ud af 3 offentlige projekter længe før de udbydes

Eksperter i kommunale udbud

Kommunale udbud er et område, hvor konkurrencen er spids, så det handler om at kunne handle hurtigt på de muligheder, der opstår. I over 35 år har vi dedikeret os til nøje at overvåge kommunale udbud på tværs af alle landets 98 kommuner.

Det betyder, at vi kender vi 2 ud af 3 offentlige projekter længe før de udbydes. Vores team af researchere indsamler, verificerer og opdaterer kontinuerligt informationerne, så du altid har adgang til de seneste informationer om kommunale udbud. Uanset om du er interesseret i kommunale udbud i København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Esbjerg, Vejle, Kolding, Silkeborg, Næstved eller én eller flere af de øvrige 88 kommuner i Danmark.

Prøv vores demo nu

”Foruden de mange timers research og spildte opkald sparer vi nu også uanet tid ved på forhånd at vide, hvilke projekter og samarbejdspartnere vi skal gå efter ...”.

Kåre Kjartan Søstrøm, Arkitekt og direktør - Dreyer Arkitekter

Kommunale udbud i København

Kommunale udbud i København

Hvert år investerer danske kommuner millioner af kroner i spændende byggeprojekter. Som landets største kommune er Københavns kommune altid blandt de største og mest aktive bygherrer. Alene i 2023 forventes Københavns kommune at igangsætte 111 byggeprojekter til en anslået værdi på over 2 mia. kr. 

Hvis København er en del af dit projektmarked, er det afgørende for dig og din forretning at være opdateret på alle kommunale udbud i København. Du vil ikke gå glip af de utallige spændende muligheder, der opstår i København.

Men vi ved også, at det kan være en udfordring at passe sit arbejde og samtidig holde styr på alle kommunale udbud i København. Men vi er her for hjælpe dig! Vores projektdatabase giver dig direkte adgang til alle kommunale udbud i Danmark - og er din nøgle til Københavns byggeprojekter. Vil du være blandt de første til at få kendskab til alle kommunale udbud i København? 

Få alle kommunale udbud i København leveret direkte til din indbakke


nordstern
komproment-white
cf-moeller-1
jfp-logo
sweco_white
vinci_energies
Kommunale udbud i Aarhus

Kommunale udbud i Aarhus

Mellem 2018 og 2022 igangsatte Aarhus kommune 299 byggeprojekter til en samlet værdi af 3,6 mia. kr. Dette indikerer, at de kommunale udbud i Aarhus er værd at holde øje med. Et øget kendskab til kommunale udbud i Aarhus kan være med til at styrke din markedsposition, dit netværk og bidrage til vækst i din virksomhed.

I vores projektdatabase har du mulighed for at skræddersy de informationer, du modtager, så du kun ser og modtager de kommunale udbud i Aarhus, som har relevans for dig. Forestil dig, hvor effektivt det vil være at kunne fokusere på dit arbejde, mens vi konstant sender dig de nyeste og mest opdaterede kommunale i Aarhus.

Find alle kommunale udbud i Aarhus her
Kommunale udbud i Odense

Kommunale udbud i Odense

I dagens digitaliserede verden er det vigtigt for virksomheder at have hurtig adgang til information om kommunale udbud. Hvis kommunale udbud i Odense er relevante for dig og din forretning, så har vi en løsning, der gør det nemt at finde og håndtere alle kommunale udbud i Odense - vores Projektdatabase.

Når det kommer til kommunale udbud i Odense, er det vigtigt at have alle relevante informationer til rådighed for at kunne træffe velinformerede beslutninger. Vores Projektdatabase leverer ikke kun en oversigt over alle kommunale udbud i Odense, men også detaljerede informationer om projektstadie, aktører, budget, kontaktperson og meget mere!

Klik her for at få adgang til alle kommunale udbud i Odense

Kommunale udbud i Aalborg

 

Kommunale udbud i Aalborg

At finde og deltage i kommunale udbud i Aalborg behøver ikke være en udfordring. Med vores Projektdatabase får du adgang til et effektivt værktøj, der giver dig et overblik over alle udbud i Aalborg. Søgefunktionen i vores Projektdatabase og de opdaterede informationer gør det muligt for dig at skræddersy din Projektdatabase og øge dine chancer for succes.

Udover at give dig adgang til at kommunale udbud i Aalborg hjælper vores Projektdatabase dig også med at spare værdifuld tid og ressourcer. Ved at have alle oplysninger samlet ét sted undgår du at skulle søge efter udbud på forskellige hjemmesider eller gennemgå omfattende papirarbejde. Vores brugervenlige design gør det nemt og hurtigt at finde relevante informationer om alle kommunale udbud i Aalborg.

Få indblik i alle kommunale udbud i Aalborg

 

Udnyt dit fulde potentiale med vores Projektdatabase og få adgang til alle kommunale udbud i alle 98 kommuner

  • Over 13.000 aktive byggeprojekter
  • Alle offentlige udbud og licitationer
  • Projekter med private bygherrer
  • 1.000 projektopdateringer pr. uge
  • 1.100 telefoninterviews pr. uge

Se alle byggeprojekter, der er relevante for din virksomhed netop nu. Vi indsamler informationer i både Danmark, Sverige, Norge og Finland. Udfyld formularen og få en gratis demo.