Byggefakta forside
hero-smart-bg1

smart-logo-lille

Find de byggeprojekter, der styrker din forretning

SMART gør det lettere for dig at vinde de rigtige byggeprojekter. Dem der faktisk løfter din forretning til nye højder. 

Prøv SMART

-

Vi samarbejder med mere end 3.500 virksomheder i byggebranchen...

Nordstern
logo_cenielsen
logo_aarsleff
logo_fasting
logo_sweco
logo_tyrens
logo_ramboell
logo_dkci
logo_cfmoeller

Effektivisér dit arbejde med SMART

SMART er markedets mest brugervenlige og detaljerede projektplatform. Systemet hjælper dig med at strømline og effektivisere dit daglige arbejde med tilbudsgivning. SMART tilpasses specielt til dig, uanset om du er entreprenør, leverandør, rådgiver, håndværker eller andet i byggebranchen.

Med SMART kan du bl.a.:

  • Overvåge interessante projekter, firmaer og søgninger
  • Få information om stadie, involverede aktører og materialevalg
  • Følg dine vigtigste samarbejdspartnere
  • Lave noter på relevante projekter, firmaer og kontaktpersoner
  • Få en reminder om aktiviteter pr. e-mail
  • Lave pipelinestyring

Prøv SMART

13000

AKTIVE PROJEKTER

1012

MIA. KR. I SAMLET ANLÆGSSUM

15187

KONTAKTPERSONER

1000

SAGER PR. UGE

Med SMART får du adgang til Nordens største projektplatform

Sådan finder du de
rigtige byggeprojekter

Med SMART får du adgang til Nordens største projektplatform, hvor du finder information om alle offentlige licitationer og udbud, samt byggeprojekter med private bygherrer i Danmark og resten af Norden. Systemet strømliner og effektiviserer dit daglige arbejde med tilbudsgivning.

Du får adgang til viden og data om lige præcis dit marked, så du finder de helt rigtige byggeprojekter at arbejde med. Vi skræddersyer din firmaprofil ud fra dine præferencer og behov. Det kan bl.a. være ønsker om geografi, typer af projekt eller materiale, budget, stadie og meget mere.

Læs mere om, hvilke projektinformationer vi indsamler

Det betyder, at du kan arbejde proaktivt og strategisk med dit marked, så du styrker din position i en hård branche og samtidig undgår at miste vigtige projekter til dine konkurrenter. SMART hjælper dig med at styre både din egen og dine medarbejderes tid, og giver dig mulighed for at skabe en stærk salgspipeline.

Hør mere om mulighederne med SMART

6 gode grunde til at vælge SMART

Brugervenligt design

Super brugervenligt design

SMART er bygget på den nyeste teknologi, i et super brugervenligt design, der let guider dig til de vigtigste leads og samarbejdspartnere. Du kan altid have SMART lige ved hånden, da systemet virker på alle enheder - også på mobilen.

Søg efter byggeprojekter

Find de helt rigtige projekter

Du får adgang til din helt egen firmaprofil, hvor du kan søge efter byggeprojekter, som passer til dine behov, kompetencer og ressourcer. Det vil sige, at alle irrelevante informationer bliver sorteret fra, hvilket gør det nemt for dig at holde fokus i dit arbejde.

Byggesager vises i stadier, der viser hvor langt projektet er

Projektstadier giver timing

Vi placerer de enkelte byggesager i et stadie, der viser, hvor langt projektet er. På den måde behøver du ikke at bruge tid på sagen, før den er i et stadie, der er relevant for dig. Du undgår altså tidsspild, og kan sætte dine kræfter ind på det rette tidspunkt.

Med få klik kan du få overblik over dine vigtigste samarbejdspartner

Personlig firmarangering

Med få klik kan du få overblik over dine vigtigste samarbejdspartner. Via intelligente filtre kan du nemlig lave din egen personlige rangering af firmaer med størst potentiale på dit marked. Det betyder, at du kan se listen (i rangeret orden) med de firmaer, der har flest projekter, som matcher dig.

Få besked om nye projekter, der er relevante for din virksomhed

Skræddersyede notifikationer

Hvis du ønsker det, kan du få sendt informationer og opdateringer om projekter, du følger, direkte i din indbakke, så du kan handle hurtigt, når og hvis det er nødvendigt. Derudover får du besked om nye projekter, der er relevante for din virksomhed.

Få CRM-funktioner, som er specialudviklet til byggebranchen

Effektive CRM-funktioner

Med SMART får du effektive CRM-funktioner, som er specialudviklet til aktører i byggebranchen. Funktionerne gør det endnu nemmere for dig at holde styr på projektleads og samarbejdspartnere. Dermed sparer du tid i dit daglige arbejde.

Vi har gjort (for)arbejdet for dig

Hos Byggefakta skaber vi betydelige konkurrencefordele og værdi for vores kunder. Det gør vi blandt andet ved at levere markedets skarpeste projektinformationer – så du ved, hvad der rører sig på dit marked. Du får bl.a. adgang til udbud og licitationer - lang tid før de offentliggøres. Og vi har gjort det nemt for dig at identificere og overvåge de projekter og aktører, der er vigtige for din virksomhed.

Vores projektinformationer indhentes dagligt af vores erfarne researchafdeling, og er baseret på interviews med beslutningstagere og projektledere i hele Danmark. Vi overvåger alt professionelt byggeri og følger alle projekter tæt, så vi kan give dig detaljerede informationer af høj kvalitet. På nuværende tidspunkt indeholder vores projektdatabase informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter. Og du kan få adgang til dem alle i SMART. 

Prøv SMART

Få flere detaljer om vores projekdatabase

”Der er ingen tvivl om, at vi har fået en større hitrate ved at bruge SMART. Vi ved, hvem vi skal sende vores tilbud til og vi taler os direkte ind i de behov som udbyderen har – det gør bare, at vi taler samme sprog med potentielle samarbejdspartnere allerede ved første kontakt”.

Danni Hoffmeister, CEO – EL Solution ApS

Læs alle vores kundereferencer her

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

I Byggefakta mener vi, at du selv skal se SMARTs funktioner og detaljerede informationer. På den måde kan du med egne øjne opleve alle de fordele, der følger med.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.