Byggefakta forside
Hero-market-insight-blue-2

Market Insight

– Markedsoverblikket til dig som leverandør

Analysér dit marked og byg din strategi

Market Insight er byggebranchens bedste værktøj til at skabe overblik over byggeprojekter, byggeriet i regioner og kommuner, roller, referencer og meget mere. Med Market Insight får du overblik over alle de byggeprojekter, der er relevant for din virksomhed.

Med få klik kan du skabe flotte grafer og dashboards, der visualiserer udviklingen i den del af byggebranchen, der er interessant for dig. Det kræver kun et login og få klik med musen, så har du lavet dit markedsoverblik.

 

Market Insight indeholder en lang række af muligheder for at filtrere data. Du kan eksempelvis filtrere på typer af projekter, kombineret med en specifik region. Mulighederne er mange, og det hele klares via et enkelt login.

Alle grafer i Market Insight er dynamiske og opdateres automatisk, når du ændrer dine filtre. Kombinationerne er næsten uendelige, og du kan krydse alle data, som du ønsker.
Med Market Insight kan du lave præcis det markedsoverblik, som du har brug for.

Prøv Market Insight - allerede i dag 

 

Underbyg din viden om markedet med Market Insight

Vil du vide mere om hvad Market Insight kan
hjælpe din forretning med - klik her.

Filtrér på alle data
om byggeprojekter

Market Insight indeholder en lang række avancerede filtre, der gør det muligt at lave meget nøjagtig og præcis statistik på de byggeprojekter, der er interessante for netop din virksomhed. Du kan filtrere på alle de oplysninger, der er i databasen.

Du kan eksempelvis filtrere alle byggeprojekter helt ned på undergrupper og kombinere det med pris, stadie, udbudsform, antal etager, byggestart, byggeslut og meget mere. Det betyder, at du kan skabe et enkelt overblik over de byggeprojekter, der er relevante for dig.

dk-regionskort-stor

Detaljeret statistik for byggeriet i regionerne

Market Insight giver desuden et godt overblik over regionerne. Du vil nemt og enkelt kunne se top 5 arkitekter, ingeniører og entreprenører. Derudover kan du se projektlister, antal byggeprojekter, totalpris, areal, byggeprojekter fordelt per år mv. Ved at bruge filtrene kan du gøre det endnu mere specifikt, og udvælge præcis de typer af byggerier, der har din interesse. Du får altså overblikket over dine forretningsmuligheder fordelt på regioner med ganske få klik.

Få et hurtigt overblik over dine forretningsmuligheder

Markedsoverblik over byggeprojekter i kommuner

Markedsoverblik over byggeprojekter i kommuner

Market Insight giver også overblik over byggeriet i de enkelte kommuner. Her har du mulighed for at lave meget specifikke grafer, der viser byggeprojekterne i den enkelte kommune. Ved at bruge filtrene kan du få detaljeret viden og statistik om byggeprojekter, der er relevante for dig. Du kan se hvem, der bygger i kommunerne, hvad der bygges, de største arkitekter, ingeniører og entreprenører i kommunerne og meget mere. Dermed får du et meget præcist billede af de vigtigste aktører, filtreret helt ned på kommuneniveau.

Se statistik på alle byggeprojekter på kommuneniveau

Søg på alle roller i byggeprojektet med Live Statistik

Søg på alle roller i byggeprojektet

Via vores Market Insight kan du med få klik sortere på rollerne i byggeprojektet. Her har du mulighed for at søge på alle roller kombineret med type af projekter. Du kan eksempelvis nemt se, hvem der står for brandsikringen i en bestemt region, på en bestemt type af byggeprojekter. Eller du kan se den største hovedentreprenør i forskellige områder, på specielle typer af projekter eller noget helt andet.

Der er rigtig mange muligheder for at lave detaljeret statistik på netop de roller i byggeprojekterne, du ønsker at fokusere på.

Få en gennemgang af mulighederne med Market Insight i dag

Se referencer mellem aktører i byggebranchen

Se referencer mellem aktører i byggebranchen

En anden spændende funktion i Market Insight, er muligheden for at se referencer mellem aktører. Med Market Insight kan du få meget præcis statistik på, hvem der arbejder sammen med hvem – både generelt og på specifikke projekter. Du kan også vælge en specifik bygherre, og se alle projekter inden for en bestemt kategori. Med referencefunktionen bliver det muligt, at se hvilke arkitekter, ingeniører samt hoved/totalentreprenører den valgte bygherre typisk arbejder sammen med. Denne information kan være afgørende viden, når der skal sættes et stærkt hold til eksempelvis en totalentreprise. Du kan også bruge funktionen til at se referencer mellem hoved/totalentreprenører og underentreprenører.

Kom i gang med Market Insight

3 versioner af Market Insight

Market Insight
- 3 versioner afhængig af behov

Market Insight SMALL henvender sig til dig, der har brug for markedsoverblik med fokus på toplister og projekter. Med få klik kan du se, hvordan dit marked fordeler sig indenfor segmenter, entrepriseformer, geografi mv. Samtidig får du overblik over toplister på alle typer af firmaer, så du kan identificere dine fokuskunder indenfor de enkelte segmenter.

Market Insight MEDIUM henvender sig til dig, der har brug for et detaljeret markedsoverblik segmenteret på regions- og kommuneniveau. Du kan se alle detaljer omkring roller, segmenter, entrepriseformer samt aktører i den enkelte kommune. Der er nemlig stor forskel på, hvordan byggeriet ser ud i de enkelte kommuner.

Market Insight LARGE henvender sig til dig, der ønsker fuld markedsindsigt, arbejder proaktivt med hele projektets værdikæde og som ønsker at arbejde med referencer og samarbejdsmønstre. Du får afgørende viden, der gør dig i stand til at arbejde mere strategisk og proaktivt med bearbejdningen af dit marked. Tag udgangspunkt i dine kunders værdikæde, hvor beslutningerne om dine produkter tages.

market-insight-tabeller

Market Insight
+ Materials

- Få indsigt i anvendte materialer og leverandører

Udvid din Market Insight med Materials og få indblik i markedsandele og konkurrenters samarbejdsmønstre. Du får unik viden om, hvilke bygherrer, arkitekter og underentreprenører der anvender dine produkter, samt hvilke aktører der foretrækker dine eller dine konkurrenters produkter.

Materials henvender sig til dig, der ønsker indsigt i markedsandele og præferencer i branchen.

Hør mere om dine muligheder

market-insight-materials

 

Hør mere
om dine muligheder
med Market Insight

Udfyld formularen og se, hvordan du kan bruge Market Insight i din forretning. 

Det er helt uforpligtende.