Byggefakta forside
EU udbud_1

EU-udbud - Nem og overskuelig adgang til alle relevante EU udbud 

I Nordens største Projektdatabase har du også mulighed for at finde og vinde dit næste EU-udbud. Læs mere her og bliv klogere på EU-udbud regler, EU-udbud tidsfrister og meget mere om EU-udbud.

Tag første skridt med en Gratis Demo

Gå ind i kampen om EU-udbud med vores Projektdatabase

EU-udbud reguleres via udbudsloven, og al formidlingen af EU-udbud foregår gennem TED (Tender Electronic Daily), som er den officielle europæiske portal, hvor alle EU-udbud offentliggøres - herunder EU udbud inden for bygge- og anlægsarbejder. Tærskelværdien for EU-udbud, der skal offentliggøres i TED er 40 mio. kr. Det vil sige, at du kan finde al EU-udbud, der overstiger denne tærskelværdi i vores Projektdatabase. EU's udbudsregler er med til at skabe gennemsigtighed, fremme konkurrence og sikre lige vilkår for alle. 

Vi importerer EU-udbud direkte fra TED, gennemgår udbudsmaterialet og opdaterer projekterne løbende. På den måde har du alle offentlige udbud, kommunale udbud og EU-udbud samlet ét sted og kan tilgå al udbudsmateriale fra din projektdatabase, evaluere materialet og finde de udbud, der er relevante for dig. 

Udbud EU

Find EU-udbud og spar tid og penge med vores projektdatabase

Tid er penge, og med vores Projektdatabase behøver du ikke længere spilde timer på at lede efter EU-udbud. Vi har samlet det hele for dig, så du kan bruge mere tid på at forberede dig til de EU-udbud, du finder relevante. 

Med Byggefakta som din partner bliver du klædt til at kunne holde styr på alle dine EU-udbud og være blandt de første, der får informationer om kommende EU-udbud. Men det stopper ikke der. Vi registrerer også oplysninger om kommende EU-udbud i vores Projektdatabase, hvilket giver dig mulighed for at forberede dig, finde de rigtige samarbejdspartnere og sætte det rigtige hold og sætte sejl mod dit næste EU-udbud. 

Grib chancen for at deltage i EU-udbud nu

 

EU udbud_DK 2

 

Hvad kan Byggefakta gøre for dig?

At udføre sit arbejde, finde EU-udbud, der matcher dine behov, gennemgå udbudsmateriale, finde kontaktoplysninger på relevante aktører, sætte det rigtige team og afgive et ordrevindende bud kræver en betydelig ressourceindsats både økonomisk, tidsmæssigt og teknisk. Men hvorfor bruge din tid på det, når vi kan gøre alt forarbejdet for dig

Vi kan hjælpe dig med at gennemskue, hvordan du finder de helt rigtige EU-udbud til lige netop din virksomhed. Det gør vi på baggrund af mange års erfaring med udbud og licitationer, kombineret med vores projektdatabase, hvor vi matcher projektinformationer som projektstadie, materialevalg, entrepriseform, aktører, budget, kontaktpersoner, byggestart og meget mere op med dine præferencer og ønsker.

Find dit næste EU-udbud i dag

 

 

Få en smagsprøve med en Gratis Demo.

Din fremtidige succes med at finde EU-udbud begynder her. Med vores indsigt og ekspertise ved din side bliver du rustet til at træffe informerede beslutninger og vækste din virksomhed. Udfyld formularen og start din rejse i dag.