Byggefakta forside

Tømrermester Fasting ApS

Fasting ApS anvender informationerne fra Projektdatabasen til at se, hvilke projekter der er relevante for dem og byde på opgaver. Virksomheden leverer snedker- og tømrerarbejde til små og mellemstore byggeprojekter. 

Tømrermester Fasting ApS består af seks medarbejdere og er en virksomhed i vækst. I virksomheden leverer de snedker- og tømrerarbejde til små og mellemstore byggeprojekter. Direktør Steffen Fasting har fra starten af kunne se potentialet i Projektdatabasen og har netop fornyet sit abonnement.

 fasting

 

”Vi er en mindre virksomhed, der arbejder meget på projekter for Hr. og Fru. Danmark, men vi er der nu, hvor vi gerne vil ind på større opgaver. Informationerne fra Byggefakta giver os mulighed for at se, hvilke projekter der er relevante for os. Jeg har fået en masse kontakter gennem jeres system, så når jeg skal finde nye opgaver, er det Projektdatabasen jeg kigger i”.

Jeg har fået en masse kontakter gennem jeres system, så når jeg skal finde nye opgaver, er det Projektdatabasen jeg kigger i

Steffen Fasting begrunder sit abonnement på Projektdatasen med, at han havde brug for et detaljeret overblik over det professionelle byggeri. Da hans virksomhed var klar til at kaste sig ud som totalentreprenør, var informationerne fra Byggefakta meget givende.

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

”Jeg havde brug for, at vi som virksomhed kunne målrette vores opgaver og dét giver Projektdatabasen mulighed for. Det er nemt at søge inden for et bestemt geografisk område, størrelse af projekt og ikke mindst på hvilke samarbejdspartnere vi gerne vil arbejde med”.

Min rådgiver, Mette, har også været god til at følge op på, at jeg får mest muligt ud af mit abonnement. Jeg har en travl hverdag, hvor jeg ikke får brugt så meget tid på alt det tekniske

”Jeg får dagligt opdateringer om nye og igangværende projekter, og jeg går faktisk lige nu og holder øje med et særligt kommunalt projekt. Nu er jeg ikke specielt teknisk, men Projektdatabasen er nem at navigere i. Min rådgiver, Mette, har også været god til at følge op på, at jeg får mest muligt ud af mit abonnement. Jeg har en travl hverdag, hvor jeg ikke får brugt så meget tid på alt det tekniske, men så er det rart at have Mette, som sørger for at følge op på, hvordan mine behov ændrer sig”.

Steffen Fasting, Direktør og Ejer – Tømrermester Fasting ApS

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen