Byggefakta forside
Hoffmann bruger bl.a. Byggefaktas Projektdatabase som CRM-system

Hoffmann

Hoffmann er en af Danmarks førende entreprenørvirksomheder.

Hoffmann bruger bl.a. Byggefaktas Projektdatabase som CRM-system. Internt er Projektdatabasen kompatibelt med Hoffmanns intranet. På den måde har virksomheden altid overblik over tabte og vundne sager, som flyttes imellem systemerne. Eventmodulet bruger de til effektiv styring af udsendelser, invitationer mv. De har et skræddersyet rapportmodul, der er tilpasset Hoffmanns virksomhedsprofil, og som gør det simpelt at trække statistikker og tilbudsoversigter ud og styre tilbuddene.

Vi arbejder med projekterne i Projektdatabasen, fra de kommer første gang, helt til det bliver en reference hos os. Vi ved på den måde hvilke sager, vi skal byde på, samt hvornår vi skal byde. Samtidig registreres alt i Projektdatabasen, så vi ved hvilke sager, vi regner på, og hvilke prækvalifikationer vi skal søge.

"Vi har igennem 10 år brugt Projektdatabasen til at holde os orienteret om det danske byggemarked. Vi arbejder med projekterne i Projektdatabasen, fra de kommer første gang, helt til det bliver en reference hos os. Vi ved på den måde, hvilke sager vi skal byde på, samt hvornår vi skal byde. Samtidig registreres alt i Projektdatabasen, så vi ved, hvilke sager vi regner på, og hvilke prækvalifikationer vi skal søge. Alle vores informationer tastes i Projektdatabasen og flyttes derfra til vores intranet, så hele Hoffmann er orienteret om hvilke sager, vi arbejder med. Det giver os meget stor værdi i vores dagligdag"

Hoffmann A/S 

Gratis demo

Er du interesseret i at høre mere?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan vores løsninger tilpasses dig som entreprenør i byggebranchen