Byggefakta forside

Leverandør

ACO Nordic A/S

Siden 2017 har ACO Nordic A/S benyttet Byggematerialer.dk til at fortælle resten af byggebranchen om deres arbejde. I mere end 65 år har ACO Nordic A/S leveret afvandingsløsninger til den danske byggebranche.

ACO Nordic A/S, der er datterselskab af ACO Group, opererer efter værdikæden: Collect, Clean, Hold, Release. Hvilket betyder, at virksomheden leverer alle produkter til at samle, rense, tilbageholde og gen-udlede vand. Med mere end 7000 varenr. arbejder 20 specialiserede medarbejdere i Danmark med at rådgive aktører i branchen, så de altid står med den bedste løsning til netop deres projekt.

 

ACO Nordic A/S leverer løsninger til bl.a. bygherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører, entreprenører og håndværkere. Udover at levere løsninger af høj kvalitet, har virksomheden et skarpt fokus på miljø og bæredygtighed, når de udarbejder deres løsninger og vejleder kunderne. Med deres kunders behov og ønsker i fokus formår ACO Nordic A/S at levere nogle af markedets bedste afvandingsløsninger.

Siden 2017 har ACO Nordic A/S, der bruger Byggematerialer.dk til at fortælle resten af byggebranchen om deres arbejde, brugt platformen strategisk og har kunne se en tydelig positiv udvikling i forhold til både nye og eksisterende kunder.

Lige præcis det vi efterlyste

”Jeg mødte Byggematerialers sælger Joachim første gang på VVS-messen, hvor han fortalte mig om Byggematerialer.dk og hvilken forskel, den ville gøre for os. Det blev tydeligt for mig, at dét system, han netop havde fortalt om, kunne lige netop de ting, som jeg havde efterlyst. Byggematerialer.dk kunne effektivt hjælpe os til at henvende os til relevante aktører inden for byggebranchen”.

Det blev tydeligt for mig, at Byggematerialer.dk kunne lige netop de ting, som jeg havde efterlyst – systemet kunne effektivt hjælpe os til at henvende os til relevante aktører inden for byggebranchen

 ”Vi var allerede brugere af Byggefaktas Projektdatabase, og vi havde behov for mere eksponering. Dét kunne vi få med Byggematerialer.dk. Via vores nyhedsbreve på siden kunne vi, allerede efter første gang vi var med, se at det gjorde en kæmpe forskel – både i forhold til nye kunder, og faktisk også i forhold til eksisterende”.

”Efter flere år som kunde på Byggematerialer.dk, bliver vi ved med at købe nyhedspladser i deres nyhedsbrev. Vi oplever, at det stadig gør en stor forskel for os at fortælle om vores produkter på den måde. Desuden er det dejligt nemt og overskueligt at være med, når Mia er god til at minde os om vores nyhedspladser i dejlig god tid”.

Stadig flere samarbejdspartnere finder os via Byggematerialer.dk

 ”Samarbejdet med temaet bag Byggematerialer.dk betyder rigtig meget for, at vi bliver ved med at være kunde. Bl.a. Joachims måde at forstå branchen på, og hans lyst til at dele viden med os, gør at jeg kan slappe af i vores samarbejde. Når vi både står med et produkt, der i den grad styrker vores forretning og en konsulent, der virkelig forstår at løfte sin opgave, så kan jeg ikke se, hvorfor vi skulle vælge en anden løsning end Byggematerialer.dk”.

Læs mere om, hvordan Byggematerialer.dk hjælper din virksomhed

med at nå ud til netop dine målgrupper her. 

Jeg kan ikke se, hvorfor vi skulle vælge nogen som helst anden løsning end at bruge Byggematerialer.dk i vores arbejde
 

”Det gode samarbejde gælder i hele teamet bag Byggematerialer.dk. Jelena, der sørger for at sætte vores nyheder op og opdatere vores profil på Byggematerialer.dk, forstår virkelig at lytte til vores behov. Når jeg har en særlig forespørgsel, sørger hun altid for at imødekomme mine ønsker, og så er hun altid hurtig til at levere. Det lette samarbejde gør bare, at jeg har en ting mindre at bekymre mig om. Det sætter jeg meget stor pris på”.

Janne Pedersen, Marketing Manager – ACO Nordic A/S

Helt kort - dét siger ACO Nordic A/S om Byggematerialer.dk

Hvad er I særligt glade for ved Byggematerialer.dk?
Analytics-værktøjet!

Hvor glad er du for Byggematerialer.dk på en skala fra 1-10?
8-9

Hvad har været den største succes ved at være kunde på Byggematerialer.dk?
At den positive udvikling med vores nyheder fortsætter.

Hvad skal der til for at gøre vores samarbejde endnu bedre?
Jeg kan ikke engang nævne en lille ting. Jeg oplever virkelig, at vores ønsker bliver imødekommet, og vi får det, som vi gerne vil have det.

Hvad har været den største overraskelse ved Byggematerialer.dk?
At I favner så meget af branchen. I ved virkelig, hvad der rører sig, og hvordan vi som virksomhed omsætter det til vores fordel.

Læs mere om ACO Nordic A/S på deres hjemmesideFacebook- eller LinkedInprofil.

Hør mere om dine muligheder med Byggematerialer.dk

Bestil en gratis demo allerede i dag, så viser vi dig, hvordan du kan bruge Byggematerialer.dk i din markedsføring.