Byggefakta forside

Siedle Nordic A/S

Siedle Nordic A/S anvender Byggefaktas Projektdatabase, som værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter på relevante projekter. Hermed øger Siedle muligheden for at få integreret deres systemløsningerne før detaljerne bliver fastlagt.

Siedle Nordic A/S har gennem flere år benyttet Byggefaktas Projektdatabase som et værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter på relevante projekter. Hermed øger Siedle muligheden for at få integreret deres systemløsningerne før detaljerne bliver fastlagt.

Siedle laver kommunikationssystemer, der forbinder ude og inde. Indgangspartiet er et udtryk udadtil, som sender et signal om virksomheden. Arkitekterne er rigtig gode til at designe lækre bygninger og flotte facader, men de glemmer at tænke arkitektur ”på tærsklen”.

siedle-produkter

 

Fokus på de rigtige byggeprojekter tidligt

Hvis ikke Siedle kommer i kontakt med arkitekter og rådgivende ingeniører tidligt i byggeprocesserne, har det konsekvenser for de æstetiske detaljer. Kommunikationssystemerne kræver tekniske installationer og ændringer i facaderne. Der kan dermed opstå udfordringer i forbindelse med manglende plads til udstyr, huller i facader eller trækning af installationer.

I de tidlige stadier har vi størst chance for at få en god dialog med arkitekten og beslutningstagere. På den måde sikrer vi, at vores kommunikationsløsninger og detaljer kan integreres i byggeriet. Vi benytter Byggefaktas projektdatabase til at hente informationer om byggeprojekter, der er relevante for vores produkter. I fire år har Projektdatabasen været et vigtigt redskab, der gør Siedle i stand til, at gøre endnu mere – og endnu tidligere.

 

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

"De mange muligheder i Parabyg har flyttet vores sælgere, så vi arbejder bedre og målrettet efter projekter i de tidlige stadier."

Projektdatabasens CRM-system giver stor værdi

"Vi har draget stor fordel af, at flytte de daglige aktiviteter over i Projektdatabasens indbyggede CRM-system. Hermed har vi det samlede overblik og kan hurtigt tilpasse os efter mulighederne på markedet. 

I starten mødte Projektdatabasen meget modstand fra sælgerne, men Byggefaktas konsulenter har været dygtige til at fremhæve fordelene ved databasen, så det giver mening for hele organisationen.

De mange muligheder i Projektdatabasen har flyttet vores sælgere, så vi arbejder bedre og målrettet med projekter i de tidlige stadier. Hermed kan vi holde fokus på de projekter, der rykker mest for os"

Per Thomsen, Adm. Direktør - Siedle Nordic A/S

 

Om Siedle

per-thomsen-siedle

Siedle Nordic A/S specialiserer sig i fremstilling og distribution af individuelle kommunikationssystemer af høj kvalitet. Produktporteføljen omfatter systemer til hele indgangspartiet, heriblandt dørtelefonanlæg, videoovervågning, belysning og adgangskontrol.

Produkterne leveres udelukkende gennem kvalificerede og specialiserede elinstallatørfirmaer. Siedle Nordics samarbejdspartnere er arkitekter, rådgivende ingeniører, el-installatører og sikringsfirmaer.

Siedle Nordic er etableret i de fire nordiske lande og er blandt de førende producenter af bygningskommunikationsteknik.

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen