Byggefakta forside

Creo arkitekter

Læs hvordan Creo arkitekter anvender SMART og Grow Your Business til at overkomme branchens udfordringer, og hvordan løsningerne spiller en vigtig rolle i deres strategi.

creo arkitekter

Siden 1945 har Creo arkitekter skabt levedygtige rammer for deres kunder. Deres lange rejse er et bevis på, at de succesfuldt har navigeret gennem branchens udfordringer. De har været proaktive og dybt forankrede i tendenserne inden for byggebranchen. Vi har taget en snak med Creo arkitekters CEO, Simon Borg.

 

 

I en verden præget af konstante forandringer og skiftende markedstendenser står virksomheder over for en række udfordringer. I byggebranchen er dette ikke anderledes. Konkurrencen er intens, kravene fra interessenter ændrer sig, og den teknologiske udvikling skaber nye muligheder og trusler.

Creo arkitekter så ind i en ny virkelighed med færre offentlige udbud og en intensiveret kamp om opgaverne. For at imødegå denne udfordring måtte Creo arkitekter sadle om og omstrukturere sin tilgang til markedet, så de i højere grad kunne spore sig ind på de rigtige projekter og samarbejdspartnere. Det er her Byggefaktas projektdatabase, SMART samt det strategiske værktøj Grow Your Business kommer ind i billedet.

Med en kombination af SMART og Grow Your Business styrker Creo arkitekter sin ordreindgang, vælger de optimale samarbejdspartnere og sikrer de rigtige leads til rette tid. Denne proaktive tilgang til markedet, kombineret med Byggefaktas strategiske værktøjer, udgør en afgørende komponent i Creo Arkitekters evne til at identificere og vinde opgaver.

Hvis jeg skulle give nogle erfaringer videre til andre virksomheder, så vil jeg nok sige, at det her, det er jo et modul, man ikke kan undvære i sin hverdag. 

Disse to platforme har ikke kun været et redskab til segmentering af relevante projekter, men også en kilde til afgørende markedsindsigt, så de kan spore sig ind på de mest relevante projekter. Derudover giver Grow Your Business dem indblik i potentielle samarbejdspartners relationer, tidligere opgaver og specialistkompetencer. På den måde kan Creo Arkitekter ved at udnytte disse platforme ikke kun identificere de rigtige samarbejdspartnere til deres projekter, men også følge med i, hvordan branchen udvikler sig.

Der sidder omkring 20 researcher og søger markedet for en og resultatet får vi, så vi kan se hvad der er af muligheder og hvilke samarbejdspartnere, der ville være de bedste. Så det er værdifuldt for os, og det er noget vi bruger hver dag

Men det er ikke kun værktøjerne, der gør forskellen. Det er også dét samarbejde, som Creo arkitekter har bygget sammen med Byggefakta. Et samarbejde, der strækker sig 15 år tilbage i tiden, hvor Creo arkitekter startede med at arbejde med Parabyg, men siden flyttede over til den nye projektdatabase, SMART og dernæst Grow Your Business. I de seneste tre år har de intensiveret samarbejdet med Byggefakta for at navigere gennem de skiftende strømme i byggebranchen.

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

Det er især den støtte og rådgivning som Creo arkitekter modtager fra deres kontaktperson hos Byggefakta, Jimmy, som virkelig gør en forskel. Jimmys tilgængelighed og hands-on tilgang sikrer, at Creo Arkitekter får en effektiv onboarding i systemerne. Han tilbyder den nødvendige support og træder altid til for at løse udfordringer og optimere brugen af de forskellige løsninger. Herunder opsætning af de rigtige filtre og segmentering.

I en tid hvor konkurrencen er benhård, og hver opgave tæller, er evnen til at være proaktiv og have de rette værktøjer og samarbejdspartnere afgørende. Ved at omfavne forandringerne og være omstillingsparate har Creo arkitekter bevist, at intet er umuligt, når man har den rette tilgang og de rigtige værktøjer ved hånden.

 

Besøg Creo arkitekter A/S  LinkedIn eller hjemmeside.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.