Byggefakta forside

LINK arkitektur

LINK arkitektur har siden 2015 brugt Byggefaktas Projektdatabase. De benytter bl.a. Projektdatabasen til at holde sig opdateret om kommende opgaver. LINK arkitektur er blandt de førende arkitektvirksomheder i Skandinavien med 500 ansatte fordelt på 15 kontorer i Norge, Sverige og Danmark.

LINK arkitektur har siden 2015 brugt Byggefaktas Projektdatabase. Virksomheden benytter Projektdatabasen i deres daglige arbejde til at holde sig opdateret omkring kommende opgaver. Derudover benytter LINK arkitektur aktivt systemet til at genere nye leads – især inden for det private professionelle segment. Virksomheden er også glade for radar-rapporten, der er med til at give et detaljeret overblik over projekter.

Informationerne er helt uundværlige for os og gør, at vi hele tiden er opdateret på, hvad der sker i den danske byggebranche

"Vi har været kunde i snart 3 år, og vi er utrolig glade for vores abonnement. Vi bruger Projektdatabasen flittigt i vores daglige arbejde – faktisk er vi inde i systemet mindst en gang om dagen. Informationerne er helt uundværlige for os og gør, at vi hele tiden er opdateret på, hvad der sker i den danske byggebranche".

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

"Filtrene i Projektdatabasen er sat op, så vi kun får de informationer, som lige præcis er relevante for os, hvilket er et afgørende parameter. Det er især stadierne Tidlige planer, Skitseforslag og Planlægning, der er særligt interessante for os som arkitektvirksomhed. Det betyder, at vi får kendskab til sagerne tidligt i processen og derfor kan tage kontakt til bygherren og blive prækvalificeret. Ud fra informationerne i Projektdatabasen kan vi også sikre, at vores pipeline er fyldt ud for det næste halve år".

Vi får kendskab til sagerne tidligt i processen og derfor kan vi tage kontakt til bygherren og blive prækvalificeret. Ud fra informationerne i Projektdatabasen kan vi også sikre, at vores pipeline er fyldt ud for det næste halve år
 

"Derudover taster vi også selv noter ind i systemet, så alle i virksomheden kan gå ind og se den historik, der ligger på en sag. Den struktur og de detaljer, som vi får om projekter i Projektdatabasen, kan omkostningsmæssigt ikke svare sig at skabe selv. Jeg kan bestemt anbefale andre i branchen at abonnere på Projektdatabasen. Det er i hvert fald værdifuldt for os i vores hverdag. Jeg har også kun oplevet at få en rigtig god service og vejledning fra Byggefaktas kundeservicemedarbejdere".

 

Mikael Pontoppidan, Head of Business Development – LINK arkitektur

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!