Byggefakta forside

KHR Architecture A/S

Tegnestuen havde et ønske om at designe flere boligprojekter, hvilket ledte dem til SMART, som gav dem overblik over, hvilke projekter der arbejdes på landet over.

KHR Architecture A/S har mere end 75 års erfaring som tegnestue. De står bag unik og anerkendt arkitektur i Danmark og udlandet. Fælles for deres projekter er nytænkning, faglige kompetencer og et konsekvent fokus på mennesket i arkitekturen.

Porteføljen hos KHR Architecture A/S indeholder bl.a. uddannelsesbygninger, hospitaler, infrastruktur og kontorer, som bl.a. kontorbyggeriet Østerport 2 ved Oslo Plads. De senere år har boligprojekterne også fundet vej ind i deres arbejde.  

Det var bl.a. ønsket om at designe endnu flere boligprojekter, der førte KHR Architecture A/S til SMART, som er Byggefaktas platform med bygge- og anlægsprojekter for hele landet.

”Da vi for 4 måneder siden blev brugere på SMART, gik der ikke længe, før vi fandt relevante projekter, som vi nu arbejder videre på. Vi er da også allerede i dialog med mulige samarbejdspartnere, som vi har fundet gennem platformen.”

”SMART er klart en oplagt måde for os at få et overblik over, hvilke projekter der arbejdes på landet over. Finder vi et projekt vi gerne vil byde ind på, har vi samtidig nem adgang til kontaktoplysninger.”

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

De private sager har vi svært ved at få overblik over andre steder
 

”Vores adgang til SMART har understøttet vores fokus på nye segmenter. Det nemme overblik over branchen gør, at vi kan målrette vores indsatser samtidigt med, at vi har mulighed for at udvide vores erfaringsgrundlag. Det er praktisk, at platformen indeholder informationer om både offentlige og professionelle private sager”.

”Helt konkret bruger vi SMART til at få overblik over relevante projekter som vores salgsafdeling kan gå videre med.”

”Vi har fået grundig vejledning fra Byggefakta i, hvordan vi navigerer i SMART, hvordan vi sætter filtre op og kun får søgeresultater, der er interessante for os. For os er SMART blevet et godt værktøj i vores daglige arbejde”.

Adgang til informationerne hos Byggefakta gør, at vi har nemmere ved at byde på nye former for projekter og finde endnu flere kompetente samarbejdspartnere

 

Torben Juul, Business Arena Manager - KHR Architecture A/S

 

Om KHR Architecture A/S

En god indsigt i markedet er afgørende for, at KHR Architecture A/S formår at ramme kundernes ønsker både funktionelt og designmæssigt. Det er den unikke facade på huset ved Oslo Plads, ser ses på billedet ovenfor, et eksempel på. Med byrummet som omdrejningspunkt har KHR Architecture A/S skabt et projekt, der tager hensyn til trivsel både indenfor og udenfor huset.

Trivsel, der er et gennemgående tema for tegnestuen, vægtes ligeledes højt, når det handler om både de fysiske og psykiske rammer for KHR Architecture A/S egne medarbejdere. Derfor er det heller ikke tilfældigt, at medarbejderne har deres hverdag på Frederiksholm med udsigt over Fredens Havn.

Udover at være en erfaren tegnestue har KHR Architecture A/S en bygherrerådgivningsenhed, der trækker på firmaets omfattende forståelse for de udfordringer og muligheder, der møder bygherre i processen med at renovere eller bygge nyt.

Læs mere om KHR Architecture A/S på deres hjemmesideFacebook- eller LinkedIn profil.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.