Byggefakta forside

Arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S

Arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S bruger Projektdatabasen til at holde sig orienteret om nye byggeprojekter samt hvilke sager, der kommer i udbud. Advokatfirmaet arbejder med private og offentlige planlægnings- og byggeopgaver i ind- og udland. 

Arkitektfirmaet Kjaer & Richter A/S er kunde med et abonnement på Projektdatabasen og har været kunde siden juni 2014. Virksomheden bruger aktivt Projektdatabasen til at holde sig orienteret om nye byggeprojekter samt hvilke sager, der kommer i udbud. Kjaer & Richter arbejder med private og offentlige planlægnings- og byggeopgaver i ind- og udland og tegnestuen udgør ca. 40 ansatte og er placeret i Aarhus.

Hvis jeg selv skulle indsamle alle de oplysninger om projekter, som jeg får gennem databasen, ville det tage mig en krig. Jeg sparer dermed en hel del tid i min hverdag.
 

"Byggefaktas Projektdatabase er et unikt værktøj, med projektinformationerne af høj kvalitet, som jeg har stor glæde af. Hvis jeg selv skulle indsamle alle de oplysninger om projekter, som jeg får gennem databasen, ville det tage mig en krig. Jeg sparer dermed en hel del tid i min hverdag."

endnu tidligere.

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

"Projektdatabasen giver mig en stor sikkerhed i mit daglige arbejde, da jeg får kendskab til, hvad der er af projekter på tegnebrættet. Ud fra de informationer, der er listet i systemet, kan jeg vurdere, om projektet er relevant for os. Sommetider tager jeg kontakt til projekternes kontaktperson for at orientere mig om udbudsformen, derved kan jeg allerede tidligt i processen forberede mig på at danne et team til opgaven".

Ud fra de informationer, der er listet i systemet, kan jeg vurdere, om projektet er relevant for os. Sommetider tager jeg kontakt til projekternes kontaktperson for at orientere mig om udbudsformen, derved kan jeg allerede tidligt i processen forberede mig på at danne et team til opgaven

"Systemet er sat op, så jeg får en mail hver gang, der kommer relevante sager. Jeg er derfor også dagligt inde i systemet for at læse nærmere om sagerne. Nogle gange er det for tidligt i processen at tage fat i den konkrete kontaktperson. Derfor benytter jeg muligheden for at sætte en note, således jeg kan følge op på sagen efter et par måneder. På den måde glemmer jeg ikke vigtige sager, der kan blive potentielle opgaver".

"Jeg har oplevet en fantastisk god kundeservice fra teamet i Byggefakta. Jeg har deltaget i flere seminarer, hvilket har givet mig en bedre indsigt i systemets mange muligheder. På den baggrund kan jeg absolut anbefale andre virksomheder inden for branchen at bruge projektdatabasen".

Hanne Hammer, Arkitekt  Kjaer & Richter A/S

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen