Byggefakta forside

Murerfirmaet Jørgen Kirk ApS

Siden 2019 har Murerfirmaet Jørgen Kirk ApS brugt Byggefaktas Projektdatabase til at finde nye projekter. Virksomheden leverer murerarbejde i Jylland og på Sjælland.

De sidste 15 år har Murermester Jørgen Kirk leveret murerarbejde, når private har haft behov for eksempelvis at få lavet flisearbejde. Efter mange år i med samarbejde med private kunder, var tiden inde til at se sig om efter større projekter og byggepladser. Det betød bl.a. også, at de større byer i Jylland og på Sjælland var interessante. Som selvstændig og uden en marketingafdeling har Jørgen selv skulle opsøge projekterne og her har han brugt informationerne fra Byggefakta A/S.

Jørgen-Kirk”Efter mange år, hvor jeg har løst opgaver for private, syntes jeg, at tiden var inde til at se mig om efter nogle større projekter. Min plan var at leje mig ud som underentreprenør på byggeprojekter og jeg vidste, at Aarhus og Aalborg var et godt sted at kigge hen. Jeg har også længe gerne ville til Sjælland og løse opgaver, men jeg manglede et overblik over, hvem jeg skulle kontakte og hvad det var for nogle projekter, jeg kunne tænke mig at være med i. Det overblik kunne jeg få hos Byggefakta”.

Projektdatabasen er blevet brugt hos Murerfirmaet Jørgen Kirk ApS til at finde kontaktpersoner på forskellige projekter. Her har han nemt kunne finde ud af, hvem han har kunne sende sin ansøgning og tilbud til, når der har været relevante projekter at byde ind på.

Jeg har også længe gerne ville til Sjælland og løse opgaver, men jeg manglede et overblik over, hvem jeg skulle kontakte og hvad det var for nogle projekter, jeg kunne tænke mig at være med i. Det overblik kunne jeg få hos Byggefakta.

Læs om, hvad Projektdatabasen kan gøre for dig

”Det projekt jeg arbejder på nu, har jeg fundet gennem Projektdatabasen. Så jeg bruger faktisk ikke systemet så meget lige nu. Men det er rart at have det. Det giver ligesom en tryghed for mig, at jeg lige præcis ved, hvor jeg skal gå hen, hvis jeg får lyst til at lave noget andet”.Selvom Jørgen Kirk ikke logger ind i systemet dagligt, modtager han informationer om byggeprojekter, der er relevante for ham på mail. På den måde er han hele tiden opdateret”.

Det projekt jeg arbejder på nu, har jeg fundet gennem Projektdatabasen.

”Jeg må indrømme, at jeg ikke har sat mig specielt ind i, hvordan jeg navigerer rundt i systemet. Men jeg har fået sat nogle kriterier op, som er relevante for den type arbejde, jeg søger og de informationer får jeg så på mail. De er også gode til at ringe til mig inde fra Byggefakta og følge op på, om jeg får brugt systemet. Jeg er virkelig glad for al Mettes hjælp. Det er både trygt og professionelt. Det er klart, at man er nødt til at gøre en indsats selv, hvis man skal have mest muligt ud af systemet. Forstår man at bruge det rigtigt, så er der ingen begrænsninger for, hvad der kan lade sig gøre”.

Jørgen Kirk, ejer – Murerfirmaet Jørgen Kirk ApS 

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen