Byggefakta forside

Droners ApS

Droners bruger projektplatformen SMART til at få en fod indenfor hos forskellige virksomheder i bygge- og anlægsbranchen – og til at få oplysninger på de helt rigtige kontaktpersoner på byggeprojekter. 

Droners er en mindre privatejet dronevirksomhed med speciale i tekniske droneflyvninger. Virksomheden tilbyder terrænopmålinger, ortofotos og vejopmålinger til bl.a. anlægsprojekter med dronen som værktøj. Droners er stiftet af Magnus Jørgensen, som er uddannet skov- og landskabsingeniør.

droners-logo

En fod indenfor hos beslutningstagerne

For Magnus handler det om at få en fod indenfor hos virksomheder i byggebranchen, så de husker ham og hans virksomhed, når de har byggeprojekter. ”Jeg bruger SMART og informationerne om projekter til at få en fod indenfor hos forskellige virksomheder og række ud til de kontaktpersoner, der nu er knyttet til det enkelte projekt”, udtaler Magnus.

Da Droners’ løsninger kan have stor værdi for mange i bygge- og anlægsbranchen, bruger Magnus SMART på et bredt geografisk område, for at have mulighed for at kontakte flere forskellige aktører i branchen. ”Med vores droner favner vi rigtig bredt. Så de fleste projekter har interesse i og med, at vores løsninger har stor værdi hos de fleste i branchen”, fortæller Magnus og tilføjer: ”For mig handler det om at finde en kontaktperson, jeg kan række ud til, og de informationer kan jeg nemt finde i SMART”.

Svært at finde de rigtige kontaktpersoner selv

Dét at finde en korrekt og relevant kontaktperson på et byggeprojekt kan være svært og besværligt. Det har Magnus oplevet på egen hånd: ”Kontaktpersoner på et projekt er essentiel viden for mig, og det er de sværeste at få fat i. Førhen har jeg brugt en del tid på at finde en kontaktperson på et projekt, og jeg har bl.a. forsøgt mig med tidligere jobannoncer på Jobindex, hvor der har været en kontaktperson i en virksomhed, men det har sjældent været den rigtige i virksomheden, jeg fik fat i”.

Derudover uddyber Magnus, hvordan især kommuner kan være komplekse at komme i kontakt med, da man kan bruge en del tid på at række ud til de forkerte. ”Specielt ved kommuner har det været svært at finde vejen ind til en relevant person - og der har I kontakter og informationer. Så hele den proces sparer jeg en masse tid på nu”.

Jeg bruger SMART og informationerne om projekter til at få en fod indenfor hos forskellige virksomheder og række ud til de kontaktpersoner, der nu er knyttet til det enkelte projekt

Generelt var matchet mellem SMART og Droners AVS tydeligt fra starten for Magnus, da han tydeligt kunne se, hvordan hans tidligere indsatser på at finde kontaktpersoner kunne forbedres. ”Lige så snart jeg havde snakket med jer, var jeg sikker på, at det her var lige det, jeg skulle bruge. Jeg vidste, at jeg ville spare en masse tid – og der er en masse entreprenører derude, jeg slet ikke vidste fandtes, som jeg aldrig ville have fundet selv”.

Flere ordrer i bogen takket være kontaktinformationerne

Selvom det ikke altid er det enkelte projekt, som Magnus finder i SMART, han får en aftale hjem på, giver kontakten til relevante aktører den helt rigtige og nødvendige indledende dialog – og han oplever typisk, at de så har noget andet i gang, hvor en droneflyvning er interessant. ”Det er måske sjældent, det lige er det enkelte projekt, jeg får en sag ud af, men så har de gerne noget andet, der er relevant. Jeg har i hvert fald allerede fået flere aftaler i bogen ved at kontakte personer, der er knyttet til et projekt i SMART, selvom jeg kun har været bruger i få måneder”.

Nemt at bruge – og nemt at komme i gang

Indflyvningen til at bruge SMART har ifølge Magnus været nem og ligetil, og han er glad for hans opsætning med at få daglige opdateringer på nye projekter. "Jeg har sat SMART op til, at jeg hver morgen får en opdatering om de projekter, jeg har krydset af, så jeg altid lige kan holde øje med nye muligheder". Desuden er Magnus begyndt at bruge en tilknyttet mulighed til at lave noter. "Når jeg har snakket med én, der har vist lidt interesse, så laver jeg en opfølgningsopgave til ugen efter med det samme. Hermed får jeg et godt overblik over og styr på mine opgaver".

 

Løft din forretning til nye højder - Læs mere om SMART her >>

 

Om Droners ApS

CV billede MagnusMagnus Jørgensen har gennem de sidste fem år arbejdet i den private anlægsbranche som landmåler/dronepilot, og han har derfor mange forskelligartede bygge- og anlægsprocesser i bagagen. Interessen til og baggrunden for Droners kan spores helt tilbage til 2014, hvor Magnus fløj sin første drone. Derefter fyldte arbejdet med droner og GIS meget under studietiden.  

Læs mere om Droners på deres hjemmeside eller deres Facebook

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.