Byggefakta forside

3D-VIZUAL

3D-Vizual er bruger SMART, hvor de anvender løsningen som et salgsværktøj. 3D-Vizual tilbyder 3D visualiseringer i høj kvalitet til. 

3D-Vizual tilbyder 3D visualiseringer i høj kvalitet – og deres mål er at have tilfredse kunder, hver gang. Virksomheden blev etableret i 2010 af Martin Kofoed, som har mange års erfaring indenfor byggebranchen og som har tegnet i diverse 3D programmer de seneste 15 år.

 

3D-Vizual har kun været kunder på projektplatformen SMART i få uger, men ejer af 3D-Vizual, Martin Kofoed, er dog allerede en glad og tilfreds bruger. Førhen var virksomheden bruger af systemet FaktaNet Live, og i forhold til dette kan Martin tydeligt mærke, at SMART er et nyere, hurtigere og meget intuitivt system.

”SMART er lavet lige, som det bør være. Generelt fungerer systemet bare godt – det er hurtigt og intuitivt at arbejde i”, udtaler Martin. Særligt hurtighed er en faktor, som Martin fremhæver ved SMART: ”Jeg kan særligt mærke forskel på FaktaNet Live og SMART når det kommer til hurtighed i systemerne - i SMART sker der bare noget med det samme, når man trykker på en knap”.

SMART er lavet lige, som det bør være. Generelt fungerer systemet bare godt – det er hurtigt og intuitivt at arbejde i.

”Derudover synes jeg, at den måde SMART er bygget op på i forhold til at finde søgninger frem osv. er meget mere struktureret. Det er nemt at finde de projekter, man vil. Det er nok det, jeg er mest imponeret over – hvor hurtigt og nemt der er at finde leads”.

Læs hvordan SMART kan styrke din forretning >>

Generelt ser Martin SMART som et tilfredsstillende og værdifuldt arbejdsværktøj, da helhedsoplevelsen er god: ”Layoutet er pænt, indbydende og professionelt. Generelt er helhedsoplevelsen i SMART god, og jeg ser systemet som et stærkt salgsværktøj. Selvom jeg har en mindre virksomhed, er SMART et værdifuldt arbejdsværktøj for os, fordi vi får det brugt”.

Layoutet er pænt, indbydende og professionelt. Generelt er helhedsoplevelsen i SMART god, og jeg ser systemet som et stærkt salgsværktøj

På trods af, at 3D-Vizual blot har været kunder på SMART i få uger, er de allerede godt i gang med at bruge systemet.

”Jeg har en medarbejder, som aktivt arbejder med informationerne – og fordi SMART er så intuitivt, kunne jeg nemt vise ham systemet, efter jeg havde fået en gennemgang af en medarbejder i Byggefakta. Det har været rigtig nemt at komme i gang med at bruge SMART, netop fordi det er bygget så intuitivt op. Jeg vil helt sikkert anbefale SMART til andre – det er et super salgsværktøj, det er der ingen tvivl om”.

Martin Kofoed, Ejer – 3D-Vizual

Om 3D-Vizual

’Med 3d visualiseringer kan du komme så tæt på virkeligheden som overhovedet muligt’

På grund af 3D-Vizuals store erfaring fra byggeriet, kan de hurtigt opfange hvad deres kunder ønsker, og dermed optimere processen for begge parter. Desuden gør deres mangeårige erfaring indenfor arkitektbranchen, at de ofte bliver inddraget i processen med udarbejdelse af løsningsforslag.

Læs mere om hvad 3D-Vizual tilbyder på deres hjemmeside, deres LinkedIn eller på Facebook.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.