Byggefakta forside

PV-Udlejning A/S

Hos PV-Udlejning bruger de informationerne fra SMART til at finde nye samarbejdspartnere. Hos PV-Udlejning A/S hjælper de aktører i byggebranchen med at finde de rette entreprenørmaterialer, som kan lejes hos firmaet. 

Hos PV-Udlejning A/S hjælper de ca. 40 medarbejdere aktører i byggebranchen med at finde de rette entreprenørmaterialer, som kan lejes hos firmaet. Det har de gjort siden 1996. Som moderne virksomhed, der dækker hele Sjælland, tilbyder virksomheden bl.a. udlejning af entreprenørmaskiner, lifte, forskellige relevante vogne til byggerier, samt sanitære løsninger til både private og offentlige byggeprojekter.

Som kunde hos PV-Udlejning A/S får man tilpassede løsninger, der passer til de behov, kunden står med, samtidigt med at miljøet er i fokus. Et vigtigt fokusområde når virksomheden bistår deres kunder er nemlig, at der bliver taget højde for miljøvenlige løsninger.

PV-Udlejning_Logo

For godt en måned siden blev vi kontaktet af Kathrine Nielsen, der er salgskonsulent hos PV-Udlejning A/S. Hun havde nemlig gode erfaringer med at bruge informationerne fra Byggefakta A/S. Det var informationer hun mente, at PV-Udlejning sagtens kunne drage nytte af i deres virksomhed.

”Jeg har tidligere brugt data fra Projektdatabasen, men det er først nu, at jeg selv rent faktisk arbejder i systemet. Det fungerer super godt til vores behov, da vi kan søge på lige netop den type af projekter, vi er interesseret i. Det at vi kan finde projekter på specifikke stadier og ud fra geografi, gør det nemt for os at gennemskue markedet og finde potentielle kunder”. ”Vi har allerede fundet flere forskellige sager, som vi bygger videre på og bearbejder. Når vi har fundet en sag, vi synes er interessant, finder vi bare kontaktoplysninger på, hvem vi skal kontakte. Det hele bliver bare mere lige til”.

Når vi har fundet en sag, vi synes er interessant, finder vi bare kontaktoplysninger på, hvem vi skal kontakte. Det hele bliver bare mere lige til

”Vi har, ligesom mange andre virksomheder inden for dette fag, meget travlt og derfor var det meget vigtigt for mig, at vi kom til at arbejde i et system, som var nemt at navigere i. Det må man i den grad sige, at SMART er. Jeg ved, at Byggefakta for nyligt lancerede SMART som deres nye platform, hvor vi tilgår data om byggebranchen og jeg vil kalde det en deluxe model. Det er et meget brugervenligt system og så er det tidsoptimeret – udover selvfølgelig at være et system, hvor vi finder meget vigtig information, der styrker vores forretning”.

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

Det er et meget brugervenligt system og så er det tidsoptimeret – udover selvfølgelig at være et system, hvor vi finder meget vigtig information, der styrker vores forretning

Projektdatabasen, hvor informationerne om mere end 13.000 aktive byggeprojekter ligger, er designet således, at brugere på platformen kan tilføje notifikationer, så de får besked direkte i deres indbakke, når projekter opdateres eller nye tilføjes til systemet. På den måde er de hele tiden opdateret på projekter, der er relevante for dem – som de første.

”Min måde at arbejde på bliver gjort meget lettere, ved at jeg bare får en besked, når der er noget nyt vedrørende de projekter, vi overvåger. Jeg behøver ikke hele tiden at logge ind og tjekke op på projekterne. Jeg får bare en besked, når der er noget nyt. Det er da nemt og overskueligt”.

Når man bruger Projektdatabasen hos Byggefakta, opdager man hurtigt, at der er vanvittigt mange muligheder for, hvordan man kan søge på kryds og tværs af projekterne. Derfor har jeg virkelig sat pris på den hjælp, vi har fået af Pernille. Hun gav sig god tid til at gennemgå systemet med os og afklare de behov, vi står med. Når Pernille har så godt styr på mulighederne i systemet, gør det mig tryg, for så ved jeg, at vi får lige præcis det ud af Projektdatabasen, som vi har brug for”.

Kathrine Nielsen, salgskonsulent – PV-Udlejning A/S

 

PV-Udlejning A/S

Læs mere om PV-Udlejning på deres hjemmesideFacebook- eller LinkedInprofil

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.