Byggefakta forside

Mattle Natur & Anlæg ApS

Mattle ApS bruger SMART til at få overblik over relevante samarbejdspartnere, der ligesom dem selv har fokus på at gøre noget mod klimaforandringerne. Virksomheden er blandt landets bedste jordproducenter og arbejder også med opsamling af regnvand, taghaver og vækstoptimering for planter og træer.

Hos Mattle Natur & Anlæg ApS er det klimaudfordringerne, der er i fokus, når de leverer løsninger til bl.a. byggebranchens aktører. Siden 2014 har de arbejdet med at fremstille jord med høj binding af CO2. I dag er virksomheden blandt landets bedste jordproducenter og arbejder derudover også med opsamling af regnvand, taghaver og vækstoptimering for planter og træer.

Det er deres mål at begrænse ressourceudtrækket og skabe målbare kvalitetssikrede resultater i deres produkter. En af målsætningerne for virksomheden er at få flere grønne tage ind i storbyerne og derved reducere opvarmningen af jorden, som byerne skaber.

Mattle

I marts 2021 blev Mattle ApS bruger på Byggefaktas platform, SMART, hvor formålet bl.a. var at få overblikket over relevante samarbejdspartnere, der ligesom dem selv har fokus på at gøre noget mod klimaforandringerne.

”Siden 2014 har vi dygtiggjort os i vores løsninger og nu er tiden kommet til at gøre opmærksom på os selv. Det er her Byggefakta kommer ind i billedet. På platformen, SMART, har vi adgang til alle de kontakter, som vi gerne vil præsentere vores løsninger for. SMART er ganske enkelt en helt unik måde for os at gennemskue markedet på”.

”Når vi hører om et spændende projekt eller potentiel samarbejdspartner i medierne, bruger vi SMART til at få detaljerne om projektet og til at se, hvem vi skal kontakte for at byde ind med vores løsninger. Vi bruger SMART til at gennemskue, hvilke virksomheder vi bør markedsføre os overfor".

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

Vi bruger SMART til at gennemskue, hvilke virksomheder vi bør markedsføre os overfor

”For os fungerer det rigtig godt, at vi har fået opsat filtre, som gør, at vi kun får informationer om projekter, der er interessante for os. På den måde bliver der sorteret i alle de informationer, vi har til rådighed. Det gør vores arbejde lettere, at vi ikke skal bruge tid på at undersøge sager, der egentlig ikke er relevante for os”.

”Vi har ikke været på platformen særligt længe og vi har allerede booket flere møder i kalenderen med mulige samarbejdspartnere. Der er ingen tvivl om, at SMART gør vores arbejde langt mere målrettet og effektivt. Det er bare meget lettere at gå til. Informationerne fra Byggefakta giver os møder i kalenderen".

Informationerne fra Byggefakta giver os møder i kalenderen

”Som ny bruger på SMART betyder det rigtig meget at Kasper, der er vores kontaktperson, har givet sig tid til at sætte os ind i systemet. De mange muligheder gør, at vi har haft brug for en introduktion. Det blev dog hurtigt min opfattelse, at det er standart i Byggefakta, at kunderne bliver sat godt ind i produkterne”.

”Både Inge og Kasper er virkelig gode til at hjælpe. Udover at jeg altid føler mig velkommen, når jeg ringer med spørgsmål, følger de også op på, hvordan det går hos os. Efterspørger jeg noget, finder de altid en løsning. Jeg føler mig imødekommet og det betyder meget for os”.

Jane Thomsen, Salg & Logistik – Mattle ApS

 

Om Mattle ApS

Mattle ApS, der er en mindre virksomhed, løser de globale klimaudfordringer lokalt – et projekt ad gangen. Det gør de ved at få mest muligt ud af, samt udvikle, de ressourcer, vi mennesker allerede har til rådighed. Ved opførelse af bygge- og anlægsprojekter er deres produkter og innovative løsninger med til at gøre en betydelig forskel for klimaet.

Udover at producere kvalitetsjord med høj binding af CO2, fremstiller virksomheden også næringsrig jord, hvor succesraten for at et træ trives er høj. Løbende følger de mere end 400 af de træer, Mattle Aps har leveret løsninger til, for hele tiden at måle og afdække træernes sundhed.

Som et af virksomhedens specialiseringsområder arbejder Mattle ApS desuden med opsamling af regnvand, der kan anvendes ved tørkeperioder. Her specialiserer Mattle ApS sig i design, levering og installation af de bæredygtige klimaløsninger.

Læs mere om Mattle ApS på deres hjemmeside eller LinkedInprofil.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.