Byggefakta forside

Kooi Security Scandinavia ApS

Kooi Security Scandinavia ApS bruger projektplatformen SMART til at danne en pipeline nemt og hurtigt – så de rammer entreprenører lige på det rigtige tidspunkt. Kooi Security Scandinavia ApS leverer fjernovervågning via video til byggepladser eller lokationer. 

Kooi Security Scandinavia ApS leverer midlertidig fjernovervågning via video til byggepladser eller lokationer. Kooi har mere end 10 års erfaring med effektiv og pålidelig kameraovervågning, og de tilbyder døgnovervågning samt øjeblikkelig indgriben fra deres eget Alarmcenter.

KOOI

For Michael Jørgensen, Sales Manager hos Kooi Scandinavia ApS, er timingen på hvornår, han kontakter en entreprenør eller projektleder på et nyt projekt altafgørende, da han optimalt set skal ramme den rigtige kontaktperson før en byggeplads starter op. Og det er netop dét, Kooi bruger SMART til – at finde de rigtige projekter, på det helt rigtige tidspunkt – og samtidig få konkrete kontaktoplysninger.

”SMART har hjulpet mig helt vildt. Før SMART lå jeg meget og kørte rundt på byggepladser. Jeg tog et område ad gangen og besøgte de byggepladser, jeg fandt – og kontaktede de entreprenører, som jeg kendte i forvejen. Jeg har nu fået mere struktur i min hverdag og kan meget bedre planlægge hvilke projekter, jeg skal besøge. På grund af informationer i SMART kan jeg finde projekter, på det helt rigtige tidspunkt – hvor jeg førhen måske først fandt og besøgte en byggeplads, da de havde været i gang i et halvt år – og det er ikke optimalt for mig, da jeg gerne skal snakke med entreprenøren lige inden byggepladsen starter op”.

 

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

 

"Kort fortalt, kan jeg med SMART støbe min egen pipeline, så jeg når entreprenørerne på det helt rigtige tidspunkt. Det gør platformen ekstrem værdifuld for mig, da jeg sparer tid på at finde de rigtige projekter og kontaktpersoner - og samtidig kan se, hvornår jeg optimalt set skal kontakte dem".

Med SMART kan jeg støbe min egen pipeline, så jeg når entreprenørerne på det helt rigtige tidspunkt. Det gør platformen ekstrem værdifuld for mig, da jeg sparer tid

”Jeg har fået sat SMART op til, at jeg får en besked, når en entreprenør vinder en opgave, som er relevant for Kooi. Dét at jeg kan se projektlederen i SMART med navn og kontaktoplysninger, har hjulpet mig helt vildt. Jeg kan i første forsøg tage fat i den helt rigtige – og samtidig rammer jeg dem på et optimalt tidspunkt - lige når de skal til at starte byggepladsen op og overvejer overvågning”.

”Da jeg kører rundt til byggepladser, er det nemt for mig, at jeg kan planlægge en hel dags besøg på forhånd ud fra informationerne i SMART. For eksempel brugte jeg én torsdag på at besøge 9 byggepladser i København, som jeg ikke kunne få fat på over telefon – og her kunne jeg være meget struktureret og planlægge hele ruten osv. på forhånd. SMART giver mig derfor både struktur, ro og vigtigst af alt møder. Og fordi jeg sidder meget i bilen, bruger jeg særligt mobilversionen af SMART, som bare fungerer rigtig godt. SMART giver mig både struktur, ro og vigtigst af alt møder".

"Jeg må indrømme, at jeg var en smule tøvende i starten i forhold til hvor stor en fordel, SMART mon ville være for mig, bl.a. i forhold til om det nu også var de rigtige kontaktpersoner osv. i systemet – men der må jeg bare give mig - det er de rigtige og det fungerer bare”.

Jeg var en smule tøvende i starten i forhold til hvor stor en fordel, SMART mon ville være for mig, bl.a. i forhold til om det nu også var de rigtige kontaktpersoner osv. i systemet – men der må jeg bare give mig - det er de rigtige og det fungerer bare

Efter beslutningen blev truffet, blev Michael hjulpet godt i gang med SMART af sin kontaktperson Lars Merland. ”Jeg havde en gennemgang af SMART med Lars, som fik sat de filtre op for mig, som jeg gerne ville have. Og der har ikke været nogle problemer efterfølgende – jeg får de leads, jeg skal”.

 

Løft din forretning til nye højder - Læs mere om SMART her >>

 

”Jeg var en smule tøvende i starten i forhold til hvor stor en fordel, SMART mon ville være for mig, bl.a. ift. om det nu også var de rigtige kontaktpersoner i systemet – men der må jeg bare give mig - det er de rigtige og det fungerer bare”.

Når adspurgt til, om Michael ville anbefale SMART til andre: ”Jeg vil absolut anbefale SMART – det er det ultimative værktøj til at finde konkrete og rigtige projekter - og så sparer man tid. Jeg sparer selv helt vildt meget tid på at finde de rigtige projekter med det samme nu. Før kom jeg for sent ind på mange af projekterne, og det undgår jeg nu, hvor jeg kan skabe en solid pipeline”.

Jeg vil absolut anbefale SMART – det er det ultimative værktøj til at finde konkrete og rigtige projekter - og så sparer man tid […] Før kom jeg for sent ind på mange af projekterne, og det undgår jeg nu, hvor jeg kan skabe en solid pipeline

Michael Jørgensen, Sales Manager - Kooi Security Scandinavia ApS

Om Kooi Scandinavia ApS

Kooi har mere end 170 medarbejdere, som alle arbejder for at nå et mål om at levere den bedste midlertidige mobile kameraovervågning og branddetektion i Europa. Kooi har kontorer i både Danmark, Holland, Tyskland, Frankrig, Storbritannien og Østrig.

Kooi har 24/7 overvågning af egne kamerasystemer og hvis det er nødvendigt, kan de sørge for øjeblikkelig indgriben fra Kooi Alarmcenter.

Læs mere om Kooi Scandinavia ApS og deres løsninger på virksomhedens hjemmeside, LinkedIn- og Facebookside.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.