Byggefakta forside

A/S A.P. Botved

Botved bruger SMART og SMART CRM Connector til at forstærke deres position på markedet. Integrationen mellem SMART og Botveds CRM-system hjælper dem med at skabe en robust og struktureret pipeline. Den styrker ikke kun salgsprocessen, men positionerer også Botved som en innovativ og proaktiv aktør inden for byggebranchen.

A/S A.P. Botved har rødder helt tilbage til 1930, hvor grundlægger Anders Peter Botved lagde fundamentet til en virksomhed, som har gjort det til deres mission at gøre livet lettere for dem, der har brug for en ekstra hånd. Botved sælger maskiner og udstyr til at hjælpe folk, der ikke selv kan komme op og ned ad trapper, ind og ud af bygninger, fra seng til kørestol, på toilettet og meget mere.

 

 

A/S A.P. Botved specialiserer sig i salg af hjælpemidler til handicappede og tilgængelighed, og samarbejdet med Byggefakta blev indledt under en periode med afmatning i byggebranchen. Med SMART finder Botved relevante projekter og udbud som passer til netop deres forretningsområde. 

Sådan kan du få integreret SMART med dit CRM-system.

Botved havde et klart ønske om at arbejde i deres vante systemer og har derfor integreret SMART med deres CRM-system ved brug af SMART CRM Connector, en plug-and-play løsning. Denne effektive implementering sikrer, at SMART-projekter integreres direkte i deres daglige arbejdsrutiner, hvilket giver salgs-, marketing- og serviceafdelingen værdifuld indsigt og præcis timing i forhold til emner, kunder og leverandører. 

Hvorfor arbejde i en masse forskellige systemer, når man kan arbejde i dem man er vant til? Med SMART CRM Connector kan salg og marketing se relevant projektdata fra SMART i vores vante CRM-system.

Gennem implementeringen af SMART CRM Connector har Botved skabt en gnidningsløs overførsel af relevante projekter og udbud fra SMART til deres eksisterende CRM-system. Denne integration har ikke blot strømlinet arbejdsgangen for sælgerne, men har også vist sig afgørende for at forstærke Botveds forretningsprocesser.

Mads Peter Poulsen fremhæver den betydelige fordel ved SMART CRM Connector, da det letter processen med at overføre projekter gennem alle stadier af byggeriet. Integration har ikke kun styrket deres professionalisme, men har også givet dem et solidt fundament for at arbejde struktureret i en konkurrencepræget branche.

Ved hjælp af SMART CRM Connector får vi alle relevante projekter fra SMART over i vores eget CRM-system. Her kan sælgerne arbejde videre med dem i alle stadier af byggeriet.

Botveds succes er et inspirerende eksempel på, hvordan en strategisk tilgang til digital markedsføring og effektiv brug af vores værktøjer kan føre til målbare forbedringer. 

Mads Peter Poulsen,  Administrerende direktør - A/S A.P. Botved 

Besøg Botveds LinkedIn eller hjemmeside.

Udfyld formularen og hør om dine muligheder

Få en gratis gennemgang af SMART API og integration. Vi viser dig, hvordan du kan få overført dine byggeprojekter fra SMART til dit CRM.