Byggefakta forside

Læs hvad Komproment ApS får ud af DKs største projektdatabase her

Komproment bruger Byggefaktas Projektdatabase som analyse- og salgsværktøj i deres daglige arbejde siden 2013. Komproment leverer kvalitetsprodukter indenfor tegltag, betontag, undertag, ovenlys samt facadesystemer i naturskifer og tegl til hele Norden, Tyskland og England.

Komproment har brugt Byggefaktas Projektdatabase som analyse- og salgsværktøj i deres daglige arbejde siden 2013. I databasen får de det præcise overblik over, hvilke byggeprojekter der eksempelvis skal bruge tegltag. Denne information benytter sælgernes hos Komproment i deres daglige arbejde. 

 

 

Byggefaktas Projektdatabase gør det muligt for os at arbejde meget målrettet med de helt rigtige projekter – hele tiden.

"Hos os i Komproment er det ekstremt vigtigt, at vi kan definere, hvad det er for en kunde, og hvad det er for et projekt, vi skal arbejde videre med. Byggefaktas Projektdatabase gør det muligt for os at arbejde meget målrettet med de helt rigtige projekter – hele tiden."

”Byggefakta hjælper os med hele salgsprocessen lige fra start, hvor arkitekterne kommer på projekterne og til det sidste, hvor ordren sluttes ved entreprenøren. Vi anvender altså Byggefaktas database i hele processen, da vi har kontakt med flere forskellige aktører. Vi sparer derfor meget tid, da vi ved få søgninger finder alle projektoplysninger og kontaktpersoner.”

Vi anvender Byggefaktas database i hele processen, da vi har kontakt med flere forskellige aktører. Vi sparer derfor meget tid, da vi ved få søgninger finder alle projektoplysninger og kontaktpersoner.

”Byggefaktas Projektdatabase er et professionelt salgsredskab, der på udpræget enkel vis kobler de livsvigtige projektinformationer med et overbevisende og brugervenligt CRM-system."

Sådan kan Projektdatabasen hjælpe din forretning

"Byggefakta er en meget seriøs samarbejdspartner med analyseværktøjer, som ingen andre kan levere. Der er slet ingen tvivl i vores sind - Byggefaktas projektdatabase er ganske enkelt unik og enestående.”

Kim Kristensen, Salgsdirektør - Komproment ApS 

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om vores skræddersyede løsninger til dig, der er leverandør i byggebranchen