Byggefakta forside

ISC Rådgivende Ingeniører A/S

ISC bruger Projektdatabasen til at finde informationer om relevante samarbejdspartnere. Siden 1967 har ISC Rådgivende Ingeniører A/S tilbudt deres rådgivningsydelser til den danske byggebranche. 

ISC Rådgivende Ingeniører A/S har siden 1967 tilbudt deres rådgivningsydelser til den danske byggebranche. Familievirksomheden har en lang række af imponerende projekter bag sig, hvoraf nogle er blevet modtaget med så stor anerkendelse, at de har modtaget priser for deres arbejde. Med referencer der omfatter mange byggerityper, bl.a. boliger, sygehuse, lufthavne, skoler, kontorer, sportscentre, kulturhuse samt rådgivning til opførelse af industribyggerier. Virksomheden er i dag blandt de største rådgivere i Danmark.

ISC Rådgivende Ingeniører beskæftiger godt 250 specialiserede medarbejdere på deres kontorer i København, Kalundborg, Kolding, Viborg, Aarhus, Aalborg, Esbjerg og Wellington. Virksomheden har et skarpt fokus på at efterleve de krav og retningslinjer som gør sig gældende i den danske byggebranche. Derudover har de stor erfaring i rådgivning og projektering som følges op af fagtilsyn under udførelsesfasen. Virksomheden har certificerede statikere til KK3/4 og tredjepartskontrol, brandrådgivning og deres erfarne installationsgruppe dækker alle fagdiscipliner.

Bæredygtighed er en integreret del af ISC Rådgivende Ingeniørers vision. Virksomheden har solid erfaring med bæredygtig og miljørigtig projektering, der både følger tidens udvikling og lever op til deres klienters forventninger.

 

Prøv Danmarks Største Projektdatabase 
- Og find projekter der er relevante for dig!

 

Siden 2015 har ISC Rådgivende Ingeniører A/S brugt informationerne som Byggefakta A/S leverer. De bruger både informationerne til at danne sig et overblik over relevante projekter og til at finde nye samarbejdspartnere.

”Vi har brugt Projektdatabasen i en årrække nu og jeg må sige, at den passer rigtig godt til vores behov. Vi kigger efter udbud på offentlige og private sager – dem kan vi finde i alle stadier af byggeprocessen inde i databasen. Og så er det også der vi kigger hen, når vi skal finde en ny samarbejdspartner til et af vores projekter”.

”Der ligger jo rigtig mange informationer i Projektdatabasen, hvoraf nogle ikke er relevante for os. Derfor synes jeg, at det er smart, at vi kan filtrere i de oplysninger, vi vil have. Vi har fået sat filtre op, som gør at vi får direkte besked, når der er opdateringer på de projekter vi overvåger – og når der bliver oprettet nye, som er interessante for os. Vi behøver altså ikke kontrollere systemet hele tiden for at holde os opdateret. Når vi får besked om nye eller opdaterede projekter, kan vi gå ind og følge op på det, når det passer os. Det er en kæmpe fordel fordi vi ved, at vi bruger tiden bedst muligt”.

”Her har Jimmy været en rigtig god hjælp. Selvom systemet er nemt at overskue og hurtigt at sætte sig ind i, er det virkelig rart at have hjælp fra en, som kender systemet rigtig godt og kan hjælpe os med at sætte det op, så det passer til lige præcis vores behov”.

Vi har fået sat filtre op, som gør at vi får direkte besked, når der er opdateringer på de projekter vi overvåger – og når der bliver oprettet nye, som er interessante for os. Vi behøver altså ikke kontrollere systemet hele tiden for at holde os opdateret.

”Jeg ser helt klart et behov for, at der er en portal, hvor man kan få de vigtige oplysninger om byggebranchen. Det er ikke nok at læse om et projekt i medierne. Vi er nødt til at kende detaljerne, så vi får stillet de rigtige spørgsmål – sådan undgår vi at spilde vores egen, men også vores samarbejdspartneres tid”.”Gennem årene har vi fundet opgaver i Projektdatabasen, som vi ellers ikke ville have fundet. Det gør bl.a. en kæmpe forskel, når vi får viden om projektet i de meget tidlige stadier eller når vi har mulighed for at se specifikke detaljer. Gennemskueligheden for hvordan vi får taget kontakt til de relevante personer, på et interessant projekt, er bare meget større i Projektdatabasen end nogen andre steder”.

Gennem årene har vi fundet opgaver i Projektdatabasen, som vi ellers ikke ville have fundet. Det gør bl.a. en kæmpe forskel, når vi får viden om projektet i de meget tidlige stadier eller når vi har mulighed for at se specifikke detaljer
Gennemskueligheden for hvordan vi får taget kontakt til de relevante personer på et interessant projekt er bare meget større i Projektdatabasen end nogen andre steder

”Nu har jeg jo efterhånden en del erfaring med at navigere rundt i de oplysninger, som Byggefakta leverer og jeg bruger dem jo meget til at kigge efter potentielle samarbejdspartnere. Jeg ved, at Byggefakta har forskellige platforme, hvor man kan få adgang til informationer om både byggeprojekter og aktører i branchen. Derfor er det også vigtigt for mig, at andre kan se de projekter, vi har arbejdet på, arbejder på nu og hvad vi er gode til. Derfor tog jeg fat i Byggefaktas researchchef, Carina, som var så sød at gennemgå vores projekter med os. Jeg kunne give hende nogle detaljer om vores projekter, som de ikke allerede havde og hun kunne hjælpe mig med at få vores kompetencer til at stå helt tydeligt i Projektdatabasen”.

”Jeg har hele tiden vidst, at Projektdatabasen indeholder mange informationer, men efter min snak med Carina, hvor jeg selv var med til at tilføje information, er det blevet meget tydeligt for mig, hvor stort et stykke arbejde de dygtige researchere i Byggefakta leverer. Det overblik de skal have og de mange forskellige aktører, de skal have informationer fra. Kort fortalt så mener jeg, at Projektdatabasen er uundværlig”.

”Der er ingen tvivl om, at forespørgsler på samarbejde med os er steget, siden vi er kommet i Projektdatabasen med alle vores projekter. Vi har selvfølgelig også selv et fokus på at fortælle branchen om, hvad vi laver. Vi oplever dog helt klart at det er en kæmpe fordel at være en af de virksomheder, man kan finde mange detaljer på inde i Projektdatabasen”.

 

Peter Seielstad Nielsen, Business Development Manager – ISC Rådgivende Ingeniører A/S

Læs meget mere om ISC Rådgivende Ingeniører A/S og deres arbejde på deres hjemmeside eller via deres LinkedIn.

Prøv Projektdatabasen gratis

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan du som entreprenør kan bruge vores løsninger