Byggefakta forside

Scantron A/S

Scantron er førende inden for adgangssystemer, særligt til etagebyggeri. Scantron benytter informationerne fra Byggefakta til at holde sig opdaterede på udviklingen i byggebranchen.

Scantron A/S, der blev grundlagt i Danmark i 1980’erne, startede som eksperter i dørtelefoni og har siden udviklet sig til at være førende inden for et bredere område af adgangssystemer, særligt til etagebyggeri.

Med dækning af hele landet bistår Scantron bl.a. de danske boligforeninger, når de skal udvælge og montere adgangssystemer i boligforeningernes byggerier. Unikt for Scantrons produkter er, at ét system tilbyder mange forskellige muligheder. På den måde kombineres dørtelefoni, døråbning, booking af fællesområder, energi- og ressourceforbrug, kommunikation m.m. i et og samme system.

scantron

I næsten to årtier har Scantron benyttet de informationer, som Byggefakta leverer til at holde sig orienteret om, hvad der sker i byggebranchen og til at få et overblik over, hvilke projekter, der er relevante for dem.

”Vi har fulgt Byggefaktas udvikling i næsten 20 år. Ligesom vi selv har udviklet os som virksomhed, har vi oplevet at mulighederne som kunde hos Byggefakta også er blevet flere og bedre. I takt med at vores behov har ændret sig, har Byggefakta kunne imødekomme de behov, netop fordi de selv følger markedets udvikling. Det betyder meget for os”.

”Vi startede med at bruge Byggefaktas informationer til at finde projekter, hvor vi kunne tilbyde vores løsninger for dørtelefoni. Nu søger vi meget mere bredt. Søgefunktionerne i systemet hjælper os til at finde interessante projekter og samarbejdspartnere, hvor vores løsninger kan bringes i spil. I SMART finder vi nemt projekter, hvor vores adgangssystemer er meget relevante, så tager vi kontakt og laver et samarbejde".

I SMART finder vi nemt projekter, hvor vores adgangssystemer er meget relevante, så tager vi kontakt og laver et samarbejde

”Aktører på alle niveauer har interesse i vores løsninger, derfor har vi også brug for at kunne søge bredt, når vi kigger på nye projekter. Uanset om det gælder samarbejdet med bygherren, rådgiverne eller entreprenørerne kan vi finde relevante oplysninger i systemet. SMART er et redskab, vi bruger aktivt i vores arbejde og det er her, vi får overblikket over aktuelle projekter og samarbejdspartnere”.

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

SMART er et redskab, vi bruger aktivt i vores arbejde og det er her, vi får overblikket over aktuelle projekter og samarbejdspartnere

”Vi var nogle af de første, der blev brugere på SMART, da Byggefakta lancerede platformen. Systemets mange muligheder hjalp Marianne og Jonas os med at gennemskue. De har altid været gode til at vejlede og være opmærksomme på vores behov”.

”Vi har også allerede oplevet, hvordan Byggefakta har udviklet videre på SMART i den korte periode, vi har brugt systemet. For os betyder det meget, at der bliver lyttet til ønsker og behov, og at teamet i Byggefakta altid forsøger at imødekomme dem”.

Chanette Sørensen, General Manager – Scantron A/S

 

Om Scantron A/S

Scantron A/S er en danskejet virksomhed, hvor høj kvalitet og fokus på at imødekomme kundernes ønsker er omdrejningspunktet. Når virksomheden udvikler deres løsninger inden for bl.a. adgangskontrol, dørtelefoni, postkasseanlæg og brandkommunikation, er det med miljømæssige hensyn, hvor både sikkerhed, brugervenlighed og flot design kendetegner deres produkter.

Med specialisering i totalløsninger inden for adgangssystemer er Scantron førende på markedet. Det er bl.a. brugervenligheden i produkterne, der gør virksomhedens produkter unikke. Opdatering og ændringer i systemet kan ske centralt fra. Det gør det nemt for bl.a. boligselskaber at opdatere deres systemer, når beboere flytter til eller fra deres ejendomme.

Læs meget mere om Scantron og deres løsninger på virksomhedens hjemmeside og deres LinkedIn- eller Facebookprofil

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.