Byggefakta forside

Entreprenør

JORTON A/S

JORTON A/S bruger Grow Your Business. De bruger platformen til at sætte teams og holde styr på opgaver. Det er sådan, de holder styr på pipelinen, ser prækvalificerede opgaver samt har overblik over budgetter. JORTON A/S har mere end 85 års erfaring med at levere bygge- og anlægsløsninger til hele landet.

JORTON A/S har mere end 85 års erfaring med at levere bygge- og anlægsløsninger til hele landet. På 8 forskellige lokationer i landet beskæftiger deres godt 450 medarbejdere sig bl.a. med elementbyggeri samt murer- og betonarbejde.

JORTONs håndværkere opfører både nye bygninger for private husejere og offentlige institutioner og har samtidigt stor erfaring med renoveringer. Adm. Direktør Allan Harbo var hurtig til at se potentialet i Grow Your Business – et produkt der er udviklet i samarbejdet mellem Tailor Business Consulting og Byggefakta A/S. Derfor har JORTON været med siden Grow Your Business blev lanceret i 2019.

JORTON

Grow Your Business giver os et overblik, som vi har svært ved at få andre steder. Når vi skal skabe overblik over konkrete opgaver, er det platformen, vi bruger. (...) Grow Your Business har været rigtig god til at sætte teams og holde styr på vores egne opgaver. Vi er en virksomhed, der er spredt geografisk og med denne mulighed, kan vi nemt holde hinanden opdateret på nye projekter.

JORTON A/S var blandt de første virksomheder, der har kunne bruge informationerne gennem platformen og dermed holde overblik over egne projekter. Qua de mange afdelinger og medarbejdere i JORTON er platformen et godt redskab til at sikre, at der ikke sker overlap på projekter. Virksomheden har hele tiden mulighed for at markere projekter og holde styr på, hvilke teams der sættes.

”Vi bruger Grow Your Business dagligt. Det er sådan, vi holder styr på pipelinen, ser prækvalificerede opgaver og holder overblik over budgetter. Det er også et godt redskab, når vi regner tilbud”.

Sådan kan Grow Your Business styrke din forretning.

5 steps til at optimere din ordreindgang

Det kan være svært at skabe den optimale proces for tilbudsgivninger. Download vores (gratis) model med 5 konkrete steps, der hjælper dig med at optimere din ordreindgang.
 

Download din gratis GYB guide her

Der er slet ingen tvivl om, at de informationer vi får gennem Grow Your Business er uundværlige i vores arbejde. Alting bliver mere konkret og gennemskueligt. Vi gennemskuer hurtigt, hvor vi bør lægge vores fokus – kort fortalt, så arbejder vi noget mere målrettet.

”Det er klart, at noget af den data vi har adgang til, også bliver brugt ved bestyrelsesmøder. Vi bruger data fra platformen til at argumentere for, hvorfor vi arbejder i en given retning. Det har vist sig at være en succes, da det giver klarhed for alle”.

”Grow Your Business som platform giver mange nye muligheder for at vinde projekter og for at gennemskue, hvor relevante projekter er for os. Noget af det som gør vores abonnement så værdifuldt er, at når vi efterspørger muligheder i systemet, så lytter Kenneth og følger op på, om det kan lade sig gøre. Den interesse der i, at vi lykkes med vores virksomhed gør, at samarbejdet med Byggefakta A/S og Tailor Business Consulting vægtes rigtig højt hos os”.

… når vi efterspørger muligheder i systemet, så lytter Kenneth og følger op på, om det kan lade sig gøre. Den interesse der i, at vi lykkes med vores virksomhed gør, at samarbejdet med Byggefakta A/S og Tailor Business Consulting vægtes rigtig højt hos os.

Allan Harbo, Adm. direktør – JORTON A/S

Læs mere om JORTON A/S på deres hjemmeside eller LinkedInprofil.

Få en Gratis Præsentation af Grow Your Business

Arbejd struktureret og strategisk med data om dit marked og træf de rigtige beslutninger baseret på markedsindsigt fremfor gæt eller mavefornemmelser.

Grow Your Business bygger på fire moduler: Marketing, Salg, Tilbud og Indkøb, der tilsammen giver dig de bedste forudsætninger for at øge din bundlinje og omsætning.

Få en Gratis Præsentation af platformen. Det tager kun 1 time – og vi lover, at din tid er godt givet ud!