Byggefakta forside

Living rapporten

Med Living rapporten får du overblik over byggeprojekter med bo-enheder i Danmark over en fireårig periode.

Living rapporten giver et unikt og dokumenteret overblik over byggeprojekter med bo-enheder over en fireårig periode. Rapporten ser på det nuværende år, de to seneste år samt det næste år. Rapporten giver et indblik i udviklingen indenfor Living-projekter, som omfatter alle projekter, hvor man kan bo og overnatte som bl.a. boliger, bofællesskaber, plejehjem og hoteller.

Rapportens fokus er på projekter med bo-enheder – herunder projekter med nybyg, tilbyg, ombyg og indvendig renovering.

Du kan med Living rapporten få viden om:

  • Fordelingen af byggeprojekter med bo-enheder i hele landet
  • Fordelingen af byggeprojekter med bo-enheder i regionerne
  • Udviklingen for byggeprojekter med bo-enheder fordelt på antal enheder
  • Udviklingen for byggeprojekter med bo-enheder fordelt på antal kvm
  • Top 10 projekter fordelt på bygherrer, arkitekter, ingeniører og entreprenører
  • Top 10 projekter fordelt på VVS-entreprenører


Bemærk! Rapporten er en betalingsrapport og udkommer IKKE i en gratis version.

Living rapporten - se fordelingen af byggeprojekter med bo-enheder
Rapporten omfatter projekter indenfor det vi kalder Living

Hvad er Living?

Rapporten omfatter projekter indenfor det vi kalder Living, som er alle projekter med bo-enheder. I praksis betyder det projekter med enheder, hvor man kan bo og overnatte, og omfatter dermed alt lige fra boliger, bofællesskaber, plejehjem og plejeboliger til fængsler, vandrehjem og hoteller. Projekterne med bo-enheder kan være nybyg, tilbyg, ombyg og indvendig renovering.

Living rapporten tager udgangspunkt i projekter med et budget over 10 mio. kr.

Projekter med et budget
over 10 mio. kr.

Living rapporten udkom for første gang i maj 2019. Rapporten er udarbejdet til virksomheder, der ønsker dybere viden om projektmarkedet for Living-projekter. Rapportens datagrundlag består af projekter med et budget på over 10 mio. kr. Der medtages ikke projekter, som ligger i stadiet "Tidlige planer".

Rapportens opbygning

Første del af Living rapporten har fokus på hele landet. Anden del af rapportens tal er opdelt på hver region. I alle dele findes antal projekter, samlet anlægssum, antal bo-enheder og antal kvm. Desuden viser rapporten udviklingen for byggeprojekter med bo-enheder fordelt på antal enheder og fordelt på antal kvm. Derudover indeholder rapporten toplister for byggeprojekter, bygherrer, arkitekter, ingeniører, entreprenører og vvs-entreprenører for hele landet og de fem regioner.

Bestil Living rapporten her

Byggefaktas researchafdeling opdaterer alle informationer om Living-projekterne

Altid opdateret data

Ved tilblivelse af rapporten gennemgås samtlige projekter af vores researchafdeling, som opdaterer alle informationer om Living-projekterne. Datagrundlaget kommer fra Byggefaktas projektdatabase, der er Danmarks største projektdatabase, som indeholder oplysninger om mere end 13.000 aktive byggeprojekter.

Projektdatabasen vedligeholdes løbende med ca. 900 opdateringer eller nye projekter hver uge. Det er vores dygtige medarbejdere i researchafdelingen der sørger for dette ved at udføre ca. 1.000 telefoninterviews om ugen.

Har du brug for
yderligere viden?

Living rapporten indeholder et godt overblik. Men måske er du interesseret i en dybere viden om dit marked? Vi udarbejder også skræddersyede markedsanalyser, hvor vi har mulighed for at spørge ind til lige præcis de ting, der har din interesse. Det kan både være i forhold til materialevalg på specifikke projekter, holdninger til produkter eller løsninger, projektkvalifikation eller noget helt andet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål til rapporten, eller hvis du vil vide mere om mulighederne for at få lavet en skræddersyet markedsanalyse.

Bestil rapporten og få
et unikt overblik

Med Living rapporten kan du sikre dig et unikt og dokumenteret overblik over Living-projekter over en fireårig periode. Ønsker du at vide mere om rapporten, er du velkommen til at ringe til os på 7025 3031.

Living rapporten er en betalingsrapport og udkommer ikke i en gratis version. Den nyeste version af rapporten kan bestilles på Byggefaktas hjemmeside. Rapporten kan købes til prisen kr. 2450 ekskl. moms. Rapporten leveres i pdf-format til den indtastede e-mailadresse ved bestilling.