Byggefakta forside

Se lige hvordan SMART har hjulpet Vsts.dk A/S med at vækste

Tømrervirksomheden Vsts.dk A/S bruger projektinformationerne i SMART dels som salgsværktøj til at skabe en kontinuerlig strøm af kunder, men også som styringsværktøj til at sikre fremtidens pipeline.

 

Vsts.dk A/S er en tømrer- og snedkervirksomhed i Vestsjælland, der tilbyder en lang række ydelser indenfor begge fagområder. Grundlagt i 2009 af Peter Sparwath som et enkeltmandsfirma, blev Vsts.dk omlagt til et aktieselskab i 2021 med en ambition om at skalere og etablere sig på det professionelle projektmarked.

SMART-strategi viste sig at være en gamechanger

I slutningen af 2022 udarbejdede Vsts.dk A/S en ny forretningsplan- og vækststrategi med en målsætning om at etablere en større tilstedeværelse på det professionelle projektmarked - især indenfor erhvervsbyggeri og fagentrepriser. Hvis det skulle lykkedes, skulle de have hjælp, og her kom SMART ind i billedet.

logo-vstsVsts.dk's direktør, Peter Sparwath, udtaler, at Byggefaktas projektdatabase, SMART, var nøglen til at få fat i de rigtige projekter, kontaktpersoner og dermed optimere deres pipeline: "Årsagen til at vi valgte at blive kunde hos Byggefakta er, at vi på et tidspunkt står og søger lidt efter, hvordan vi får fat i et større netværk i erhvervssegmentet og får i den forbindelse sporet os ind på SMART."

Den rigtige opsætning gjorde forskellen

Med en vækststrategi i den ene hånd og SMART i den anden var vejen til succes tegnet op for Vsts.dk A/S. Men for at få det optimale ud af SMART, er det afgørende at arbejde aktivt med den data og information, man får. Det kræver, at projektdatabasen er skræddersyet til dine unikke behov og ønsker, så alle relevante projekter og kontaktpersoner let og hurtigt kan finde frem til din indbakke.

Det oplevede Vsts.dk A/S og Peter på egen krop: "Vi har brugt smart ved at opsætte de rigtige filtre til at søge i byggeprojekterne". Og med en grundig introduktion og opsætning af SMART kunne Peter og hans team gå i gang med at bruge SMART: "... efter vi fik sat SMART op, kunne vi række ud til relevante kontaktpersoner, som er så fint listet op med mail og telefonnummer" forklarer og uddyber om den gode feedback, de fik: "Jeg tror, vi fik feedback på de første 4 ud af 5 henvendelser, så en rigtig positiv start, hvor én af de 4 blev til en kunde" afslutter Peter. Hvilket illustrerer, at succes med SMART kræver en skarp projektdatabase, og at man proaktivt arbejder med sine projektinformationer.

Sådan kan SMART styrke din forretning >>

I slut marts havde vi skrevet kontrakter for 12 mio. kr. på byggeprojekter som kom via Byggefaktas projektdatabase, så jeg synes, at tallene taler lidt for sig selv.

vsts-peter-sparwath01

Et valg der kan mærkes på bundlinjen

"I slut marts havde vi skrevet kontrakter for 12 mio. kr. på byggeprojekter, som kom via Byggefaktas projektdatabase, så jeg synes, at tallene taler lidt for sig selv". Det kan godt betale sig at arbejde strategisk og målrettet med SMART. Gøres det rigtigt, er det muligt at øge omsætningen med længder.

Vsts.dk A/S knækkede koden og fik vendt deres situation. Peter erindrer, hvordan de i starten af året stod med udsigt til få ordrer: "Vi stod i januar og havde relativt få ordrer at se frem imod". Men takket været deres strategiske og proaktive arbejde med SMART, begyndte succesen at tage form. I slutningen af marts 2023 havde de allerede afgivet tilbud for 50 mio. kr. og sikret kontrakter for imponerende 12 mio. kr. "Et projekt vi har fået gennem Byggefakta er Gladsaxe Skøjtehal, hvor vi fik kontakt til byggelederen Jönsson og fik mulighed for at give en pris på det. Vi endte med at skrive kontrakt på projektet efter 3 ugers tid" bemærker Peter afslutningsvis. SMART muliggjorde en effektiv proces og viste sig at være en uundværlig partner i Vsts.dk's arbejde.

Uden Byggefakta havde vi ikke været
der hvor vi er i dag

Inden for få måneder øgede Vsts.dk A/S sin omsætning markant og fik et helt unikt indblik i det professionelle projektmarked takket være SMART. "Uden Byggefakta tror jeg ikke, vi havde været der, hvor vi er i dag. Jeg kan kun på det varmeste anbefale, at man som det mindste får et indblik i, hvad SMART er og kan", fortæller Peter. 

Hvis man sidder derude som aktør på projektmarkedet og gerne vil optimere sin ordreindgang, har Peter kun én ting og sige: "Tag kontakt til Byggefakta og bliv sat ordentlig ind i, hvordan platformen virker, så får du en guldgrube af informationer og tilgængelige projekter, som du kan dykke ned i".

Peter Sparwath, direktør - Vsts A/S

 

Løft din forretning til nye højder - Læs mere om SMART her >>

 

vsts-byggeplads02

Om Vsts.dk A/S

Med afsæt i transparens, kvalitet og samarbejde er Vsts.dk A/S en virksomhed, som siden 2009 har udført opgaver, der spænder over både snedker- og tømrerfaget. Hos Vsts.dk A/S tror de på at skabe lange relationer med deres kunder og opbygge tillid gennem tæt kommunikation, strømlinet udførsel og høj kvalitet ved aflevering. De går aldrig på kompromis med det gode håndværk eller kvalitet, så hvis du leder efter en snedker- og tømrervirksomhed, der virkelig går op i at levere til dine ønsker og behov, er Vsts.dk A/S et rigtig godt sted at starte.

Læs mere om Vsts.dk A/S på deres hjemmeside eller deres Facebook.

 

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.